inzercia, predaj, predám, bazár

Predám smart LED žiarovku s Wi-Fi pripojením

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám inteligentnú LED žiarovku s päticou GU10 a napájacím napätím 230V.
Jedná sa o ekvivalent klasickej 50W žiarovky.
Žiarovku je možné vďaka integrovanému Wi-Fi modulu pripojiť na internet a ovládať prostredníctvom mobilnej aplikácie odkiaľkoľvek. Nie sú potrebné žiadne ďalšie zariadenia a investície. Stačí si stiahnuť aplikáciu do telefónu.
Žiarovka je stmievateľná a kompatibilná s Google Assistant aj Amazon Alexa.
Mám na predaj viac kusov, žiarovky sú nepoužité nakoľko prv než som ich stihol nainštalovať tak som zmenil lampu s ktorou nie sú kompatibilné.
Podrobný popis žiarovky napr. tu:
Predám smart LED žiarovku s Wi-Fi pripojením
Podobné inzeráty
LED pás, Nitebird Smart Led Strip SL3
LED pás, Nitebird Smart Led Strip SL3 - [21.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať LED pás, Nitebird Smart Led Strip SL3 - 1 LED pás, Nitebird Smart Led Strip SL3 - 2 LED pás, Nitebird Smart Led Strip SL3 - 3 LED pás, Nitebird Smart Led Strip SL3 - 4 LED pás, Nitebird Smart Led Strip SL3 Dôvod predaja sťahovanie pozri aj ďalšie moje inzeráty ✅LED pásik - ovládanie hlasovými asistentmi aj cez aplikáciu Gosund - iOS 8.0 a Android 4.4, ✅ 16 miliónov farieb, 8 prednastavených scén, 5 W ✅ dĺžka 2x5m pôvodná cena 50e
Predám Inteligentnú žiarovku Yeelight Smart Bulb W1, GU10
Predám Inteligentnú žiarovku Yeelight Smart Bulb W1 1 ks, farebná Ak hľadáte spôsob, ako do vašej inteligentnej domácnosti vniesť o kvapku viac hrejivej atmosféry, na nič nečakajte a siahnite po inteligentnej žiarovke Yeelight Smart Bulb W1. Už na prvý pohľad vás ohromí klasicky tvarované a z kvalitných materiálov vyrobené spracovanie, ktoré skvele doplní akýkoľvek vkusne zariadený interiér. Žiarovka je schopná vyžarovať  vyžarovať farby v spektre RGB (farebná teplota 2 700–6 500 K), a to so svetelným tokom 350 lm. Intenzitu svetla je možné navyše hravo regulovať, takže bude záležať len a len na vás, či si v izbe vytvoríte prostredie ideálne na prácu či relaxáciu. Balenie obsahuje 1 kus žiaroviek.  Ľahko ovládateľná Akonáhle žiarovku prostredníctvom komunikačnej technológie Wi-Fi prepojíte s inteligentnou aplikáciou Yeelight app alebo Samsung SmartThings, budete môcť priamo z mobilného zariadenia, ktoré disponuje operačným systémom Android alebo iOS, osvetlenie ľubovoľne nastavovať a ovládať. Obrovskou výhodou je aj podpora asistentov Amazon Alexa a Google Assistant, vďaka ktorým žiarovka vypočuje aj vaše slovami vyjadrené priania. Kľúčové vlastnosti:Inteligentná LED žiarovkaKompatibilita s inteligentnou aplikáciou Yeelight app či Samsung SmartThings pre ovládanie osvetlenia pomocou mobilného telefónuMenej častá nutnosť výmeny žiarovky zásluhou životnosti až 15 000 hodínPätica E27 pre možnosť inštalácie žiarovky do mnohých druhov svetiel a lámpJednoduchá tvorba intímnej aj pracovnej atmosféry zásluhou nastaviteľnej intenzity svetlaPodpora asistenta Google Assistant pre pohodlné hlasové ovládanieŠetrnosť k vašej peňaženke aj životnému prostrediu zaručí 5 W spotrebaEnergetická trieda (2021) E Dôvod predaja je nevhodný darček, k dispozícii 10 kusov. Žiarovky nikdy neboli vybalené , sú v originálnom obale.
Tuya smart dotykový spínač svetla - WIFI
Predám smart dotykové vypínače ( 5x - jednovypínač, 2x - dvojvypínač, 1x vysielač). Vypínače nepotrebujú žiadny gateway (bránu) , fungujú priamo s aplikáciou Smart Life alebo Tuya Smart - stačí pripojiť na wifi. Nutný nulák. Vysielač (na baterku) je možné spárovať s vypínačom a spolu fungujú napríklad ako schodiskový vypínač. Diaľkové ovládanie aplikácie Ovládajte svoje domáce svetlá na diaľku pomocou bezplatnej aplikácie Smart Life cez smartfón alebo tablet. Najmä ak pracujete, cestujete atď. Hlasové ovládanie Tento inteligentný spínač svetiel je dokonale kompatibilný s Alexa echo a Google Home Assistant. Zapnutie/vypnutie svetiel pomocou hlasových príkazov, keď máte plné ruky. Načasovanie/Odpočítavanie/Rozvrh Nastavenie plánov na ZAPNUTIE/VYPNUTIE inteligentného spínača podľa vášho životného zvyku. Odteraz sa už nikdy nebudete budiť ráno otravným budíkom a večer sa vrátiť do tmavého domu. Pomôže vám tiež znížiť účet za elektrinu. Multi-Control Association Nastavte skupinu pre dva alebo viac prepínačov v aplikácii. Potom budete môcť ovládať príslušné spínače na zapnutie/vypnutie tých istých svetiel pomocou smartfónu alebo manuálne, aby ste dosiahli obojsmerné ovládanie. Skupinová kontrola Nastavte skupinu prepínačov v obývacej izbe alebo v kuchyni v skupine pomocou aplikácie. Potom jedným kliknutím zapnete/vypnete všetky svetlá pomocou smartfónu. Funkcia zdieľania Všetky zariadenia série Tuya môžete zdieľať s členmi rodiny pomocou aplikácie Smart Life, aby ste mohli spoločne ovládať svoj domov. Špecifikácia Značka: GIRIER Materiál: PC+ panel z tvrdeného skla : 90-250V 50/60Hz Prúd: 10A Výkon: INC:1000W/Gang CFL/LED:500W/Gang Spotreba energie: ≤0,5W Prevádzková teplota: -10~40℃ Prevádzka Vlhkosť: ≤ 90 % WiFi Štandard: IEEE 802.11bgn 2,4 GHz Požiadavka rozbočovača: Bez sieťového zabezpečenia: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK Certifikácia: FCC, CE, RoHS APP: Tuya Smart/Smart Life dvojvypínač: 12eur/ks jednovypínač: 10eur/ks vysielač : 10eur/ks
zigbee vypinace
Predam spolu 5 novych vypinacov tuya smart zigbee switch. Musite mat tuya zigbee gateway alebo si ho mozete u mna dokupit a takisto tuya smart zariadenie (tiez si ho mozete u mna dokupit), ktore chcete nimi ovaldat, napr. Tuya smart prepinac elektrickeho obvodu alebo Tuya smart zasuvku alebo Tuya smart objimku alebo Tuya smart ziarovku (posledne 3 fotky). Jednym 3 tlacitkovym vypinacom viete ovladat 9 tuya zariadeni, resp. el.obvodov, nakolko kazde tlacitko ma 3 funkcie a to 1-klik, dvojklik a podrzanie. Pripadne predam spolu 150 eur alebo kus 40 eur
Stojacia lampa
Predám peknú stojaciu lampu. Interiérové osvetlenie do pracovne, spálne aj obývacej izby Čítacie rameno pre plné osvetlenie čítaného textu Kovová konštrukcia so stabilnou základňou Stupeň ochranného krytia IP20 Pre hornú žiarovku je pätica E27, ktorá je najrozšírenejším typom, do ktorej možno použiť úspornú, štandardnú alebo LED žiarovku. Na čítacom ramene je typ pätice E14 pre úspornú, štandardnú alebo LED žiarovku. Kontaktujte ma mailom na fotomiro@ alebo telefonicky na . SMS nepísať.
Phillips hue white ambiance starter kit E27 3set
predam novy nerozbaleny set 3ks phillips hue ziaroviek + hue switch(ovladac) + hue bridge. cena pevna Inteligentná LED stmievateľná Philips Hue White Ambiance žiarovka je osadená päticou E27. Jej maximálny príkon je 8W so svietivosťou 1100lm. Žiarovka v sebe skrýva inteligentnú technológiu Hue White Ambiance, vďaka ktorej je možné nastaviť farbu svetla od 2200K (teplé žlté svetlo) do 6500K (studené biele svetlo). Žiarovku ľahko ovládate hlasom pripojením cez Bluetooth alebo pomocou mobilnej aplikácie vo vašom smartfóne. Žiarovku je možné integrovať do systému inteligentného osvetlenia Philips HUE pomocou zariadenia Hue Bridge (je súčasťou balíčka) vďaka ktorému získate možnosť využívať všetky funkcie naplno odkiaľkoľvek. Môžete tak nielen regulovať farbu bieleho svetla a jeho intenzitu, ale nastaviť si rutinné postupy a ovládať ich odkiaľkoľvek, aj keď práve nie ste doma a presne prispôsobiť atmosféru svetla vašim denným potrebám a nálade.