inzercia, predaj, predám, bazár

Predám satelitný vyhľadávač

Kategória: Ostatné drobné

Predám satelitný vyhľadávač značky inetfinder SF-201. Pôvodná cena 120eur.Predam za plne funkčný
Predám satelitný vyhľadávač
Podobné inzeráty
Satelitný vyhľadávač
Predám vyhľadávač satelitného signálu- kvalitný merací prístroj pre čo najrýchlejšie a najpresnejšie nastavenie najsilnejšieho signálu parabolickej antény s konvertorom slúžiacej na vyhľadanie pozícií satelitov. Satelitte Finder Merač sa vyznačuje jednoduchým použitím, kedy ho zapojíte medzi LNB konvektor a satelitný prijímač a silu signálu vám ukáže ručička na stupnici okalibrovanej hodnotami 0-10. Okrem vizuálneho zobrazenia sily signálu na podsvietenej stupnici je prístroj vybavený ešte akustickou signalizáciou s cieľom uľahčiť presné a včasné nastavenie polohy antény. Napájanie je zabezpečené cez koaxiálny kábel zo satelitného prijímača. Merač je vhodný nielen pre pevné satelitné anténne systémy, ale aj o mobilné zostavy, karaván. Parametre a špecifikácie: typ:FSAT 1 Frekvenčný rozsah: 950 - 2150 MHz Citlivosť: 7 dB Zisk: 17 dB Rozsah zisku LNB: 52-60 dB Vstupná úroveň: -25 Až -75 dBm Napájanie z prijímača: 13-18 V Cena: 9€+pošta Tel.
Strong SRT 6125 satelitný prijímač
Satelitný prijímač :Strong 6125 Použitý satelitný prijímač :Strong 6125 Použity, funkčný,satelitný prijímač,SRT 6125.+diaľkový ovládač. Príjem MPEG-2,BEZ MPEG-4.Pre príjem všetkých digitálnych nekódovaných TV a rádio kanálov zo satelita.Cena:13-eu.Dohoda možná.Pozry moje ostatné inzeráty.
vyhľadávač kablov nf826, detektor
Predám tento profesionálny vyhľadávač kablov, čisto nový, len odskúšaný, funguje perfektne.Dokaze nájsť kable az cca 2m pod zemou, v stene, aj pod napätím. Pre viac info ma kontaktujte alebo píšte na mail
Vyhľadávač kablov
Predám vyhľadávač kablov PeakTech 3435. Pracuje aj pod napätím. Cena pevná .
Vyhľadávač Sat.signálu
Predám vyhľadávač na satelit pre domáceho majstra,jednoduchá práca
elektrikarsky vyhladavac kablov
Mastech ms6812 cable tracker . predam uplne novy zabaleny aj s puzdrom elektrikarsky vyhladavac kablov . cena je 22€