inzercia, predaj, predám, bazár

Predám stôl značky Cilek 148x75

Kategória: Stoly

Predám stôl značky Cilek, je používaný, ale v dobrom stave.

Rozmery 148x75
Cena 60EUR

Stôl je súčasťou zariadenia do destskej izby, ktoré tiež predávam - prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom b.terezz@ alebo telefonicky
Predám stôl značky Cilek 148x75
Podobné inzeráty
Písací stôl
Rastúci stôl - [18.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Rastúci stôl - 1 Rastúci stôl - 2 Rastúci stôl - 3 Rastúci stôl - 4 Rastúci stôl - 5 Rastúci stôl - 6 Rastúci stôl - 7 Rastúci stôl - 8 Rastúci stôl - 9 Rastúci stôl - 10 Predám rastúci stôl výškovo nastaviteľný pre deti ale aj pre kanceláriu s naklápacou pracovnou doskou,, šuflíkom a úložným priestorom s hákom na vonkajšie zavesenie napríklad tašky na notebook. Stôl je vo výbornom stave plne funkčný pripravený k okamžitému vyzdvihnutiu. Rozmery: 110cm x 73cm x 70cm Dohoda možná.
Študentský stôl značky Cilek
Predám dva študentské stoly značky Cilek aj s nadstavbami. Rozmery stola su 114 cm x 75 cm a nadstavby 113 cm x 83 cm. Hĺbka stola 61 cm. Nadstavba je odnímateľná. Stoly sú nepoškrabané a zachovalé. Úchytky na stoloch sú pôvodné a keďže sú kožené majú známky opotrebenia. Aj vzhľadom k tomu je cena za 1 stôl s nadstavbou 80€. Len osobný odber.
Cilek študentský stol
Predám študentský stôl značky Cilek model Mocha s nadstavbou. Zásuvka je zle zložená. Treba rozobrať a nanovo zlozit..
Detský písací stôl CILEK
Predám kvalitný a veľmi pekný písací stôl do detskej izby značky CILEK, vo veľmi dobrom stave, vhodný pre chlapcov aj dievčatá, len osobný odber.
CILEK PÍSACÍ STÔL
Predam Cilek písací stôl
Predám stolík značky Cilek 51x74x25
Predám stolík značky Cilek, je používaný, ale v dobrom stave. Rozmery 51x74x25 Cena 15EUR Nočný stolík je súčasťou zariadenia do destskej izby, ktoré tiež predávam - V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom b.terezz@ alebo telefonicky .