inzercia, predaj, predám, bazár

Predám stabilizačnú podložku pre novorodenca

Kategória: Kojenecké potreby

Predám ergonomickú podpierku pre bábätko do 3 mesiacov. Je ideálnym príslušenstvom pri prevencii prevracania dieťaťa v spánku na bruško, pričom necháva ruky aj nohy voľné a pohyblivé. Udržiava bábätko v bočnej polohe. Pomáha zabrániť preležanej hlavičke. Vďaka nízkej hmotnosti a praktickým rozmerom sa využíva kdekoľvek (v kočíku, v postieľke).
Zadný diel je pevný, spredu sa dieťa fixuje plyšovým zvieratkom na suchý zips.

Možné prať v práčke.

Pôvodná cena 16,50 eur

Ideálne osobný odber, na dobierku neposielam. Pri doručovaní poštou treba pripočítať poštovné podľa taríf pošty. Osobne prevzatie možné v SNV a v Košiciach.
Pozri ďalšie moje inzeráty.





fixovanie novorodenca, fixačná podlozka, stabilizacia dietatka, spanie na boku, preležaná hlavička, prevencia plochej hlavičky
Predám stabilizačnú podložku pre novorodenca
Podobné inzeráty
Antireflux vankúšik do kočíka / do postielky Italbaby
Predám antirefluxny vankúšik do postielky a do kočíka s thermo clima navlieckou (možnosť kúpy aj zvlast) Raz oprate v hypoalergennom pracom prostriedku, nepoužívané , ako nove! Do kočíka - 15€ Do postielky - 20€ Pri kupe oboch za 30€. Anti-refluxný vankúšik je nevyhnutnou výbavou pre každého novorodenca. Zvyšuje bezpečnosť Vášho dieťatka počas spánku, eliminuje možnosť SIDS (syndróm náhleho úmrtia novorodenca), napomáha pri ochoreniach dýchacieho systému a najmä pri refluxe bábätiek. Tento vankúšik je možné používať pod i nad matracom. Antirefluxné vankúšiky zabraňujú a napomáhajú prejavu refluxu Žalúdočný reflux je veľmi nepríjemný stav, kedy sa obsah žalúdka bábätka - či už je to mlieko alebo žalúdočné šťavy - dostane hore k pažeráku smerom k ústam. Použitie špeciálnych vankúšov, ktoré sa nazývajú klinové alebo antirefluxné vankúše, zabraňujú a napomáhajú prejavu refluxu pažeráka práve preto, že udržujú hlavu vyššie ako zvyšok tela. -sklon 15% uľahčuje dieťaťu dýchanie -po dojčení je dieťa naklonené a zvyškový vzduch zo žalúdka lepšie odíde pri nádche uľahčuje odtok hlienov a dieťaťu sa lepšie dýcha optimálny uhol 15% na odovzdávanie potravy zo žalúdka dieťaťa do pažeráka vďaka zvýšenej polohe hlavičky dieťa lepšie vníma okolie a je pokojnejšie vyššie uloženie hlavičky znižuje pravdepodobnosť vdýchnutia zvratkov spĺňa eko-tex standard 100 antibakteriálny vhodné pre novorodenca 0+ Systém Thermo Clima Rad produktov „Thermo Comfort Cell Solution® Clima“ sa vyrába z vlákien pochádzajúcich z drevnej buničiny Tencel® eukalyptus a technológiou PCM (Phase Change material), to znamená že sú schopné pomocou mikroparafínových kapsúl absorbovať prebytočné teplo do vlákien. Cieľom technológie PCM je udržiavať telo novorodenca na konštantnej teplote počas spánku, čím sa zabezpečí lepšia kvalita spánku a pohodlia. Po prekročení 37 ° tela sivá tkanina zmení svoj vzhľad tak, že sa zosvetlí a rozloží sa teplo na povrchu, čím zaisťuje konštantnú a vyváženú telesnú teplotu. Tieto látky sú nepostrádateľné na kompenzáciu napríklad nadmerného prebytku tepla, ktoré je spôsobené matracmi alebo vankúšmi s polyuretánom alebo s pamäťovou penou. Tkanina funguje ako filter.
Predám
Predám: Novú nepoužívanú vaničku pre novorodenca,vajíčko na prenos novorodenca,novú nepoužívanú odsávačku soplíkov pre novorodenca,novú nepoužívanú odsávačku mlieka,nepoužívaný sterilizátor do mikrovlnky Avent,nové hracie a vibrovacie kresielko a vložky do podprsenky za krabičku Všetko spolu 150€ a plnú tašku oblečenia pre chlapčeka nestihol nosiť sú nové len raz opraté a odstrihla som štítky v nútri ale niektoré ani jeden krát nemal na sebe pretože rýchlo vyrástol kto bude chcieť pofotím vecičky v prípade že chcete len niečo z toho píšte maily ďakujem.
Klin vankúšik pre novorodenca
Top stav Polohovací klin do detskej postieľky (uhol 13 °) znižuje riziko zadusenia bábätka po dojčení, zamedzuje grckaniu novorodenca, ktoré je spôsobené nezrelosťou zvierača, napomáha pri príznakoch gastro-ezogeálného refluxu. Znižuje riziko spätného vdýchnutia zvratkov. Pri nachladnutí klin vytvára ideálnu polohu pre ľahší odtok hlienov. Odtok hlienov je priebežný, dieťa ľahšie dýcha a nedusí sa. Bábätko môžete po dojčení pohodlne uložiť k spánku na podložku. Zvýšená poloha docielená sklonom polohovacieho klinu dieťaťu napomáha ľahšie vnímať okolie, mamičku a ďieťatko je pokojnejšie. Polohovací klin možno využiť ako rehabilitačnú pomôcku k cvičeniu. Zips je umiestnený na dlhšej (spodnej) strane klinu. Materiál: výplň – PUR pena, zožltnutie PUR peny je zdravotne nezávadné| Poťah – 63% PES, 37% BA Možno prať na 60 ° C
Zavinovačka bavlnená pre novorodenca
Zn. Bubbaroo, používa sa pre novorodenca na dôkladné zavinutie pre pocit a bezpečie ako v maternici. Sloboda pohybu rúk a nôh. Pre upokojenie a pre predchádzanie úľakového reflexu dieťata. Dieťa môže ľahko kopať nohami. Spánok v prirodzenej polohe aj so zdvihnutými rukami avšak pohyb rúk ho nevyruší a zavinutie mu pomôze upokojiť sa a znova zaspať. Spodný zips umožňuje rýchle prebalenie - pri výmene plienky nie je potrebné dieťa celé rozbaľovať. Umožňuje aj pohodlné dojčenie, materiál je 100% bavlna , vaflový vzor.
Hracia podložka Tiny Love Safari
Predám detskú hraciu podložku s hrazdičkou a hračkami - Tiny Love Kick And Play City Safari. Ponúka množstvo aktivít pre bábätko a zároveň rozvíja jeho motorické zručnosti a jednotlivé zmysly. Hudobný pult reaguje na kopanie nožičiek dieťaťa a v neskoršom veku ho dieťa môže ovládať rukami pri hre na brušku, alebo posediačky. Pozornosť dieťaťa upútajú hrkajúce a cinkajúce hračky, schovávacie okienka, šuštiace časti i hryzátka. Môžete zdvihnúť okraje deky a vytvoriť tak bábätku útulnejší prostredia. Neskôr bábätko využije celú plochu deky a bude skúmať na chrbte hračky zavesené na hrazde a na brušku aktivity priamo na deke. Keď si dieťa začne samo sadať, stačí odstrániť oblúky hrazdy a deku ďalej používať ako priestrannú hraciu podložku spolu s oddeleným hudobným pultom. Rozmery: 114 x 106 cm Vhodné od narodenia. Podložku možno prať pri 30 ° C viac info: Preferujem osobný odber BA. Prípadne doveziem v rámci BA za malý poplatok. Kuriér len v prípade platby vopred na účet.
Podložka protišmyková do vane
Predám podložku protišmykovú do vane, 43 x 91 cm, nepoškodenú. -Zabráni pošmyknutiu vo vani alebo v sprche. -Vďaka prísavkám možno podložku uchytiť bez lepenia. -Veľmi skladná. -Vhodná pre každú vaňu bežného typu. -Vhodná na kúpanie až dvoch detí. -Protišmyková, ľahká a rýchloschnúca. Podložka má prísavky, ktoré pevne držia podložku na mieste aj na hladkom povrchu vane. Extra dĺžka zaisťuje, že je pokryté celé dno vane a zaisťuje bezpečnosť detí, ktoré sa radi hrajú počas kúpania. Pri kúpe viacerých vecí možná dohoda na cene. Kontakt: hrasnamartin26@ Pošta: poštovné preferujem (po zlých skúsenostiach) vopred na účet ako záruku, že si zásielku prevezmete a nebudem stratový, ak by ste si ju náhodou nevyzdvihli. Zvyšok sumy za tovar zaplatíte na dobierku. Tovar Vám nenútim, sami oň máte záujem, ak nie ste ochotní na toto pristúpiť a uhradiť sumu za poštovné vopred na účet, ani ma, prosím, nekontaktujte, aby sme sa zbytočne neoberali o čas. Ďakujem. V prípade záujmu zašlem viac informácií a detailnejších fotografií.