inzercia, predaj, predám, bazár

Predám starožitné zrkadlo so skrinkami

Kategória: Ostatný nábytok

Predám starožitné zrkadlo so skrinkami - len osobný odber - Bratislava, Petržalka
Predám starožitné zrkadlo so skrinkami
Podobné inzeráty
POSÚVAM STAROŽITNÉ ZRKADLO ZA 50€
Posúvam starožitné zrkadlo, ktoré sa len položí na stôl (napr.)Šírka 89,výška 81.Obsahuje vysúvacie šuflíky. Zrkadlo je z 50 tých rokov, ocenia to najmä zberatelia a znalci. Pôvodná farba je ošetrená akrylovou farbou. Osobne, Prešov . VIĎ FOTO. 50€.
POSÚVAM STAROŽITNÉ ZRKADLO ZA 40€
Posúvam starožitné zrkadlo, ktoré sa len položí na stôl (napr.)Šírka 89,výška 81.Obsahuje vysúvacie šuflíky. Zrkadlo je z 50 tých rokov, ocenia to najmä zberatelia a znalci. Pôvodná farba je ošetrená akrylovou farbou. Osobne, Prešov . VIĎ FOTO. 40€.
Zrkadlo na chalupu
Predam zrkadlo spojene s odkladacimi skrinkami, vhodne na chalupu. Zrkadlo je v dobrom stave a taktiez aj odkladacie skrinky.
Pracovný pult drevený so skrinkami
Predám drevený pracovný pult so skrinkami. Mám v ponuke 2ks. Jeden je s drezom a batériou a druhý bol pod registračnou pokladňou. 3 mesiace používané, skoro ako nové. Rozmery sú súčasťou foto. á 1ks 700,00 eur.
Nástenný policový diel IKEA
Predám nástenný policový diel z IKEA, veľmi dobrý stav. Cena 100 EUR (aktuálna cena v IKEA 130 EUR), rozmery (ŠxVxH) cca 150x46x27 cm (rozmery 1 poličky 70x14x16). Na fotke aj písací stolík so skrinkami z IKEA a stolička s poťahom z IKEA. Písací stôl so skrinkami: 300 EUR (aktuálna cena v IKEA 380 EUR), rozmery 145x73x65. Stolička s poťahom: 30 EUR- vidieť známky používania (aktuálna cena v IKEA 90 EUR). Pre viac fotiek viď ostatné inzeráty.
Starožitná pracovňa
Veľmi pekná starožitná pracovňa z roku 1930, kvalitné drevo, veľmi zachovalá vo výbornom stave, s peknými rezbami. Pracovňa pozostáva zo skrine s presklenou vitrínou/ knihovňou v strede, 2 skrinkami po stranách a 3 zásuvkami v dolnej časti ( rozmery skrine : dĺžka 206cm, výška 196cm, hĺbka 44cm ), pracovného stola so skrinkami po stranách a zásuvkou v strede ( rozmery: dĺžka 183cm, výška 80cm, hĺbka 83cm ) a kresla/ stoličky s kožou potiahnutým sedákom. Cena dohodou, viac informácií telefonicky, prípadne mailom.