inzercia, predaj, predám, bazár

Predám stahovak

Kategória: Ostatné

Predam stahovak
Predám stahovak
Podobné inzeráty
STAHOVAK PRUZIN
Predám takmer nový pneumaticky stahovak pružín s príslušenstvom, vhodný pre autoservisy. Stroj bol použitý pár krát. Podobné: Stahovak strún, lis.
Trojramenný sťahovák
Predám trojramenný sťahovák v zachovalom stave. Závity sú v top stave, všetko ide ľahko. Sťahovák je vysoký 42 cm po vrch ramien. Cena je 100€.
SťAHOVáK NA REMENICE LOžISKá
Predám sťahovák na ložiská , remenice , stav ako na foto , mierne ohnutý zavit vid foto , cena 20e , cena pevná , preferujem osobný odber
Sťahovák ložiska kľukového hriadeľa KTM, Husqvarna, Gas Gas
Predám nový sťahovák ložiska, resp. vnútorného krúžku ložiska z kľukového hriadeľa, ktorý sa iným prípravkom bez poškodenia kľukovky stiahnuť nedá. Vhodný na demontáž aj spätnú montáž. Rôzne veľkosti pre všetky modely KTM, Husqvarna, Gas Gas, Husaberg.. Cena od 25-29€ podľa veľkosti ložiska.
Vidiovy vrtak, špicaky, bolce,maznica, sťahovak
Predam velmi kvalitne tieto veci, vydiovy vrtak 45, dlžka 600 upinanie 6-hran 14 mm, a špicak l 350/25, a 350/20. Je to kvalitny material, dobre zakaleny aj vrtak je v poriadku. Ja to nepoužijem, ale možno sa to niekomu prida. Za kvalitu ručim. Cena vrtak 40, špicaky po 10 e, maznica 15, sťahovak 10. Pošlem aj poštou. Pozri aj moje ine inzeraty. Viac po telefone, prip mailom.
sťahovak brzdovych bubnov ložisk,remenic
predam sťahovak brzdovych bubnov ložisk,remenic a podobne rozteč dier 98 mm. cena 15€+pošta.