inzercia, predaj, predám, bazár

Predám šijací stroj

Kategória: Ostatné drobné

Predám surne funkčný starožitný šijací stroj, značka LADA. cena 29
Eur.
Predám  šijací stroj
Podobné inzeráty
Ručný šijací stroj Handy Stitch, 2 kusy
Ručný šijací stroj Handy Stitch, 2 kusy Predám nepoužité a nevyužívané 2 kusy - ručný šijací stroj Handy Stitch. Ako nové. Cena za kus: 5 Eur Cena za oba: 8 Eur Osobný odber možný na trase Bratislava - Bernolákovo a v blízkom okolí, prípadne poštou po platbe na účet vopred. Cenu poštovného Vám rada zistím. Prosím nie sms. Možno Vás zaujmú aj iné veci z mojej ponuky, nech sa páči, pozrite si kliknutím na moje meno :o)
Šijaci stroj VERITAS
Predám šijací stroj Veritas kufrík, ďalej šijací stroj Veritas skrinka.Každý 40€. Oba spolu 60€.
Šijací stroj
Predám skladací skrinkový šijací stroj Veritas 8014/26 (made in Germany). Šijací stroj je funkčný, má 2 samostatné pedále nožný „mechanický“ a elektrický.
Elektrický nôž, ventilátor, šijací stroj
Predám elektrický nôž Severin, príkon 100 W, bezpečnostný posuvný spínač, ochrana prstov, čepele noža vhodné do umývačky, tlačidlo na uvoľnenie noža, dobierka je možná. Predám tiež osobný dvojrýchlostný osobný ventilátor s nepoužitými batériami, má nastaviteľný smer. Odsávací ventilátor do bytového jadra panelákového bytu. Taktiež predám mini cestovný šijací stroj na batérie.
Predám šijací stroj
Predám šijací stroj SINGER START 1306. Vôbec som to nepouživala cize stav coskoro novy, predavam lebo sa sťahujem do zahraničia
Predám funkčný šijací stroj
Predám funkčný šijací stroj bez škapatka šlapatko sa mi pokazilo ale je funkčná osobný odber v Nitre na dobierku ani cez poštu neposielam osobne v Nitre