inzercia, predaj, predám, bazár

Predám sedačku s kreslom a taburetkou

Kategória: Kreslá a gauče

Predám zachovalú sedačku s kreslom a taburetkou.
Sedačka je rozkladateľná s úložným priestorom, rozmery: 265x165x84cm
Odvoz neposkytujem.
Predám sedačku s kreslom a taburetkou
Podobné inzeráty
Zachovalá rohová sedačka s kreslom a taburetkou
Predám použitú, zachovalú rohovú sedačku s kreslom a taburetkou v zelenej farbe. Len osobný odber. Odvoz si treba zabezpečiť. Rozmery sedačky: 230x180
Sedačka s kreslom + TV kreslo
Predám cca ročnú sedačku s kreslom a TV kreslom. TV kreslo polohovateľné, hojdacie a otočné. Pôvodná cena 2000€. Dôvod predaja: sťahovanie. Kontaktovať emailom.
Kožená sedačka s kreslom + TV kreslo
Predám cca ročnú koženú sedačku s kreslom a TV kreslom. TV kreslo polohovateľné, hojdacie a otočné. Pôvodná cena 2000€. Dôvod predaja: sťahovanie. Kontaktovať emailom.
Retro kreslo s taburetkou
Krásne retro kreslo Brusel III. zo 60. rokov 20. stor. s taburetkou. Vymenené popruhy, molitan vyššej tuhosti, nový poťah. Poťahová látka Inspire me vyniká príjemným, prírodným ,,NATURAL´´ vzhľadom, zloženie 30% AC, 55% PES, 15% CO, skúška na odery: 30 000 Martindale. Pôvodný náter z dreva odstránený zbrúsením, namorené v odtieni céder + ošetrené prémiovým voskovým olejom. Kreslo: šírka 60 cm x výška 83 cm Taburetka: šírka 40 cm x hĺbka 30 cm x výška 36 cm Cena: 210 € (predáva sa spolu s taburetkou)
Predám sedačku Elephant s taburetkou
Predám veľkú kvalitnú hnedou béžovú sedačku s taburetkou. Je pohodlná v top stave.
Predám sedačku aj s veľkou taburetkou
Predám veľkú sedačku s taburetkou aj spolu s vankúšmi. Pôvodná cena 1300€. Stav nepoškodená mierne opotrebovaná.Sedačka je prispôsobená aj na pravý aj ľavý roh.