inzercia, predaj, predám, bazár

Predám starožitné valašky

Kategória: Ostatné

Predäm mimoriadné kvalitné,úmelecký ručne kovované a vyrezávané detské valašky 53 a 65 cm za 29€ za kus
Predám starožitné valašky
Podobné inzeráty
Predám starožitné valašky
Predäm mimoriadné kvalitné,úmelecký ručne kovované a vyrezávané detské valašky 53 a 65 cm za 37€ za kus
Predam valasky/ sekerky
Predam valasky/ sekerky.....vid foto
Mosadzné valašky
Predám štyri uvedené mosadzné valašky tak ako sú na foto.Predaj iba vcelku nie po kusoch.Cena je uvedená za všetky.
Valaška, valašky, fokoš predaj
Predám záujemcovi kópiu Jánošíkovej valašky - fokoša, ktorý mu odňali v marci roku 1713 po poprave. Originál uložený v múzeu v Bratislavského hradu. Som výrobca. Čepeľ 16 cm, dĺžka poriska 89 cm. Rúčka kruhového tvaru obalená kožou, zdobená mosadzným plechom a mosadzným drôtom. Železný hrot. Informácie mailom a mobilom. Zašlem aj na dobierku. Cena 120,- €.
Valaška, valašky fokoš predaj
Predám ,prípadne vymením záujemcovi -zberateľovi kópiu Jánošíkovej valašky - fokoša, ktorý mu odňali po poprave v marci roku 1713. Čepeľ 16 cm, porisko 89 cm kruhového tvaru obalené kožou a zdobené mosadzným plechom a drôtom. Hrot železný. Originál fokoša je uložený v Historickom múzeu v Bratislave na hrade. Som výrobca. Pošlem aj na dobierku. Cena pevná 120,- €. Informácie mailom i mobilom.
Valaška, valašky, fokoš predaj
Predám prípadne vymením zberateľovi kópiu Jánošíkovej valašky- fokoša, ktorý mu odňali po poprave v marci 1713. Som výrobca. Čepeľ 16 cm, porisko 89 cm kruhového tvaru ovinuté kožou, zdobené mosadzným plechom a drôtom, kovový hrot. Originál fokoša je umiestnený na Bratislavskom hrade v historickom múzeu. Cena 120,- €. Zašlem i na dobierku. Informácie mailom i mobilom.