inzercia, predaj, predám, bazár

Predám skialpové lyže BLIZZARD.178cm,SILVRETTA.

Kategória: Skialpy

Predám jazdené skialpové lyže BLIZZARD EXPLORER TX,veľkosť 178cm s viazaním SILVRETTA,veľkosť M,brzdy a s pásmi.
Sú v zachovalom stave.
Pošlem aj na dobierku.
Tel.kontakt email jbelica830@
Predám skialpové lyže BLIZZARD.178cm,SILVRETTA.
Podobné inzeráty
Predám skialpové lyže BLIZZARD.178cm,SILVRETTA.
Predám jazdené skialpové lyže BLIZZARD EXPLORER TX,veľkosť 178cm s viazaním SILVRETTA,veľkosť M,brzdy a s pásmi. Sú v zachovalom stave. Pošlem aj na dobierku. Tel.kontakt email jbelica830@
Skialp lyže HAGAN WILDER KAISER 170cm+SILVRETTA M+pásy
Predám veľmi pekné,zachovalé a kvalitné skialpové lyže výbornej značky HAGAN WILDER KAISER dĺžky 170cm aj s kvalitným skialpinistickým ramovým viazaním výbornej značky SILVRETTA veľkosti M nastaviteľné od 285mm do 330mm plus pásy k tomu...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky rôznej veľkosti za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Skialp lyže HAGAN ALPIN CARVE 163cm+SILVRETTA M+pásy
Predám pekné a zachovalé skialpové lyže výbornej značky HAGAN ALPIN CARVE dĺžky 163cm aj s kvalitným skialpinistickým viazaním výbornej značky SILVRETTA veľkosti M nastaviteľné od 285mm do 330mm s brzdami plus pásy k tomu...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Skialp lyže FISCHER X-TRALITE 160cm+SILVRETTA S+pásy
Predám veľmi pekné,zachovalé a kvalitné skialpové lyže výbornej značky FISCHER X-TRALITE HANS KAMMERLANDER dĺžky 160cm aj s kvalitným skialpinistickým viazaním výbornej značky SILVRETTA PURE veľkosti S nastaviteľné od 265mm do 300mm S brzdami plus pásy k tomu....ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Skialp lyže KNEISSL 160cm+SILVRETTA M+pásy+mačky
Predám pekné a zachovalé skialpové lyže výbornej rakúskej značky KNEISSL TOUR STAR LIGHT dĺžky 160cm aj s kvalitným skialpinistickým viazaním SILVRETTA PURE CARBON veľkosti M nastaviteľné od 285mm do 330mm s brzdami plus pásy k tomu a mačky...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj na dobierku.V prípade záujmu mám aj iné skialpové lyže a lyžiarky za super ceny.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Skialpové lyže Blizzard zero G 85, dĺžka 179, PC: 650 EUR
Predám nepoužité skialpové lyže Blizzard zero G 85, dĺžka 178, PC: 650 EUR. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(01172021) Váha 1,25kg spolu obidve lyže iba 2,5kg Ak hľadáte jednu z najľahších turistických lyží s vynikajúcim zjazdovým výkonom, budete si Zero G 85 obľúbiť. Napriek 85 mm pásu je váha tejto lyže pozoruhodná, pričom najkratšia dĺžka 157 cm je pod značkou 1 kg. Na výstupe si skutočne všimnete rozdiel. Technológia Carbon Drive poskytuje úroveň zjazdového výkonu a obratnosti, vďaka ktorým budete o tejto všestrannej touringovej lyži hovoriť ďalšie dni po vašich skúsenostiach. TECHNICKÉ VLASTNOSTI: Konštrukcia: - C-DRIVE: Carbon Drive poskytuje v tomto svetle nevídanú úroveň výkonu na lyžiach! Integrácia 3D jednosmerného rámu z uhlíkových vlákien s ultraľahkou konštrukciou dreveného jadra paulownia nám umožňuje znížiť váhu v lyžiarke a zároveň poskytnúť štruktúru pre výkon. 3D geometria karbónového rámu zaručuje optimálnu ohybovú a torznú tuhosť. Výsledkom je úroveň stability, priľnavosť k okrajom a kontrola, ktorá vo svete skialpinizmu nemá obdoby. - ĽAHKÁ VÁHA: Naše lyže Zero G poskytujú stabilitu a istotu pri zjazde v špičkovom ľahkom balení. - LITE CORE: Drevené jadrá, ktoré sú prirodzene silné, ale ľahké, sú strategicky skonštruované pre maximálny výkon pri znížení hmotnosti. - ROCKER CAMBER ROCKER: Špeciálne navrhnutý rocker v špičke a chvoste s prehnutím pod nohami zvyšuje rezbársky charakter na upravených chodníkoch pri zachovaní flotácie mimo svahov. - BOČNÁ STRANA: Plné bočnice poskytujú torznú tuhosť a konštantný tlak po celej dĺžke lyže. Výsledkom je lepší prenos energie, stabilita, kontrola a nakoniec vyšší výkon.