inzercia, predaj, predám, bazár

Predám sedacky

Kategória: Kreslá a gauče

Dobrý deň predám dve sedacky v dobrom stave,osobný odber Bratislava Petržalka rozmery sú:
Šírka sedu-55 cm
Výška sedu-50cm
Dĺžka sedacky-200cm
Šírka sedacky- 80cm
Výška sedacky -75 cm
Farba hnedá,materiál mikroplyš
Cena 100€ za obe
Predám sedacky
Podobné inzeráty
Kožené sedačky s taburetkou
Predáme dve kožené sedačky v zelenej farbe v zachovalom stave. Jedna sedačka ma dĺžku 205cm,druha 175cm. Výška 90cm,hlbka sedu 55cm. Taburetka 63x63cm O sedačky bola dobra starostlivosť,pravidelne čistene. Vhodné skôr na chatu, keďže používaním sa nedalo zabrániť vysedeniu. Cena jednej sedačky 150 eur. Taburetka 50 eur Dohoda možná Nutné zabezpečiť odvoz
Dizajnová rohová sedačka - rozkladacia
Rohová rozkladacia sedačka s nastavením hĺbky sedu, mentolová. (Pravý roh) Pôvodná cena 1 569€ Stav- používaná, bez viditelných známok poškodenia alebo vysedenia. (Dôvod predaja reorganizácia priestoru) Sedacia časť je vyplnená pružinou v kombinácii s pur penou, ako výplň do operadlových vankúšov boli použité silikónové guľôčky. Tento príjemne mäkký materiál zaistí pohodlie sediaceho, ktorý sa zaborí do sedačky pohodlne ako do perín. Výhodou silikónu je taktiež jeho trvácnosť, takže vankúše vyplnené silikónom vydržia dlho mäkké a nadýchané. Použitý materiál zabezpečuje trvalý objem vankúšov. Materiál: látka Bergamo 82 Oderuodolnosť textílie podľa testu Martindale: 100 000 oderov Farba: mentolová Rozmery (ŠxHxV): 260x188x87/111 cm Výška sedu: 43 cm Regulácia hĺbky sedu Polohovanie opierok chrbta ocenia predovšetkým osoby nižšieho vzrastu Hĺbka sedu: 54/80 cm Výška spodného priestoru od podlahy: 8,7 cm S funkciou rozloženia Rozmery plochy na spanie (ŠxD): 146x214 cm S úložným priestorom Pravé prevedenie Rohová Celočalúnená Dekoratívne prešitie sedacej časti Výplň sedacej časti: pružina v kombinácii s pur penou Výplň vankúšov: silikónové guľôčky 4 operadlové vankúše 4 menšie dekoratívne vankúše Moderné dizajnové nožičky Svojím dizajnom s dekoratívnym prešitím sedacej časti ohúri nielen vás, ale aj vašich návštevníkov. Látka Bergamo je príjemná na dotyk a farebné prevedenie mentolová zas okúzli očká. Jej umiestnenie je praktické, vhodné do rohov miestnosti alebo rovno doprostred. Pretože je celočalúnená, nie je nutné, aby stála pri stene. Aby toho nebolo málo, sedacia súprava je rozkladacia a ukrýva v sebe úložný priestor. Moderný nadčasový dizajn s funkciou regulovania hĺbky sedu určite oceníte. O čom hovoríme? Sedacia časť má hĺbku 80 cm, no vy si ju jednoduchým spôsobom viete zmenšiť na 54 cm. Dizajnéri totiž zakomponovali do sedačky posúvacie operadlá. Jednoduchým mechanizmom operadlo zasuniete a získate tak maximálne pohodlie aj pre sediacich nižšieho vzrastu.
Kožená gaučová súprava 3+2+1
Predám koženú gaučovú súpravu biela koža. Rozmery 3.sedačky 190cm dĺžka,hĺbka 90cm, sedacia časť dĺžka 136cm Rozmery 2.sedačky 150cm dĺžka, hĺbka 90cm, sedacia časť dĺžka 95cm Rozmery 1.sedačky 105cm dĺžka, hĺbka 90cm, sedacia časť dĺžka 47cm Gaučovka je v zachovalom stave, podrúčky na 3.sedačke mierne prešúchané. Ľahko sa udržiaca- čistí stačí biela handrička a jar. Vhodná napríklad aj na chatu, tam ešte poslúži. Dostupná od decembra.
Koženné sedačky 3 + 2
Predám koženné sedačky elegantnej tmavomodrej farby. Sedačky sú mohutné, pohodlné. Potrebujú prevoskovať. Sada voskov v cene. Odvoz neviem poskytnúť
Sedacia súprava s úložným priestorom
Ponúkam na predaj staršiu sedaciu súpravu s úložným priestorom a s kreslom. Sedacia súprava je v zachovalom stave len s minimálnymi poškodeniami (ktoré ale vyplývajú z dlhodobého používania sedačky), ktoré neznemožňujú používanie sedačky. Dôvod predaja: kúpa novej sedačky. V prípade záujmu a bližších informácii má prosím kontaktujte na tel. č. .
Predám 3 kusy sedačky
Predám 3 kusy sedačky Rozmery: (dĺžka/šírka/výška) 90x210x75 cm 90x190x75 cm 90x110x75 cm