inzercia, predaj, predám, bazár

Predam slamu,predam seno

Kategória: Chovateľské potreby

Predam slamu a seno,hranate baliky,slama 1ks=1,50€, seno 1ks=3€
Predam slamu,predam seno
Podobné inzeráty
Predám seno a slamu v malých balíkoch
Predám seno a slamu v malých balíkoch,uložené pod strechou. Cena za seno - 1ks je 4€ a za slamu je 1,50€. Kontakt
Seno Tophay 18kg
Seno Tophay 18kg / 15€ rírodné seno bez prachu TopHay je seno z prírodných trávnych porastov. Je bezprašné a má nádhernú vôňu trávy. Vďaka praktickým predrezaným porciám vie každý chovateľ koňa presne, koľko sena dáva. 100% prírodné lúčne seno, bez burín a konzervačných látok Suché a bezprašné seno (dvakrát poprášené a preosiate) Seno s dlhými vláknami, s nízkym obsahom bielkovín a bohaté na celulózu Príjemná, prírodná vôňa trávy Lisované a balené v balíku, ideálne na prepravu a skladovanie
Predám seno, slamu
Predám slamu malé balíky, pekné pevné suché. Slama, seno je priamo v Leviciach. Po dohode možnosť dovozu. Cena slama 3€/ks. Seno menšie balíky 3,50€/ks, väčšie 4,50€/ks.cena sena je adekvátna k veľkosti balika.
Predám seno a slamu
Predám seno a slamu balené v okrúhlych balíkoch.Priemer balíka je 125cm.Cena:Seno 30€/balík a Slama 15€/balík.Pri záujme volajte na mobil.
Predam balikovane seno a slamu
Predam balikovane seno priemer 125 cm cena30€ slamu priemer 125 cm cena 15€
Drtič na slamu, seno, datelinu, lucernu
Predám výkonný drtič na slamu, seno, lucerku. Na 380V. Motor 5,5kW. Vačkový prepínač hviezda trojuholník. Nachádza sa v Ivanke pri Nitre. Cena 400€ prípadne dohoda.