inzercia, predaj, predám, bazár

Predám štiepačku na drevo 8T.

Kategória: Drevoobrábacie stroje

Predám novú štiepačku na drevo 8T. Motor 400V/3500W. Výška štiepaného dreva od 10-55cm. Rýchlosť vracania piestu je 20cm/s.
Predám štiepačku na drevo 8T.
Podobné inzeráty
Predám hydraulickú štiepačku
Predám plne funkčnú hydraulickú štiepačku na drevo maximálna dĺžka polien 43 cm. Hravo zvládne aj metrovicu na ležato. Fajná šikovná ľahká silna,keďže má veľké kolesá s auta tak je s ňou ľahká manipulácia. Dôvod predaja menil som kotol a potrebujem štiepačku na dlhšie polena.
Štiepačka na drevo
Štiepačka na drevo Ponúkam hydraulicku štiepačku na drevo kalačka požičiam na prenajom na 220 alebo 380 Cena nájmu 0-24h - 25€ piatok sobota nedeľa - 60€ Vratná záloha 100,-€ po dohode doveziem za príplatok Vyhľadávané slová Štiepačka , Štiepačka na drevo, kalačka, kalačka na drevo, Palivové drevo, smrek,buk
Predam štiepačku na drevo
Predam štiepačku na palivové drevo Binderberger veľmi silná štiepačka dvojpiestova z dopravnikom elektro + kardan štiepačka je na kolesách
Predám štiepačku na drevo za traktor
Predám štiepačku na drevo za traktor.K tomu aj španovák šrôb na hydrauliku
Štiepací kužel hrot trn špic na elektromotor cirkulár
Predám štiepací kužel na kuželovú štiepačku na drevo. Štiepací kužel má priemer 80mm a dlžku 300mm. Otvor do kužela 28, 30, 32, 35, 38, 42, 50mm. Ek nemáte štiepačku na drevo a máte doma elektromotor, vyrobte si ju doma. V prípade viac informácii mi kludne napíšte, alebo zavolajte.
Štiepačka na drevo VARI 5 TON SUPER FORCE
Predám túto štiepačku na drevo. Bola kúpená a použitá veľmi málo. Počet použití spočítam asi na obidvoch rukách. Čiže je ako nová. Nová stála cca 390€. Predám ju za 200€, poprípade na cene sa vieme ešte dohodnúť. Popis: Horizontálna elektrohydraulická štiepačka na drevo VARI 5 TON SUPER FORCE je vhodná pre polená dĺžky až 52cm a priemeru 25cm. Štiepačka má stabilnú tuhú celokovovú konštruckiu s priamym piestom, ktorý priamo tlačí na štiepané drevo. Konštrukcia je tak veľmi jednoduchá, pevná a robustná. Štiepačka je poháňaná jednofázovým elektromotorom na 230 V, ktorý vyvinie štiepací tlak 5t. 5-tonová horizontálna štiepačka je plnohodnotnou náhradou klasickej sekery pre štiepanie dreva do kachlí alebo krbových vložiek. Prácu s ňou bezpečne zvládne každý.