inzercia, predaj, predám, bazár

Predám športovú tašku

Kategória: Ostatné

predám športovú tašku značky Thor Steinar Sportskanone, veľmi málo používanú vo výbornom stave, rozmery 55x25x25cm, pošlem aj na dobierku plus poštovné.
Predám športovú tašku
Podobné inzeráty
Predám športovú tašku vhodnú na bicykel
Predám športovú tašku vhodnú aj na bicykel cena 15 € plus poštovné
Predám kočík Mutsy Igo Urban Nomad
Predám kočík zn. Mutsy Igo Urban Nomad kupovaný v roku 2018, používaný 1 dieťaťom. Kočík má trojbodové pásy, je v dobrom stave, madlo má známky opotrebenia (viď foto), avšak hnedú koženku je možné vymeniť. Kolesá sú opotrebené bežným používaním. Kočík je tichý, nevŕzga, má veľmi pevnú koštrukciu, použité su veľmi kvalitné materiály, tak na vaničke, ako aj na športovej časti. Športovú časť je možné otočiť do oboch smerov. Vanička disponuje vetraním. Kočík je možné dať do sedu, poloľahu, ľahu, teda do troch rôznych polôh; veľmi ľahko sa skladá. Všetky časti kočíka, okrem striešky športovej časti je možné prať. Ku kočíku sú k dispozícii: - nánožník na športovú časť - originálny zateplený fusak vhodný do vaničky, aj športovej časti s možným zapnutím do pásov - originálna pláštenka proti dažďu na vaničku - originálne sieťky proti hmyzu na vaničku, ako aj na športovú časť - prebaľovacia podložka pre bábätko + deka - prebaľovacia taška - adaptéry k vajíčku (my sme používali k vajíčku Maxi-Cosi Pebble) Možný osobný odber (HE, VT, MI a okolie), v príp. vážneho záujmu možný osobný odber aj v BA. Cena: 120 € Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Je možné odkúpiť jednotlivé časti samostatne.
North face Športová taška 71L
Predám športovú/cestovnú tašku novú nepoužitú. bezpečné bočné vrecko na zips na telefón, alebo peňaženku odnímateľné, nastaviteľné a špeciálne tvarované ramenné popruhy polstrované bočné rukoväte otváranie D-zipsom s patkou, ktorá zips chráni pred nepriazňou počasia hlavný oddiel obsahuje sieťované vrecko na zips nepremokavý materiál Base Camp s dvojitými švami, ktoré sú v kľúčových miestach zosilnené bar tack stehom štyri kompresné popruhy nepremokavé vrecko na doklady sieťovaný vak pomáha udržať tašku čistú spodné vrecko na zips slúži na oddelenie špinavej obuvi, alebo mokrého oblečenia, bez toho, aby ste museli obetovať miesto v hlavnom úložnom priestore sieťované púzdro v krajnom oddieli poskytuje možnosť roztriedenia vecí Môžem poslať cez zasielkovnu alebo osobný odber(TT-okolie/Ba)
Predam cestovnu/sportovu tasku Elefante sport
Predan tuto tasku (vid fotky) za 8 euro. Preferujem osobne vyzdvihnutie v Kosiciach, mozem ju poslat aj postou ci cez Packetu. V pripade zaujmu emailujte na: ampd@ alebo volajte na
Predám tašku na notebook
Predám malopouživanu tašku na notebook 15,6" tmavomodrej farby, kvalitne pevné prevedenie, tašku držia ešte teraz v elektre za 40 €, dôvod predaja, kúpa väčšieho notebooku. Pošlem aj na dobierku +3,50€ k cene.
Predám školskú tašku Explore
Predám používanú školskú tašku Explore 2 v 1. Je bez poškodenia, má pevný chrbát, dobre sa nosi. Taška je navrhnutá tak, že sa dá rozopnúť a sú z neho 2 menšie batohy alebo jedna veľká školská taška. Menší batoh je dobré využiť na školské výlety alebo prechádzky, turistiku, kedy nie je potrebné nosiť veľkú tašku.