inzercia, predaj, predám, bazár

Predam strunnik na basgitaru, požity, funkčny.

Kategória: Strunové nástroje

Predam strunnik na basgitaru, použity funkčny.
Cena 1ks 10E, 2ks 15 E, 3ks 20 E, všetky 30E.
Na dobierku po dohode cez telefon min 2ks + poštovne.
Tel. neplatny kontakt mailom.
Predam strunnik na basgitaru, požity, funkčny.
Podobné inzeráty
Nahradne diely na basgitaru strunniky.
Predam strunnik na basgitaru, použity funkčny. Cena 1ks 10E, 2ks 15 E, 3ks 20 E, všetky 30E. Na dobierku po dohode cez telefon min 2ks + poštovne. Tel. neplatny kontakt mailom.
Predám handcrafted basgitaru Lorenzi JL 75 + Orange Crush35B
Predám basgitaru talianskej značky Lorenzi JL 75. Ručne robenú. Dôvod predaja presťahovanie sa do Bratislavy a basgitara mi len stojí doma. K basgitare ponúkam taktiež combo Orange Crush 35B. Špecifikácie basgitary: 20 medium jumbo pražcov Radius 9,5" Telo Jaseň Krk Javor 2x singlecoil nastaviteľné snímače DiMarzio J-bass K basgitare je taktiež tvrdý kufor Pripájam aj link na basgitaru:
Gitarový strunnik
Predám strunnik na gitaru.
Jolana
Ponúkam hmatnik na Jolana IRIS a strunnik na Jolany na výmenu za kobylku a strunnik na Jolana Studio
Kobylka TOM + strunník Gotoh
Prodám použitou kobylu Gotoh GE 103B-T a strunník Gotoh. Bohužel bez postů. Tzn ideální pro upgrade již existující kobylky. Na strunníku je vidět mírné opotřebení kobylka je relativně čistá. Osobně Praha 4 Zásilkovna po SK s platbou předem 3,7 E (KOUKNĚTE NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY PRODÁVÁM I DALŠÍ AKTIVNÍ SNÍMAČE A HARDWARE)
JOLANA DIAMANT Vintage 70s Retro obal na basgitaru
Predám pevný, polstrovaný funkčný obal-puzdro JOLANA na DIAMANT basgitaru, vhodný pre znerateľov a milovníkov Československa. Vnútro: modré + Dodanie SR: 1-10 prac. dní + Dodanie ostatné krajiny, platba len vopred na účet: 2-10 prac. dní + Osobný odber: JIMMY MARKET Hurbanova 542 SENICA, ut-pia: 9:00-13:00, so: 10:00-13:00