inzercia, predaj, predám, bazár

Predám staré stoličky

Kategória: Starožitnosti



Predám stoličky staré parené drevo vek cca 90 rokov. Predám aj jednotlivo. Stoličky sú tri 2 rovnaké a jedna sólo. Stoličky sú aj po dlhodobom používaní sú pevné. Cena za každú 15,00€
Predám  staré stoličky
Podobné inzeráty
Predám staré stoličky
Predám staré stoličky z prvej polovice 20.storočia, stoličky značene nie sú, kus 55eur, polokreslo 75eur. Osobný odber Malinovo alebo Bratislava-staré mesto. Pozrite si prosím aj ďalšie moje inzeráty.
Stolicky THONET
Ponukam rôzne staré stoličky/Tonet/ a inne ako na foto,Všetko pôvodny stav,zachovale a nezničene.Stoličky na obr.č.1 mam už len 2ks ozn.THONET Austria..Stoličky obr.č.9-okruhle- vyrobca.thonet - Roth a syn.Austria.Ceny ponukou mailom.
Predam dvere+stoličky staré
Predam dvere +staré stoličky dvere 90cm,stoličky 5eur kus dvere 20eur kus
Staré stoličky
Staré, bordové stoličky čalúnené takmer nepoužívané, takže veľmi dobrý stav celková výška stoličky 83 cm výška sedenia 44 cm plus pošta alebo osobný odber v Suchej Hore.
predám kresla stolicky
predám kresla+stoličky vo výbornom stave kresla 2, ks 70€, zelené stoličky 4 ks,20€kus,červené stoličky 2 ks,20€ ks poprípade dohodaa
Staré záhradné stoličky v klasickom štýle- záhradné sedenie
Ponúkam na predaj 3 ks záhradné stoličky v klasickom štýle. Sú vyrobené z hliníka cca v 1950-60 z hliníka. Stoličky sú kompletné a plne funkčné, javia známky opotrebenia. Cena: 185 eur/ks Rozmer:V85 x Š49 x H53 cm Výška sedenia: 42 cm (vhodné aj na podsedák) Pozri aj moje iné ponuky.