inzercia, predaj, predám, bazár

Predam staru brokobnicu lankaster 16/16

Kategória: Poľovníctvo, lov

Damaskove hlavne..uz zvnutra sa nelesknu,nutny zp
Predam staru brokobnicu lankaster 16/16
Podobné inzeráty
Predám kladkovu kušu a Lankasterku 16 do roku 1890.
Predám túto veľmi silnú kušu 200 LBS v novom stave 2x z nej výstrelené aj s ôsmimi šípami za 360 eur. A predám aj historickú angl.brikocbicu Lankaster 16/16 vyrobenú do roku 1890, takže kat. Môže ju vlastniť spôsobilá osoba nad 18 rokov. Plno funkčná, strelby schopná s čiernym prachom za cenu 480 euro. Tieto veci sú vhodné na ochranu svojej rodiny a majetku.Najlepšie osobný odber. Treba volať, určite sa dohodneme. Tel. .
Gulova jednuška lankaster
Predám lankasterovú jednušku Ferlach cal.9,3x72R.Flinetka je lahučka a stíhla.Váha 2,4kg.Ma 8-hrannú hlaven dlhu 60cm.Zlamovanie spodným klúčom,na suhlskej montáži puškohlad Geco 4x36 lovecke T-čko v 100% stave.Pažba pôvodná,nemecký napináčik,striela presne.Všetko v orig.stave...
Gulobrokovnica  bixka lankaster
Predam zo zbierky lankasterovu gulobrokovnicu/bixku/ Ferlach cal.11,2x51R Kropatchek-Heissing/ 16 brok.Flinetka je lahká,zámky pevné,taktiez bicie kohútiky pevné,nevylogané,pádové poistky drzia,má diopter,na gulovej spúšti napináčik,zlamovanie spodným klúčom.Laufy vo výbornom stave 90%zrkadlovo ciste! 62cm kratsia štucz!Drevo pekna korenovica.Šína čistá,nikdy nebol ziadny puskohlad.Striela lahodne s dobrym účinkom.Vhodne na spolocne polovacky.Strelivo dostupne u Waffen Dorfner vo Wiedni.Vsetko v super pôvodnom stave bez zásahu fušera!!!
Lankaster brokova dvojka 20/20
Predám velmi elegantnú,štíhlu,ĺahučkú a skvostnú lankasterovú brokovú dvojku cal.20/20 signovanú Johann Springer in erben Wienn.Hlavne zrkadlovo čisté 74cm,absolútne pevná v zámkoch,tip-top stav ako nová!Výborné krytie,vhodna na zajace,bažanty,husy pre fajnšmekra ako repre zbran !Prosím len tel.kontakt.Len vážny záujem!
Lancaster lankaster 16/16
Predám brokovu dvojku lankasterku 16/16 nová pažba +pôvodná pažba zámky pevne
Lankasterky
Predám lankaster. trojaky 1- Miller Val.Greiss Munchen kal 16-10,5x47r,damaškové brok.hlavne 2-Thieme Schlegemilch Suhl-Nimrod Gewehr Fabrik kal.16-9,3x72r.Viac informácií o zbraniach poskytnem telefinicky.Kontakt len tel.alebo sms,maily nečítam,ak nedvíham alebo neodpovedám určite sa ozvem spät.