inzercia, predaj, predám, bazár

Predam stereo reproduktory k PC zn. Genius

Kategória: Ostatné

Predam starsie, pouzivane stereo reproduktory k PC zn. Genius SP-G06 za 8 euro.

V pripade zaujmu emailujte na: ampd@ alebo volajte
Predam stereo reproduktory k PC zn. Genius
Podobné inzeráty
Genius SP-HF500A
Reproduktory Genius SP-HF 500A, 2.0, 14W, drevené. Dvojkanálové stereo reproduktory Genius SP-HF 500A s celkovým výkonom 14W. Reproduktory Genius SP-HF 500A sú z dreveného materiálu s elegantným lesklo čiernym predným panelom. Na pravom reproduktora je umiestnené ovládanie hlasitosti a tónov, medzi ktorými sú pripravené jacky 3,5mm jeden pre výstup na slúchadlá, druhý pre pripojenie externého zariadenia pomocou line-in vstupu.
Reproduktory Genius SP-U115
Predám nevyužité PC reproduktory Genius SP-U115 v modrej farbe. ᐅ Osobný odber BA-Bory, Petržalka, Apollo, alebo posielam len po prijatí platby (+poštovné) vopred na môj účet! ᐊ Popis: Kompaktné reproduktory Genius SP-U115 sú ideálnym príslušenstvom k prenosným počítačom. Na napájanie im stačí obyčajný USB port a signál prijímajú klasickým 3,5 mm jack konektorom. Využívajú 50 mm meniče, s ktorých pomocou obstarávajú hlasný a čistý zvuk s výkonom 1,5 W RMS. Priamo na bočnej strane jedného z reproduktorov sa navyše nachádza praktické ovládanie hlasitosti zaisťujúce pohodlnú obsluhu. Elegantná lesklá povrchová úprava potom sprostredkuje výborný vzhľad v každom počítačovom kútiku.
Webkamery Genius VideoCAM GF112, VideoCAM Look
Predám staršie USB webkamery Genius. Neexistujú pre ne 64-bitové drivery, takže fungujú len v 32-bitových Windows (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, ale nie 64-bit). V Linuxe fungujú bez obmedzenia. Genius VideoCAM GF112 - rozlíšenie 352 x 288, multifunkčný držiak/stojan. Genius VideoCAM Look - rozlíšenie 640 x 480, stojan na stôl. Cena je za kus. Ak používate GMail, kontrolujte si SPAM.
LP platne-posledne ks
1ks stoji5 eur 1. Démis ROUSSOS „souvenirs“ OPUS – stereo 91160449, rok 1975 2. DROBNOSTI MAJSTROV OPUS stereo, 91110263, rok 1980 3. 24 hodín s Naďou Urbánkovou, Supraphon stereo, 1131309, rok 1973 4. Martha a Tena – Ať se múzy poperou Panton , 110510 H, rok 1975 5. Plavci , Sláva Panton, 110570, rok 1975 6. DOSTAVNÍK (vybral a zostavil Miroslav Černý) Supraphon stereo, 1131715, rok 1975 7. CB Jiřího Brabce and Naďa 3 Supraphon stereo, 1131539 H, rok 1975 8. NASHLEDANOU! Banjo Band Ivana Mládka Panton stereo, 110698, rok 1977
Reproduktory Genius k počítaču
Aktívne stereo reproduktory Genius SP-E350 - pripojenie k PC alebo notebooku. Hudobný výkon 5W, kľudový odber len 0,07A. • Ovládacie prvky: vypínač, hlasitosť, výška/hĺbka tónu, 3D efekt (zap/vyp) • Konektory: zpredu linkový vstup, vstup mikrofón, výstup pre sluchátka či ďalšiu repro sústavu • Zadné káble: napájanie zo siete, pripojenie k druhému reproduktoru, 2x jack k pripoj. do počítača (zvuk. výstup a mikrofon) ... pozrite i ďalšie moje inzeráty
JAZ - Bezdrôtové slúchadlá TWS Hoox, baltic blue
Predám nerozbalené, úplne nové JAZ - Bezdrôtové slúchadlá TWS Hoox s nabíjacím puzdrom 400 mAh, baltic blue. Dôvod predaja, nevhodný darček pre mňa. Možnosť doručenia po celom Slovensku cez Zasielkovňu na ich výdajné miesto za príplatok 3,30 €, v prípade na dobierku príplatok ešte 1,3 €. Bezdrôtové stereo slúchadlá značky JAZ spoločnosti SBS. Sú ideálne pre počúvanie hudby a vybavovanie telefonických hovorov. Víťazná kombinácia Mimoriadne elegantné a špičkové príslušenstvo s rafinovanými materiálovými detailmi, ktoré odrážajú štýl v súlade s dobou. Ponúkajú vysoko vernú reprodukciu zvuku, dokonalú pre optimálny zážitok z počúvania. Slúchadlá do uší TWS Hoox sú synonymom ľahkosti, sofistikovaného dizajnu a prvotriedneho zvukového výkonu. Fungujú v stereo aj mono režime, automaticky sa párujú a zaručujú pohodlné nosenie. Výhody Semi in-ear dizajn a nízka hmotnosť slúchadiel zaručujú neuveriteľné pohodlie. Ich celodenné nosenie vám nebude vôbec prekážať. Slúchadlá možno nabíjať pomocou nabíjacieho puzdra. Po ich vybratí z puzdra sa slúchadlá navzájom spárujú bez použitia káblov vďaka technológii TWS (True Wireless Stereo). Okrem toho sú slúchadlá vybavené dotykovým ovládaním umožňujúcim spravovať hudbu a hovory jedným dotykom. Mono a Stereo Slúchadlá môžete používať spoločne alebo samostatne. Technológia Dual Leader vám totiž umožňuje používať jedno slúchadlo na telefonovanie, zatiaľ čo druhé je v nabíjacom puzdre. Táto funkcia je mimoriadne užitočná vo všetkých situáciách, keď potrebujete zreteľne počuť vonkajšie zvuky. Nabíjanie Slúchadlá možno nabíjať pomocou pribaleného nabíjacieho puzdra. Keď do neho vložíte vybité slúchadlá, automaticky sa vypnú. Po nabíjacom cykle ich stačí jednoducho vybrať a slúchadlá sa automaticky aktivujú bez stláčania akýchkoľvek tlačidiel. Na plné nabitie, ktoré zaručuje 4 hodiny prehrávania, musíte počkať približne hodinu a pol. Keď sa nabíjacie puzdro vybije, môžete ho dobiť pomocou USB-C kábla, ktorý je súčasťou balenia. Vlastnosti: Bluetooth V5.0 400 mAh nabíjacie puzdro v balení Stereo Technológia Dual Leader na monofónne použitie Zabudovaný mikrofón Multifunkčné tlačidlá pre hudbu a hovory Doba používania: 4 hodiny Čas nabíjania: 1,5 hodiny Nabíjací kábel USB-C je súčasťou balenia Nové stoja 49,95 €, predám za 40 €. Info: