inzercia, predaj, predám, bazár

Predám stoličku na kŕmenie

Kategória: Ostatné

Predám stoličku na kŕmenie, polohovateľná - vhodná aj pre deti, ktoré ešte nesedia.
Na jednej strane je plátno trochu natrhnuté, viď foto.
Nachádza sa v AT, 25 km od hraníc, pripadne ju vieme priviesť do Ba.
Predám stoličku na kŕmenie
Podobné inzeráty
Maxi-Cosi Minla rastúca stolička Essential Blue
Predám mesiac využívanú jedálenskú stoličku - TOP STAV, BEZ POSKODENI, AKO NOVA. Vysokú jedálenskú stoličku možno použiť s pultom a aj bez, alebo ako stoličku k stolu pre staršie deti a aj ako podsedák na klasickú stoličku. Farebné nedostatky v plaste (od výroby) vidieť na foto. pôvodná cena stoličky 230€, predám za 130€. POPIS VÝROBCU Jedálenská stolička Maxi-Cosi Minla je multifunkčnou 6v1 stoličkou, ktorú môže vaše dieťa používať od narodenia do 6 rokov. Vďaka stoličke sa dieťa môže zúčastniť rodinného stolovania už od prvých dní svojho života. Multifunkčnú stoličku využijete ako ležadlo pre bábätko, vysokú jedálenskú stoličku s pultom aj bez, stoličku k stolu pre staršie deti aj ako podsedák na klasickú stoličku. Vyberateľná pohodlná vložka pre novorodenca je zárukou pohodlia pre bábätká od narodenia. Stolička ponúka 9 nastavení výšky a je tak vhodná takmer ku každému stolu. Zadnú opierku môžete nastaviť do 5 rôznych polôh od ležania po sedenie. Variabilitu nastavenia dopĺňajú 4 varianty polohovania nôh a 2 pozície podpierky na nohy. Jedálny pult ponúka 4 rôzne možnosti použitia a je možné ho zavesiť na zadné nohy stoličky. Odnímateľná tácka na jedálnom pulte uľahčuje jeho údržbu po stolovaní. Podľa veku dieťaťa je dieťa v stoličke pripútané nastaviteľným 5-bodovým alebo 3-bodovým bezpečnostným pásom. Kolieska na predných nohách uľahčujú manipuláciu so stoličkou. Ak stoličku nepoužívate, je možné ju zložiť do kompaktného plochého tvaru pre uloženie. Odnímateľný poťah stoličky je možné prať v práčke. Vhodné pre deti od narodenia do 6 rokov.
Detská lyžička v púzdre od tupperware
Veľmi úzka, veľmi plochá, lyžička dokonale padne do úst každého bábätka a vďaka praktickej krabičke je ideálna aj na cesty. Takto chutí prvá detská kaša ešte lepšie. TupperCare ® mäkká lyžička na kŕmenie s boxom je ideálna lyžička na kŕmenie doma alebo na cestách! Mäkký materiál a tvar sú obzvlášť šetrné k ústam a podnebiu malých fajnšmekrov. Rúčka je extra dlhá, aby ste mohli malé poháre ľahko vybrať lyžičkou. A lyžicu možno úhľadne uložiť do praktickej škatuľky a vziať si ju so sebou na cesty. Lyžička na kŕmenie je vhodná pre deti od 6 mesiacov. Vždy používajte pod dohľadom. Rozmery: TupperCare® Soft lyžička na kŕmenie D 16,8 × Š 2,3 × V 1,3 cm Škatuľka D 17,5 × Š 3,6 × V 3,1 cm Materiál: TupperCare® Mäkká lyžička na kŕmenie: PP Krabička: PP
Stolička na kŕmenie Peg Perego Prima Pappa Follow Me
Stolička na kŕmenie Peg-Pérego prima pappa follow me Wonder Green s kvalitným látkovým poťahom, na kolieskach, polohovateľná. Podnos s tvarovanou táckou. + NOVÁ hrazdnička s 3 plyšovými hračkami. Stolička kupovaná 3/2022, používaná boli pol roka, poťah pravidelne praný. Osobný odber v Martine. Ultraľahká a multifunkčná stolička Prima Pappa Follow Me rastie s Vaším dieťaťom od narodenia až do 3 rokov: počas prvých niekoľkých mesiacov môže byť stolička Prima Pappa Follow Me používaná ako pohodlné, relaxačné naklápacie lehátko. Od 6 mesiacov veku dieťaťa poslúži ako jedálenská stolička na kŕmenie a hranie a neskôr, bez polohovacej tácky, na sedenie pri stole spoločne s dospelými. Vďaka 4 kolieskam je možné stoličku ľahko premiestňovať po vašej domácnosti. Celú stoličku je možné výškovo nastaviť do 7 pozícií, jej opierka nôh je nastaviteľná do 3 pozícií a chrbtová opierka do 5 pozícií (viac ako 150°). Dvojitá polohovateľná a odnímateľná tácka s držiakom na fľašu je vhodná aj do umývačky riadu a v spodnej časti je vybavená bezpečnostnou prepážkou, ktorá zabraňuje vykĺznutiu dieťaťa zo stoličky.V zloženom stave stojí samostatne a zaberá málo miesta.
Predám stoličku na kŕmenie TOURAGOO
Predám stoličku na kŕmenie TOURAGOO Snack Grey-Elephant
Predám detskú stoličku na kŕmenie
Predám detskú stoličku na kŕmenie. Jedna za 50€ Druha za 10€
Kryt pre stolicku na krmenie.
Predam latkovy obal pre stolicku na krmenie.