inzercia, predaj, predám, bazár

Predám skrinku do predsiene a poličku, dĺžka 190cm

Kategória: Ostatný nábytok

Predám skrinku a poličku do predsiene, čierna farba, skrinka 190x35x39cm (dxvxh), hrubka dosky 5 cm, skrinka sa dá umiestniť na na stojato alebo zavesiť na stenu, má známky používania, polička 190x25 cm. predám aj samostatne skrinka 15€, polička 10€
Predám skrinku do predsiene a poličku, dĺžka 190cm
Podobné inzeráty
Predám vešiakovú stenu/ poličku do predsiene
Predám vešiakovú stenu / poličku do predsiene. Farba biela, rozmery 98cm na 38cm
Nábytok do predsiene Konkor 60 + 6 kusov čalúnených nástenný
Predám botník s vešiakom a čalúnenými panelmi do predsiene. Nábytok som kupoval z obchodu : Nábytok je nový, je len zostavený botník (nie je použitý) a ostatné časti sú ešte zabalené.
Skrinka na Tv , skrinka a poličky
Predám nevyužitu skrinku pod televízor rozmery dĺžka 130cm výška 45cm šírka 58cm 2x poličku a skrinku výška 147cm šírka 39cm tak ako na foto
Predám nábytok do predsiene
Ponúkam na predaj zachovalý nábytok do predsiene: botník, vesiakovu stenu, zrkadlo, poličku a stojan na dáždniky, vhodnú aj na chatu. Nábytok je ručne vyrobeny. Cena 50 eur.
Drevený nábytok do predsiene
Drevený nábytok do predsiene Ponúkam na predaj nábytok poličky skrinky botníkovú policu do predsiene do vstupnej chodby,viď foto. Rozmery sú Celá šírka od zárubne po druhú zárubňu---343 cm, Bočna skrinka s výklap. dvierkami, šuplíkom a poličkou vo vnútri, Výška,po vrchné skrinky---213 cm, Šírka ku vchodovým dverám---60 cm, Skrinka v ktorej sa vešajú bundy Šírka---101 cm, Výška---136 cm, Hlbka---60 cm, Polička pod Nou Výška---75 cm, Šírka---35 cm, Hlbka---60 cm, Polica na topánky Výška---101 cm, Hlbka---35 cm, Šírka---95 cm, Horné zásuvné skrinky-posuv na koľajničky Dlžka---343 cm, Hlbka---60 cm, výška---cca 60cm-nemerala som . Všetko na foto je nepoškodené, používané z dreva dá sa teda pekne demontovať následne preniesť, máme aj nákladný výťah-nový majiteľ si to može aj premaľovať na inú farbu. PRIAMY ODBER.
Botník a vešiaková stena do predsiene
Predám úplne nový botník a vešiakovú stenu do predsiene, v bielej farbe s vysokým leskom, dovezené vo februári 2023. Bez závad, len sa mi nehodí do predsiene. Šírka 80 cm, výška vešiakovej steny 120 cm.