inzercia, predaj, predám, bazár

predám satelitný merací prístroj Satlink WS 6908

Kategória: Ostatné drobné

predám satelitný merací prístroj Satlink WS 6908 je asi 5x použitý, ako nový
predám satelitný merací prístroj Satlink WS 6908
Podobné inzeráty
vyhľadávač satelitov Satlink WS-6909
Predám toto veľmi šikovné zariadenie na ladenie satelitov a DVB-T. Obrovská pomoc pri ladení satelitu priamo na streche. Tiež sa dá použiť na testovanie vnútorných DVB-T TV okruhov. Info tu: Mám už novší HD model a tento ak niekomu pomôže rád posuniem. Tento nepodporuje HD stanice (nájde, no prehrá len zvuk) a je to štandard DVB-T/DVB-S. Napriek tomu, že dnes sa už prechádza na DVB-S2/T2, vie byť prístroj stále veľmi užitočný pri natáčení paraboly podľa DVB-S multiplexov. Zariadenie je v peknom zachovalom stave a funkčné, spolu s púzdrom. Nabíjačka sa mi niekde stratila, ak by som ju medzitým našiel samozrejme ju pribalím, ak nie- potrebuje to nabíjačku 15V/2A s bežným konektorom (ca 5-10€ v obchode). Najlepšie osobný odber v Topoľčiankach. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom na Pokiaľ to bude bez nabíjačky, zľava 5€!
vyhľadávač satelitov Satlink WS-6909
Predám toto šikovné zariadenie na ladenie satelitov a DVB-T. Pomoc pri ladení satelitu priamo na streche. Tiež sa dá použiť na testovanie vnútorných DVB-T TV okruhov. Info tu: Mám už novší HD model a tento ak niekomu pomôže rád posuniem. Tento nepodporuje HD stanice (nájde, no prehrá len zvuk) a je to štandard DVB-T/DVB-S. Napriek tomu, že dnes sa už prechádza na DVB-S2/T2, vie byť prístroj stále veľmi užitočný pri natáčení paraboly podľa DVB-S multiplexov. Zariadenie je v peknom zachovalom stave a funkčné, spolu s púzdrom. Nabíjačka sa mi niekde stratila, ak by som ju medzitým našiel samozrejme ju pribalím, ak nie- potrebuje to nabíjačku 15V/2A s bežným guľatým konektorom, tuším 2,1/5,5 (ca 5-10€ v obchode). Vyskúšať ho vieme, k novému prístroju mám nabíjačku s rovnakými parametrami. Osobný odber v Topoľčiankach. Kontakt len emailom na pa10@, reagujem podľa možností max do pár dní. Telefonický kontakt pri odbere. Na podozrivé ponuky neodpisujem. V prípade zaslania na dobierku v rámci SR je poštovné 5€, pričom garantujem, že tovar pôjde riadne zabalený, v inzerovanom stave a zásielka bude poistená. Za prepravu ručí pošta.
☆ meraci pristroj M3-10 - termistovy mostik M4-2
Predam stary meraci pristroj. Netestovany, nezapinany ! Vhodne pre zberatela merakov... Popis: Termistorový mostík „M4-2“ sa vyrába pravdepodobne od roku 1965. Bol súčasťou merača výkonu M3-10, ale bol dodávaný aj samostatne. Slúži na meranie nízkeho výkonu kontinuálnych a pulzne modulovaných mikrovlnných oscilácií pomocou termistorových hláv. Frekvenčný rozsah, v ktorom je možné vykonávať merania, určujú hlavy. Limity merania: 150; 500; 1500; 5000; 7500 µW. Princíp činnosti je založený na automatickej náhrade absorbovaného mikrovlnného výkonu jednosmerným výkonom, ekvivalentným z hľadiska tepelného účinku na merací pracovný termistor. ☆ posielam aj postou - dokladne zabalim - pozri moje dalsie Elektro Tesla - stare radia, meracie pristroje... cccp, rusky meraci pristroj
Meraci pristroj
Predam meraci pristroj PU-314 bez meracich vodicov v nalezovom stave, za symbolicku cenu. Po vlozeni bateríí(su sucastou predaja s pristrojom) svieti na pristroji zelena Led. Pristroj Pu-314 sa pouziva na meranie izolacneho odporu. Meracie napatie 250,500,1000V ziskava menicom a je stabilizovane. Pristroj vo funkcii prudoveho ohmetru umoznuje meranie malych odporov 0-4ohm, odpor ochranneho vodica.
Predám merací prístroj generátor signálu a rozmietač
Predám merací prístroj generátor signálu a rozmietač/wobler/.Prístroj sa s funkcie rozmietač do funkcie generátor signálu prepína na čelnom panely prepínačom.Frekvencia sa nastavuje hrubo 6P prepínačom a jemne sa nastavuje mikro prevodom 10x100 dielikov.Frekvenčný rozsah je od 100kHz do 73MHz.Teda možno nastavovať LC vstupné obvody prijímačov DV,SV,KV a VKV normu OIRT 65MHz až 73MHz.A MF transformátory pre AM a FM=10,7MHz. Prístroj je vhodný na pohodlné nastavovanie LC vstupných obvodov,pásmových filtrov a MF transformátorov v elektronkových,hybridných a tranzistorových rádioprijímačov.Na obrázku je meranie priepustnej charakteristiky MF transformatora elektronkového rádia TESLA. Určený je nadšencom rádiotechniky a historických prijímačov.Cena prístroja je 78 EUR,dávam zľavu 10 EUR na skrinku lebo sme ju vyrobili samy na NC fréze.CENA PRÍSTROJA PO ZĽAVE JE 68 EUR. Po osobnej dohode môžem priniesť do Modry 13.5. na stretnutie rádiohistoria.
Digitronovy meraci pristroj Meratronik V543
Predam vo vynikajucom stave uvedeny meraci pristroj. Meria jednosmerné aj striedavé napätie v piatich rozsahoch: 100mV, 1V, 10V, 100V a 1000V + meria odpor. Má možnosť ručného vzorkovania a automatické vzorkovanie s dvoma voliteľnými rýchlosťami obnovy. Prístroj je osadený piatimi obrími digitrónmi Z566M od RFT s výškou znaku 3cm a jedným symbolovým digitrónom Z567M zobrazujúcim symboly +, - a ~. Skutočná maximálna zobrazená hodnota AD prevodníka je "11999". Prístroj sa napája zo siete 120V alebo 220V 50Hz a maximálny príkon je 25VA. Rok vyroby je 1979. Preferujem osobny odber, pri zasielani, pozadujem platbu za postovne dopredu. Ak je tu inzerat zobrazeny, je aktualny. Len seriozne ponuky, nevymienam etc.. Dakujem