inzercia, predaj, predám, bazár

Predám staré skrine.

Kategória: Ostatný nábytok

Predám dve staré skrine jeden nočný stolík a komody.
Predám staré skrine.
Podobné inzeráty
Predám dve textilné skrine
Predám dve textilné skrine v čiernom prevedení so striebornou kovovou konštrukciou. Šírka 1 skrine je 90cm, výška 180cm, hl.55cm. Vo vnútri je závesná tyč a policové vybavenie. Skrine boli používané 1 mesiac. Sú demontované, obrázok v bielom prevedení je iba ilustrácia ako skriňa vyzerá. Cena 1 kusa je 20 eur.
Otočný regál na šanóny  6 poschodí
Predáme nova, takmer takmer nepoužívaný otočný regál na šanóny Kupované 10/2021 PC: 507 EUR s DPH POPIS TOVARU 6 poschodí výška 237 cm kapacita 144 šanónov Archivačný systém, ktorý Vám ušetrí priestor pri archivácii Vašich písomností. Vďaka otočnému mechanizmu je možné usporiadať až 144 šanónov, otočný stĺp si vyžaduje iba asi 1 m2 pre jeho umiestnenie a pre samotný prístup k šanónom. Pri bežnom použití archivačnej skrine alebo regálov na šanóny potrebujete priestor cca 2 m2. Výhoda úspory miesta pri použití otočných archivačných stĺpov sa zvyšuje úmerne s počtom inštalovaných stĺpov, napríklad pri použití dvoch stĺpov je úspora miesta už 1,5 m2. Otočná skriňa je nasadená na otočný kríž, veľmi ľahké otáčanie zaisťujú ložiská umiestnené priamo v otočnom stojane vybavenom stavacími skrutkami, ktoré slúžia k vyrovnaniu možných nerovností podlahy. Konštrukcia skrine je samonosná, zaisťujúca veľmi dobrú pevnosť a stabilitu. Úrovne skrine sú z laminátovej drevotriesky s plastovou hranou zabraňujúcou samovoľnému vysunutiu šanónu mimo obvod skrine. Úroveň je možné otočiť, čím vznikne doska bez hrán zabraňujúca samovoľnému vysunutiu šanónov. Kapacita jednej úrovne je 24 šanónov. Úroveň tvorí kruhová laminátová doska s priemerom 80 cm. Všetky úrovne sa otáčajú naraz. Je možné vytvoriť až šesťúrovňovú archivačnú otočnú skriňu. Štandardné farebné vyhotovenie je v sivej a čiernej farbe. Šanóny na fotografiách nie sú súčasťou dodávky. Skriňa je dodávaná v kartóne s návodom k jednoduchej montáži. Osobný Odber BA -Patrónka Predaj je možný aj na sro.
Predám staré nočné stolíky a skrine.
Predám staré nočné stolíky a po dohode aj skrine. Pozri obrázky a navrhni cenu, volaj
Masívny nábytok od stolára
Ahojte, mám na predaj zopár pekných kusov nábytku. Všetko je to masív. V prípade záujmu poskytnem viac detailných foto, nakoľko sa mi všetky fotky nezmestia do inzerátu. 1. Jedálenský stôl, imitácia starého dreva, materiál smrek Rozmery: d. 162cm, š. 92cm, v. 75cm Rozmery nôh: 11x9cm Cena- 550€ 2. Dve skrine s trezorom na 5 dlhých zbraní, imitácia staré drevo, materiál smrek Rozmery: š. 73cm, v. 172cm, h. 49cm Boky sú podsvietené led pásom zaliatym v epoxide. Cena- 1300€ za kus. 3. Konferenčný stôl so sklom, industriálny štýl, imitácia staré drevo, materiál smrek Rozmery: 96x96cm, výška 41cm. Cena- 300€ 4. Konferenčný stôl guľatý so šachovnicou, materiál orech (vyrobené z jedného kmeňa) Priemer 78cm, výška 61cm Cena- 850€ 5. Konferenčný stôl, imitácia staré drevo, materiál smrek(stred vytvorený z hranolov) Rozmery 67x77cm, výška 55cm Cena- 220€ 6. Stôl zo starého suda, materiál dub Priemer 70cm, výška 54cm Cena- 350€
Starozitne skrine,  zrkadlo
Masivny dreveny nabytok. Vo výbornom stave. Pôvodný nater. Robený svojho času na zákazku, na mieru. Predám aj samostatne. Dohoda možná. Skrine rezervovane. Skrine 60e/ks Zrķadlo s toaletnym stolíkom 15e
Masívne  skrine na chatu
Na chatu vhodné masívne kuchynské skrine bielej farby a svetlo zelenej farby, spálňové skrine,botník, majú aj ďalšie komponenty, skrinky, hokedlík, stôl, stoličky a podobne. Treba vidieť. Pri vážnom záujme fotky na email pošlem.