inzercia, predaj, predám, bazár

Predám slnečný dom v lokalite Nové Zámky (ID: 104020)

Kategória: Domy

Na predaj dom, neobývaná novostavba v Nových Zámkoch v okrajovej, tichej štvrti, cca 10 min autom od centra. Novostavba pozostáva z dvoch samostatných celkov. Murovaný dom /80 m2/ + izolovaná drevostavba /dielňa/ s krytým státím pre mestské vozidlo /25 m2/. Všetko je nové a nepoužívané.
Dom je prednostne určený pre dve dospelé osoby – rodičov s odrastenými deťmi, ktorí sú ešte pracovne činní a po práci si chcú dopriať už len oddych v dome obklopenom zeleňou. Dom je v takom stave, že nepotrebuje nekonečné rekonštrukcie, opravy a vylepšovania. Bol navrhnutý a postavený v minimalistickom štýle, podľa koncepcie domu známeho švédskeho nábytkárskeho gigantu. Dom tejto kategórie je charakteristický predovšetkým precíznosťou vyhotovenia a vysokým komfortom bývania, nízkymi režijnými nákladmi, funkčnosťou a efektívnym využitím disponibilného obytného priestoru. Jeho prednosti oceníte predovšetkým v tomto období, kedy rapídne stúpajú ceny energií. Je postavený z certifikovaného keramického systému Wienerberger Porotherm /tehly, strop, vencové tehly, ostenia/. Pôvodne trojizbový dom bol realizovaný tak, že z tretej izby sa vytvorila pracovňa. Táto má samostatný vchod vlastným vonkajším krytým schodiskom. Týmto riešením vzniká možnosť využívať tento priestor ako pracovňu, kanceláriu na podnikanie, ale aj ako malú krajčírsku dielňu, príp. kadernícky salón bez toho, aby sa narušilo súkromie ostatných členov domácnosti. Toto sa osvedčilo pri homeoffice počas lockdownu.
Dom má teda dve schodiská - vchody, predsieň, samostatnú kotolňu, obývaciu izbu s kuchynskou časťou, komoru, samostatný záchod, chodbu, spálňu, pracovňu. Je prístupný zo štyroch strán - počas akejkoľvek renovácie domu nemusíte chodiť na susedov pozemok. Okná sú orientované na východ – juh – západ. Po celý deň je dom zaliaty slnkom.
Strop je zhotovený z keramického stropného systému MIAKO, nie zo sadrokartónu, ktorý umožňuje povalu aktívne využívať napr. ako úložisko.
Dom disponuje dvoma komínmi SCHIEDEL. Komín s priemerom 140 mm – pre plynový kotol a komín s priemerom 200 mm pre krbové kachle s výkonom 5 kW. Oba komíny sú napojené na kanalizačný systém, čo umožní neskôr inštaláciu kondenzačného kotla.
Všetky okná a dvere sú drevené – EURO, pravidelne ošetrované ochranným konzervačným systémom na drevo - ADLER. Na všetkých oknách sú namontované sieťky proti hmyzu a vonkajšie hliníkové slnolamy. Slnolamy chránia drevené okná pred priamym slnkom a dažďom, v lete chránia pred teplom a zároveň umožňujú výhľad na ulicu. Okná na obytných miestnostiach sú vyhotovené s vnútorným dreveným obložením ostenia s dekoračným rámom. Na oknách sú interiérové bambusové žalúzie. Ostatné okná majú mramorové parapety.
V obytných miestnostiach sú podlahy z veľkoformátových dubových parkiet hrúbky 16 mm. Parkety sú morené, kartáčované, olejované. V ostatných miestnostiach sú podlahy z gresovej dlažby, resp. keramickej mozaiky.
Dom má vlastný GSM alarm a je tiež zabezpečený vonkajším bezpečnostným
Predám slnečný dom v lokalite Nové Zámky (ID: 104020)
Podobné inzeráty
Predám zariadený dom v lokalite Nové Zámky (ID: 104020)
Na predaj zariadená novostavba v Nových Zámkoch v tichej, okrajovej časti. Novostavba pozostáva z dvoch samostatných celkov. Murovaný dom /80 m2/ + izolovaná drevostavba na železobetónových základoch /25 m2/. Drevostavba pozostáva z uzamykateľnej dielne a prístrešku pre mestské vozidlo. Všetko je nové a nepoužívané. Dom je postavený v minimalistickom štýle s hlavným dôrazom na vysoký komfort bývania a praktické využitie disponibilného priestoru. Na stavbu boli použité len kvalitné stavebné materiály ako pálené tehly Wienerberger, drevo, mramor. Všetko je nové, nepoužívané. Dom má 3 izby. Jedna izba má aj samostatný vchod z malej terasy. Toto prevedenie umožňuje izbu používať aj na podnikanie ako samostatnú kanceláriu. Nehnuteľnosť sa predáva so zariadením. Budúci majiteľ takto získa kvalitné bývanie pre seba, alebo ho môže ihneď prenajímať a dom mu obratom zabezpečí aj okamžitý príjem. Cena dohodou. Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcii nehnuteľnosti po zadaní ID 104020, alebo nás kontaktujte telefonicky
Predám slnečný dom v lokalite Nové Zámky (ID: 104020)
Na predaj dom, neobývaná novostavba v Nových Zámkoch v okrajovej, tichej štvrti, cca 10 min autom od centra. Novostavba pozostáva z dvoch samostatných celkov. Murovaný dom /80 m2/ + drevostavba s krytým státím pre mestské vozidlo /25 m2/. Všetko je nové a nepoužívané. Dom je prednostne určený pre dve dospelé osoby – rodičov s odrastenými deťmi, ktorí sú ešte pracovne činní a po práci si chcú dopriať oddych v dome obklopenom zeleňou. Bol navrhnutý v minimalistickom štýle, podľa modelu domu švédskeho nábytkárskeho gigantu. Dom tejto kategórie je charakteristický predovšetkým nízkymi režijnými nákladmi, funkčnosťou a efektívnym využitím disponibilného obytného priestoru. Jeho prednosti oceníte predovšetkým v tomto období, kedy rapídne stúpajú ceny energií. Je postavený z certifikovaného keramického systému Wienerberger Porotherm /tehly, strop, vencové tehly, ostenia/. Pôvodne trojizbový dom bol realizovaný tak, že z tretej izby sa vytvorila pracovňa. Táto má samostatný vchod vlastným vonkajším krytým schodiskom. Týmto riešením vzniká možnosť využívať tento priestor ako kanceláriu na podnikanie, resp. pracovňu bez toho, aby sa narušilo súkromie ostatných členov domácnosti. Toto sa osvedčilo pri homeoffice počas lockdownu. Dom má teda dve schodiská - vchody, predsieň, kotolňu, obývaciu izbu s kuchynskou časťou, komoru, samostatný záchod, chodbu, spálňu, pracovňu. Je prístupný zo štyroch strán - počas akejkoľvek renovácie domu nemusíte chodiť na susedov pozemok. Okná sú orientované na východ – juh – západ. Po celý deň je dom zaliaty slnkom. Strop je zhotovený z keramického stropného systému MIAKO. Dom disponuje dvoma komínmi SCHIEDEL. Komín s priemerom 140 mm – pre plynový kotol a komín s priemerom 200 mm pre krbové kachle s výkonom 5 kW. Oba komíny sú napojené na kanalizačný systém, čo umožní neskôr inštaláciu kondenzačného kotla. Všetky okná a dvere sú drevené – EURO, pravidelne ošetrované ochranným konzervačným systémom na drevo - ADLER. Na všetkých oknách sú namontované sieťky proti hmyzu a vonkajšie hliníkové slnolamy. Slnolamy chránia drevené okná pred priamym slnkom a dažďom, v lete chránia pred teplom a zároveň umožňujú výhľad na ulicu. Okná na obytných miestnostiach sú vyhotovené s vnútorným dreveným obložením ostenia s dekoračným rámom. Na oknách sú interiérové bambusové žalúzie. Ostatné okná majú mramorové parapety. V obytných miestnostiach sú podlahy z veľkoformátových dubových parkiet hrúbky 16 mm. Parkety sú morené, kartáčované, olejované. V ostatných miestnostiach sú podlahy z gresovej dlažby, resp. keramickej mozaiky. Dom má vlastný GSM alarm a je tiež zabezpečený vonkajším bezpečnostným kamerovým systémom so záznamom. Vedľa domu je situovaná nová drevostavba, ktorá sa dá využiť ako dielňa alebo záhradný domček pre vnúčatá počas prázdnin. Je spojená s krytým státím pre mestské auto. Je postavená na armovanej betónovej platni s horizontálnou hydroizoláciou , má sendvičové steny. Je tam realizovaná prípojka na nabí
Predám slnečný dom v lokalite Nové Zámky (ID: 104020)
Na predaj dom, neobývaná novostavba v Nových Zámkoch v okrajovej, tichej štvrti, cca 10 min autom od centra. Novostavba pozostáva z dvoch samostatných celkov. Murovaný dom /80 m2/ + izolovaná drevostavba s krytým státím pre mestské vozidlo /25 m2/. Všetko je nové a nepoužívané. Dom je prednostne určený pre dve dospelé osoby – rodičov s odrastenými deťmi, ktorí sú ešte pracovne činní a po práci si chcú dopriať už len oddych v dome obklopenom zeleňou. Je v takom stave, že nepotrebuje nekonečné rekonštrukcie, sanačné opravy a vylepšovania. Bol navrhnutý a postavený v minimalistickom štýle, podľa koncepcie domu známeho švédskeho nábytkárskeho gigantu. Dom tejto kategórie je charakteristický predovšetkým precíznosťou vyhotovenia a vysokým komfortom bývania, nízkymi režijnými nákladmi, funkčnosťou a efektívnym využitím disponibilného obytného priestoru. Jeho prednosti oceníte predovšetkým v tomto období, kedy rapídne stúpajú ceny energií. Je celý postavený z certifikovaného keramického systému Wienerberger Porotherm. Pôvodne trojizbový dom bol realizovaný tak, že z tretej izby sa vytvorila pracovňa so samostatným vchodom cez malú terasu. Týmto riešením vzniká možnosť využívať tento priestor ako pracovňu, kanceláriu na podnikanie, ale aj ako malú krajčírsku dielňu, príp. kadernícky salón bez toho, aby sa narušilo súkromie ostatných členov domácnosti. Toto riešenie sa osvedčí pri homeoffice. Minimálnymi úpravami tohto priestoru môžete získať späť funkčnú tretiu miestnosť so samostatným východom do malej zimnej záhrady tak, že stačí zaskliť terasu a vymeniť pieskované sklá vo dverách za číre. Dom je dispozične členený na hlavnú vstupnú predsieň, samostatnú kotolňu, kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom Ravak s porcelánovou vaničkou 80x100 cm s bezpečnostnými sklami, obývaciu izbu s kuchynskou časťou, komoru, samostatný záchod s WC misou Jika MIO s praktickou sedacou výškou 50 cm, chodbu, spálňu a pracovňu /potenciálnu menšiu tretiu izbu/. Dom je prístupný zo štyroch strán - počas akejkoľvek renovácie domu nemusíte chodiť na susedov pozemok ! ! ! Okná sú orientované na východ – juh – západ. Po celý deň je dom zaliaty slnkom. Strop je zhotovený z keramického stropného systému MIAKO, nie zo sadrokartónu. Toto riešenie umožňuje povalu aktívne využívať. Dom disponuje dvoma komínmi SCHIEDEL. V kotolni je komín s priemerom 140 mm – pre plynový kotol a v obývacej izbe je komín s priemerom 200 mm pre krbové kachle s výkonom 5 kW. Podložka pod krbovými kachľami je mramorová. Oba komíny sú napojené na kanalizačný systém, čo umožní neskôr inštaláciu kondenzačného kotla. Všetky okná a dvere sú drevené – EURO, pravidelne ošetrované ochranným konzervačným systémom na drevo - ADLER. Na všetkých oknách sú namontované sieťky proti hmyzu a vonkajšie hliníkové slnolamy. Slnolamy chránia drevené okná pred priamym slnkom a dažďom, v lete tak zabezpečia príjemný chlad v dome a zároveň umožňujú diskrétny výhľad na ulicu. Okná na obytných
Dražba v spoluvlastníckych podielov na rod.dom a poz.
Dátum konania dražby: 21.02.2023 Čas otvorenia dražby: 11:00 hod. Miesto konania dražby: Notársky úrad Nová Baňa, Mgr. Andrea Galetová, Bernolákova č. 5, 968 01 Nová Baňa, okres Žarnovica, Banskobystrický kraj LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 1648 Nové Zámky Kolta Nové Zámky Kolta Parcely registra „E“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 22) 719/11 673 Zastavaná plocha a nádvorie 1/12 b) LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 1441 Nové Zámky Kolta Nové Zámky Kolta Parcely registra „E“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 22) 711/2 2395 Orná pôda 1/76 c) LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 1603 Nové Zámky Strekov Nové Zámky Strekov Parcely registra „C“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 4) 3575/1 441 Zastavaná plocha a nádvorie 1/6 Právny vzťah k stavbe súpisné číslo 119 evidovanej na pozemku parcelné číslo 3575/1 3575/2 691 Záhrada 1/6 Stavby: Súpisné číslo Na pozemku parcelné číslo Druh stavby Popis stavby Umiestnenie stavby 119 3575/1 10 Rodinný dom 1 d) LV č. Okresný úrad, katastrálny odbor Katastrálne územie Okres Obec 782 Nové Zámky Strekov Nové Zámky Strekov Parcely registra „C“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 9) 780/11 229 Zastavaná plocha a nádvorie 66/252 Právny vzťah k stavbe súpisné číslo 227 evidovanej na pozemku parcelné číslo 780/11 780/33 314 Vinica 66/252 Parcely registra „E“ evidované na mape určeného operátu: Parcelné číslo Výmera v m2 Druh pozemku Podiel (B 9) 2754 1079 Orná pôda 66/252 Stavby: Súpisné číslo Na pozemku parcelné číslo Druh stavby Popis stavby Umiestnenie stavby 227 780/11 10 Rodinný dom 1 Najnižšie podanie: 10 500,00 EUR Minimálne prihodenie: 300,00 EUR Výška dražobnej zábezpeky: 3 000,00 EUR Obhliadka 1: 06.02.2023 o 11:00 hod. Obhliadka 2: 16.02.2023 o 11:00 hod. Záujemcovia o obhliadku sa môžu ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: , Po – Pi 8:00 – 15:00 hod. Obhliadky sa uskutočnia na mieste, kde sa nachádza predmet dražby.
Na predaj 5-izbový rodinný dom v meste Nové Zámky
Typ: Rodinný dom Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám ponúka na predaj 5-izbový rodinný dom v meste Nové Zámky. Nachádza sa v tichej a kľudnej lokalite mesta. Pozemok: - celková plocha: 732m² - zastavaná plocha: 419m2 - pozemok je rovinatý a oplotený - na pozemku sa nachádza 2x letná kuchyňa, vlastná studňa, ovocné stromy a vinič Dom: - úžitková plocha: 120m2 - postavený v roku 1950 - strecha je sedlová, zo škridle - dom je napojený na všetky IS : / voda, elektrina, kanalizácia, plyn/ optika sa nachádza pred pozemkom - kúrenie je riešené plynovým kotlom/ riadiátory, jedna izba je vykurovaná gamatkami/ - ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler - dom sa predáva v pôvodnom ale v zachovalom stave Dispozícia domu: - rodinný dom dispozične pozostáva z dvoch chodieb ,kuchyne, piatich izieb, kúpeľne s toaletou a komory Letná kuchyňa: - úžitková plocha: 19m2 - dispozične pozostáva z jednej miestnosti a komory Výhody: - dom je suchý, nezateká a je udržiavaný - nakoľko dom sa predáva v pôvodnom stave, nový majiteľ si ho môže zrekonštruovať podľa svojich predstáv - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný - nízke mesačné náklady Lokalita: - rodinný dom sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite mesta - milí a príjemní susedia Občianska vybavenosť: - v meste dostupná všetka občianska vybavenosť Cena: 198.200.-€ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti - obhliadky možné kedykoľvek!! Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 732 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Plocha pozemku: 450 m2 Zastavaná plocha: 419 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn
Na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Nových Zámkoch
Typ: Rodinný dom Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám ponúka na predaj 7-izbový dvojgeneračný rodinný dom v Nových Zámkoch.  Nachádza sa v centre mesta Nové Zámky. Dom má samostatné dve bytové jednotky. Pozemok: - celková plocha: 315m2 - zastavaná plocha: 126m2 - na pozemku sa nachádza garáž/ pre tri autá za sebou/ - okolie pozemku skrášľujú okrasné kry a stromy - pozemok je rovinatý, zatrávnený a oplotený Dom: - 7-izbový - úžitková plocha: 200m2 - postavený je z pálenej tehly /60cm/ - nová strecha /2018/ - na prízemí prebehle kompletná rekonštrukcia - prízemie je vykurované plynovými konvenčnými ohrievačmi /gamatkami / - prvé poschodie je v pôvodnom, ale v zachovalom stave a vykurované plynovým kotlom - na prvom poschodí sú drevenné parkety, ktoré sú udržiavané - dom disponuje všetkými IS: /elektrina, plyn, voda, kanalizácia/    Dispozícia domu: Prízemie:  dispozične pozostáva z predsiene, troch izieb, kuchyne, komory, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety 1. poschodie:  dispozične pozostáva z predsiene, chodby, štyroch izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne, samostatnej toalety a balkóna Výhody: - na prízemí domu prebehla kompletná rekonštrukcia /v roku 1997/ - nakoľko 1. poschodie je v pôvodnom stave, nový majiteľ si ho môže zrekonštruovať podľa svojich predstáv - tiež je tu možnosť využiť priestor na povale - v letnom období je v rodinnom dome príjemný chládok a v zimnom období stena slúži ako dobrý izolant - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľný Lokalita: - rodinný dom sa nachádza na vo vyhľadávanej  lokalite mesta Nové Zámky - 3 minúty chôdze od námestia - tiché a kľudné prostredie Občianska vybavenosť:  - v meste Nové Zámky je dostupná všetka občianska vybavenosť /Neváhajte a kontaktujte Nás ohľadom obhliadky/ Cena: v RK         *vrátane všetkých poplatkov spojené s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 315 m2 Úžitková plocha: 200 m2 Plocha pozemku: 315 m2 Zastavaná plocha: 126 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 7 Balkón: áno Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Garáž: áno - 3 autá Kanalizácia: Verejná kanalizácia Plyn: áno Internet: áno - iné pripojenie Materiál: tehla Zateplený objekt: