inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Softshelovú bundu Hammer

Kategória: Bundy a Kabáty

SOFTSHELLOVÁ BUNDA IRON AESTHETICS HAMMER, ČIERNA Veľkosť M. Bunda bola len kúpená a vyskúšaná ..Po roku som mierne pribral a po vyskúšaní mi už nesedela tak ju ponúkam na predaj. Jedná sa o túto bundu... je vrátane poštovného naj pri platbe vopred nakoľko pri dobierke cena poštovného rastie . Pri osobnom odbere v Nitre malá dohoda možná .
Kontakt Naj mailom cez ,prípadne sms.
Predám Softshelovú bundu Hammer
Podobné inzeráty
Predám Softshelovú bundu Hammer
SOFTSHELLOVÁ BUNDA IRON AESTHETICS HAMMER, ČIERNA Veľkosť M. Bunda bola len kúpená a vyskúšaná ..Po roku som mierne pribral a po vyskúšaní mi už nesedela tak ju ponúkam na predaj. Jedná sa o túto bundu... Cena je vrátane poštovného pri platbe vopred . Kontakt Naj mailom cez ,prípadne sms.
Predám  softshellovú bundu Hammer
SOFTSHELLOVÁ BUNDA IRON AESTHETICS HAMMER, ČIERNA Veľkosť M. Bunda bola len kúpená a vyskúšaná ..Po roku som mierne pribral a po vyskúšaní mi už nesedela tak ju ponúkam na predaj. Jedná sa o túto bundu... Cena je vrátane poštovného naj pri platbe vopred nakoľko pri dobierke cena poštovného rastie . Pri osobnom odbere v Nitre malá dohoda možná . Kontakt Naj mailom cez formulár prípadne sms.
Predám dámsku softshelovú bundu veľ. S
Predám nenosenú dámsku softshelovú bundu. Tmavomodrá, zvnútra zateplená zeleným fleecom. Cena 8 eur. Prosím mail
BLUE WAVE dámska bunda
Predám nevyužitu raz oblečenu softshelovu bundu. Veľkosť 40.mne je malá. Stav 10/10.povodna cena vysoká. predam ju za 30 e
Bunda Ziener vel. 40
Predám prechodnú softshelovú bundu Ziener - velmi zachovalú. Chráni proti vetru Farba: svetložltá-vanilková s oražovou a sivými kvetovými aplikáciami s výšivkami loga. Dva zipsovacie vrecká, sťahovanie na spodku. Vel. 40, M-L aj na vyssiu postavu.
Nortfinder Ronan softshelova bunda
Predám novú softshelovu bundu Nortfinder Ronan. Oblečená bola 1x. Výborná bunda do jesenného počasia. Technické parametre:vode odolnosť 5000 Priedušnosť 5000 Pôvodná cena bola 80€