inzercia, predaj, predám, bazár

Predam sadu salky s cukornickou

Kategória: Doplnky

Predam sadu 4x salky s 1x cukornickou, material keramika, farba bielo ruzova, motiv ruzi, vyska salky 9.cm a priemer 7.5cm, cukornicka vyska 13.5cm a priemer 8.5cm, cena za komplet 5e, osobny odber BA
Predam sadu salky s cukornickou
Podobné inzeráty
Taniere, šálky, misky
Predám sadu modrých tanierov a k tomu rôzne modré šálky, misky, nádobku na med. Spolu 28 KS - cena 50 EUR. Predám nerozbitné hnedé taniere, misky, šálky + porcelánové šálky + nádobu na kávu. Ako na fotografii, spolu 17 KS - cena 15 EUR.
Sada šálky + cukornička
Predám 6 šálok + cukorničku, priemer tanierika 12cm, priemer šálky 7cm, výška šálky 6,5cm, objem šálky 100 ml. Cena 15€ + poštovné, len platba na účet.
Hrnčeky
Predám hrnčeky: 1.Hrnčeky netypickych zvláštných tvarov. Hrnček červený 2€, žltý a modrý 1,50€/kus 2.Hrnčeky na polievku. Cena 2 €/kus 3.Použivané keramické šálky na kávu zn. Jacobs v červenej a modrej farby pre ňu a jeho, červená viac použivaná, vidieť stopy po miešaní lyžičkou a má 1 prasklinku, no nepreteká. Modrá šálka je bez poškodenia. Priemer šálky 9cm,podšalky 14cm. Červenú šálku DARUJEM, modrá šálka za 3€ 4.Červené porcelánové hrnčeky: 1ks bez úplného poškodenia,cena 1,50€ 1ks má v spodnej časti ošúchanú farbu, viď.foto, zvnútra bez poškodenia,cena 1€ 5.Šálka s menom Katka v zlatistom prevedení spolu s podšálkou. Na šálke je maličká vada, odpadnutá farba vo velkosti špendlikovej hlavičky, čo na funkčnosť, používanie šalky nemá vplyv. Inak bez poškodenia, žiadne praskliny,cena 5€ Na SMS nereagujem,volajte,resp.píšte na email.
KRÁSNE PORCELÁNOVÉ ŠÁLKY
krásne šálky na mocca kávičku , značená súprava - šálky s podšálkami , 6 setov , cena spolu , tanierik priemer 11,5 cm , šálka 1 dcl , Most pri BA ,alebo poštou ,pozri aj moje ďalšie ponuky
Predam sadu tanierov
Predam sadu tanierov: Velky tanier 4ks Polievkovy tanier 6ks Maly tanier 4ks Miska na jedlo 3ks Miska mala 3ks Miska na arasidy/pistacie 1ks Salky 3ks Misky pod salky 4ks Dokopy 28 dielna sada.
ROYAL: zlato + kobalt + :D
6 + 6 + 5 (1 dezertný tanierik nezvestný... :( + 3 servírovacie misy + terina (nie originál- ale sedíííí :)) + 7 šálok ( 1 "do rezervy" ) s podšálkami a s cukorničkou a mliečnikom :) KUK- ostatné inzeráty :)