inzercia, predaj, predám, bazár

Predám starú polovnicku kravatu s motivom hluchaňa

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám starú polovnicku kravatu s motivom hluchaňa , z čias socializmu , v pôvodnom stave. Dlžka 138 cm.
Predám starú polovnicku kravatu s motivom hluchaňa
Podobné inzeráty
Preparat hlucháňa
Predam raritu preparat hluchana tetrova,dnes uz velmi tažko zohnatdlná,profi prevedenie kupene v Rakusku ocenene zlatou medailou...
Predám poľovnícku bundu
Predám krásnu novu poľovnícku bundu XL.
Predám staršiu poľovnícku bundu
Predám staršiu poľovnícku bundu. Sú na nej menšie poškodenia. Kontaktujte ma správou alebo e-mailom. Telefón nedvíham. Pošlem na dobierku.
Predám poľovnícky oblek aj s košeľou.
Predám pekný málo nosený poľovnícky oblek aj s košeľou.Sako v ramenách šírka 50cm,dlžka 80cm,nohavice obvod pásu 90cm,dlžka 106cm,košeľa veľkosť 43 a ešte pridám poľovnícku kravatu.
Poľovnícká kravata
Predám poľovníckú kravatu.Cena 5 €.
Poľovnícky zateplený komplet s kamuflážnym motívom
Poľovnícky zateplený komplet so zeleným kamuflážnym motívom pozostávajúci z poľovníckej zateplenej bundy s kamuflážnym motívom určenej do chladného zimného počasia, vyrobenej z mäkkého a nehlučného mikrovlákna, podšívka s vodeodolnou a priedušnou U-tex membránou. Bunda obsahuje originálnu maskovaciu tkaninu Realtree Max-5® s potlačou. Má stojatý golier chrániaci krk pred chladom i vetrom, v ktorom je zabudovaná odnímateľná kapucňa. Všetky potrebné drobnosti si schováte do priestranných vnútorných, štrbinových či vodeodolných vreciek na zips a z poľovníckych zateplených nohavíc s kamuflážnym motívom vyrobených z mäkkého a nehlučného mikrovlákna, podšívka s vodeodolnou a priedušnou U-tex membránou. Obsahujú originálnu maskovaciu tkaninu Realtree Max-5® s potlačou. Nohavice obsahujú praktické viacúčelové vrecká, elastický pás čo zároveň zabezpečuje extra komfort pri nosení. Zároveň obsahujú zips na členkoch, ktorý umožňuje nastaviť si šírku chodidla, aby sa nohavice dali nosiť aj vo vysokých čižmách.