inzercia, predaj, predám, bazár

Predam spickove 3-pasmove kompa Hertz Mille

Kategória: Repro sústavy

Predam spickove 3-pasmove kompa Hertz Mille MPK 163.3 PRO.
Cena:
S vyhybkami:330€
Bez vyhybiek:290€
Dovod predaja - nevyuzite, predal som auto.
Piste mail, dakujem.
Predam spickove 3-pasmove kompa Hertz Mille
Podobné inzeráty
Predam spickove 2-pasmove kompa Hertz Mille
Predam spickove 2-pasmove kompa Hertz Mille MPK 1650.3 PRO. Cena: S vyhybkami:250€ Bez vyhybiek:220€ Dovod predaja - nevyuzite, predal som auto. Piste mail, dakujem.
Predam spickove 3-pasmove kompa Hertz Mille
Predam spickove 3-pasmove kompa Hertz Mille MPK 163.3 PRO. Cena: S vyhybkami:330€ Bez vyhybiek:290€ Dovod predaja - nevyuzite, ku instalacii nedoslo - auto som predal. Piste mail, dakujem.
Predam spickove 2-pasmove kompa Hertz Mille
Predam spickove 2-pasmove kompa Hertz Mille MPK 1650.3 PRO. Cena: S vyhybkami:250€ Bez vyhybiek:220€ Dovod predaja - nevyuzite, ku instalacii nedoslo - auto som predal. Piste mail, dakujem.
✅ Nové reproduktory Hertz DSK 130.3 ✅
Predám nikdy nepoužité zabalené reproduktory Hertz DSK 130.3 - jedná sa o pár. Sú v záruke do 07/2024 - doklady k nim. Komponentné 2pásmové reproduktory Hertz DSK 130.3 Reproduktory Hertz DSK 130.3 vám umožnia počúvať vo vašom aute kvalitný audiosystém s maximálnou jednoduchosťou montáže. Reproduktory využívajú exkluzívny profil membrány V-cone® pre špičkovú odozvu a detailný rozsah stredných hodnôt. Obvod TPU (termoplastický polyuretán) zabezpečuje linearitu a redukciu nežiaducich rezonancií aj pri vysokom zaťažení. Vysoko výkonné materiály, ako je napríklad neodymový magnet a membrána PEI, zaisťujú rozšírený rozsah vysokých frekvencií. Pasívne filtre (výhybky) sú umiestnené priamo na dodaných prepojovacích kábloch, spolu s bohatým príslušenstvom, ktoré zjednodušujú inštaláciu. Hlavné vlastnosti výškových reproduktorov Hertz DT 24.3 Ø kaloty 24 mm. Vysoko účinná prstencová akustická membrána. Vysoko energetický neodymový magnet. Montážne príslušenstvo pre povrchovú alebo vstavanú montáž je súčasťou balenia. Hlavné vlastnosti stredobasových reproduktorov Hertz DV 130.3 Čistá medená cievka navinutá na conex pre maximálnu ľahkosť. V-cone® membrána pre najlepšiu odozvu mimo osi, jasný detail strednej frekvencie a silné basy. Kôš veľkosti DIN chránený lakovaním. Pocínované, vysokoprúdové svorky. Postriebrené olovené vodiče pre maximálnu spoľahlivosť a vodivosť. Ochranný kryt magnetu z butylovej gumy je odolný proti nárazom a oteru. Nejaké info aj tu:
DLS ULTIMATE 2-PÁSMOVÉ SQ KOMPÁ DO AUTA
Luxusné kompá, ktoré nemajú zvukovo konkurenta v kategórii do 500€! Ak zháňate do auta niečo lepšie ako tuctové Alpine, Pioneer, JBL, Magnat, Ground Zero. Tieto 2-pásmové kompá 16,5cm s trvalým zaťažením 120W RMS nadchnú každého, kto si chce vychutnať skutočný kvalitný zvuk. Smelo konkurujú značkám ako Audison, Focal, Hertz, Morel, Steg. Moja predajná cena je 260€ za 1 kompletný 2-pásmový set s krabicou. Bežná cena v obchode je 457€. K reproduktorom mám aj zosilňovač vysokej kvality a s luxusným zvukom (treba sa ozvať). Tel. číslo je zámerné vymyslené, aby sa mi neozývali špekulanti typu "dám 200€" a podobne... Iba Vážny záujem. Kontakt prostredníctvom emailu cez formulár uvedený nižšie.
STEG MASTER STROKE - HIGH-END 2-PÁSMOVÉ SQ KOMPA
STEG MASTER STROKE! Najlepšie hrajúce kompá na trhu v kategórii do 500€! Tieto luxusné 2-pásmové kompá 16,5cm s trvalým zaťažením až do 200W RMS nadchnú každého, kto si chce vychutnať skutočný hudobný zážitok. Porovnával som ich zvukovo s Morel Hybrid Ovation 6, pričom STEG MASTER STROKE vynikali zvukovo ako v spodnom, tak aj v strednom pásme a detailným prekreslením aj pri vysokých frekvenciách. Moja predajná cena je 199€ za 1 kompletný a nehraný 2-pásmový set s krabicou. Pri serióznom a rýchlom jednaní je rozumná dohoda ešte možná. Kúpené na Slovensku. 2-ročná SK záruka. Bežná cena v obchode je 590USD = 525€. Na predaj mám 2 sety. Možné aj priviesť. K reproduktorom mám aj zosilňovač vysokej kvality a s luxusným zvukom (treba sa ozvať). Vážny záujemca nech ma kontaktuje najskôr emailom, ďakujem.