inzercia, predaj, predám, bazár

Predam škatuľa

Kategória: Doplnky

Predám škatula, presvitná plast, rozmer
78x56x43 cm/130 l plus vrchnák na 55/130l škatuľu. Najväčšia škatuľa je výborná na uskladnenie ťažkých a veľkých vecí. Je na kolieskach, takže ju nemusíte prenášať. Vďaka priehľadnému plastu uvidíte dovnútra, a tak vždy nájdete, čo práve hľadáte. povodna cena 18,90€ plus vrchnak 6€. predam za 15€ za jeden kus s vrchnakom. mame 6 škatulu a 4 vrchnak.
Predam škatuľa
Podobné inzeráty
KNAGGLIG Škatuľa - borovica 46x31x25 cm
Nová KNAGGLIG Škatuľa - borovica 46x31x25 cm
IKEA SAMLA Škatuľa, priehľadná, 78x56x43 cm/130 l
SAMLA Škatuľa, priehľadná, 78x56x43 cm/130 l na kolieskach. Pouzivana no v dobrom stave. Osobne v Petrzalke. Iba mail, sms.
Predam slnecne okuliare Ray ban 3016 clubmaster
Predam slnecne okuliare Ray ban 3016 clubmaster ----------------------------------------- Okuliare su unisex teda vhodne pre muzov aj zeny. Stav: nove, nenosene Farebne prevedenie: zlate alebo cierne skla Cierny ram Obsah balenia je handricka, skatula, certifikat a kozeny obal, vsetko s logom ray ban -------------------------------- Pre viac info staci napisat. Cena plus postovne... Inzerat je aktualny pokial ho vidite. Krasne okuliare vhodne ako darcek. Ak mate zaujem o iny druh okuliarov ray ban staci pozriet moju ponuku.
Predam slnecne okuliare Ray ban 3025 pilotky
Predam slnecne okuliare Ray ban 3025 pilotky Stav:nove Farebne prevedenie: Modre,zelene,hnede skla a zlate usnive. Strieborne skla a strieborne usnice, Cierne skla a cierne usnice Obsah balenia: kozene puzdro, handricka, skatula, certifikat vsetko s logom ray ban Pre viac info staci napisatbsms alebo mail. Cena + postovne... Posielam hned na druhy den po objednani. Okuliare su vhodne ako darcek. Mam aj ine modely, staci pozriet ponuku.
Predam slnecne okuliare Ray Ban erika
Predam slnecne okuliare Ray Ban erika 4171 Stav:nove Farebne prevedenie: hnede, cerne, modre skla a zlate usnive a strieborne usnice alebo cierne usnice. Obsah balenia: kozene puzdro, handricka, skatula, certifikat vsetko s logom ray ban Pre viac info staci napisatbsms alebo mail. Cena + postovne... Posielam BB d na druhy den po objednani. Okuliare su vhodne ako darcek. Mam aj ine modely, staci pozriet ponuku
Organizér na topánky, Úložný box
- Predám plastový organizér na topánky, farba sivá, dĺžka ca 27,5cm, šírka ca 11,5cm, spolu 4 ks. Cena: 8,- Eur - Predám úložný box, škatuľa, textilný, s vrchnákom, po stranách dve rúčky, farba tmavosivá antracitová, rozmer bez vrchnáku cca š 32cm, v 22cm, má známky používania. Cena: 3,- Eura (cena + poštovné alebo osobný odber)