inzercia, predaj, predám, bazár

Predam štvorkolku 125cc New

Kategória: Ostatné

BLACK FRIDAY Zľava dodatočne 200€
video- a najvýkonnejší FUXIN 125

VOZIDLÁ DODÁVA NAŠA OBCHODNÁ DOPRAVA (NIE KURIÉR) DO DOMU S KVALIFIKOVANÝM ZAMESTNANCOM SPOLOČNOSTI .NA STRÁNKE POSKYTUJE PLNÉ POKYNY O SPRÁVNOM POUŽÍVANÍ VOZIDLA !!


VÝBER MATERIÁLU ( profil s hrúbkou steny 3 mm (obyčajný 0,8 mm !!!)
Doladenie detailov, ktoré majú vplyv na vašu bezpečnosť! ! !
Výkonný ZÁVITOVÝ (nastaviteľný) zadný tlmič)
Všetky hroty zavesenia sú vymeniteľné! ! !
Mega pevné predné kyvné rameno! ! !
Zadný napínač na báze YAMAHA RAPTOR
VYLEPŠENÉ ZÁVITOVÉ ZÁVITY
ZA TENTO MODEL ZARUČUJEME NAJLEPŠIE KVALITNÉ VÝKONY! ! !



Motor: štvortaktný, vzduchom chladený LONCIN 4T

CDI zapaľovanie

Objem : 125 cm3

Výkon : 8 kW

Maximálna rýchlosť : 60 km / H

Batéria : 12V 5Ah

Prevodovka : automatická + spiatočka 1 + 1 AUTOMATICKÁ

Kolesá : 8 "behúň RAPTOR

Hmotnosť vozidla 100 kg

Max zaťaženie 130kg !!

Štartovanie : elektrický (štartér) START-STOP dialkove ovládanie

Dostupné farby : čierna, cervena, modrá, biela, zelena

Rozmery : dĺžka 1600 mm, šírka 1050 mm, výška 1000 mm,

Predné brzdy: HYDRAULICKÉ kotúčové brzdy

Zadné brzdy : HYDRAULICKÉ kotúčové brzdy
Predam štvorkolku 125cc New
Podobné inzeráty
Nintendo Wii U New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U
Predám hru Nintendo Wii U New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U za dobrú cenu a aj v dobrom stave. Podrobný popis: -Hra na Nintendo Wii U -Jazyk hry: Angličtina -Nová nerozbalená hra Popis hry: Nový diel obľúbenej série Super Mario Bros., Ktorý so sebou prináša ešte viac mincí a zlata v Hubovom kráľovstve ako kedykoľvek pred tým. Hráči sa budú môcť premeniť vo zlatého Maria alebo obliecť už známy mývalia kostým a vyzvať svojich priateľov, aby prekonali ich rekordné skóre v novom Mincové režime. Hra podporuje až 5 hráčov pri jednej konzole, pričom jeden hráč bude používať GamePad Wii U, ktorým bude napomáhať zvyšným 4 hráčom s klasickým diaľkovým ovládačom. No a akonáhle pokoríte jednu hru, v New Super Luigi U na vás čaká celkom 82 úrovní za Luigiho. Buďte ale rýchli, pretože na dokončenie každej úrovne nebudete mať veľa času! Tento balík je u nás prvýkrát dostupný samostatne mimo limitovanej Wii U balíčky. New Super Luigi U je masívne rozšírenie pre hru New Super Mario Bros. U. Všetkých 82 úrovní z hry Super Mario Bros. U je prestavané v novom dizajne a nechýba ani nové vychytávky! Luigi doskočí ďalej, než Mario, ale robí mu naopak ťažkosti zastaviť, keď už sa rozbehne. Hrania za Luigiho je úplne nový zážitok! V kooperatívnom režime hry viacerých hráčov môžete ovládať zlodejíčka menom Nabbit z pôvodnej hry. Nabbit nemôže zbierať power-upy, ale na druhú stranu ho nezraní, keď vrazí do nepriateľov. To z neho robí ideálnu voľbu pre hráčov, pre ktoré sú akčné hry príliš zložité
GLORIA VANDERBILT MINUIT A NEW YORK Parfumovaná voda pre žen
NOVÁ!!! NEOTVORENÁ Popis produktu Parfumovaná voda Gloria Vanderbilt Minuit a New York je až po okraj naplnená narkotickými kvetinovými tónmi a vyvoláva atmosféru polnočného New Yorku. Ružový flakónik s reliéfom labute a zlatým uzáverom vás bude sprevádzať celý rok, ako pri večerných a nočných spoločenských aktivitách, tak aj cez deň v práci. Preneste sa do mesta, ktoré nikdy nespí, s parfumovanou vodou Minuit a New York! Tuberóza, pivonka, pačuli a santal Dámsky parfum Gloria Vanderbilt Minuit a New York rozohrávajú kvetinové voňavé akordy pivonky, bielej ľalie a tuberózy. Kvetinové je aj jeho srdce zložené z fialky, jazmínu, hyacintu a gardénie. Hrejivý základ napĺňa pačuli, zvodný semiš a elegantná vôňa vzácnych driev na čele so santalom. Parfum značky Gloria Vanderbilt Všestranná umelkyňa Gloria Vanderbilt sa narodila v roku 1924 do bohatej newyorskej rodiny, ktorá získala majetok v námornom a železničnom priemysle. Po vyštudovaní umeleckej školy sa z nej stala úspešná maliarka. Neskôr navrhovala aj vzory na látky, porcelán a sklo. V 70. rokoch 20. storočia boli populárne kolekcie hodvábnych šatiek s jej menom. Ikonické sú rovnako aj džínsy značky Gloria Vanderbilt. Časom tvorkyňu pohltil aj svet vôní. V roku 1982 spojila sily s firmou L’Oreal a začala produkovať prvé parfumy. Už počiatočná vôňa Vanderbilt získala na masovom trhu fenomenálny úspech. A pre nové generácie je tu napríklad parfumovaná voda ,,Polnoc v New Yorku" z roku 2015.
čelný nakladač pre štvorkolku
ATV LOADER - Čelný nakladač pre štvorkolku sériovo vyrábaný, na palete k Vám na mieru vyrobíme podľa Vašej štvorkolky Hlavná počiatočná montáž (vyžaduje 45-60 minút) Jednoduché pripojenie a odstránenie po počiatočnej montáži (priemerný čas 5 minút) Závesné zámky (súčasťou balenia a inštalácia trvá niekoľko sekúnd) Elektro Hydraulický pohon Nosnosť 227 kg Zdvih až 1,5 metra (podľa požiadaviek na mieru) Čelný nakladač pre štvorkolky ATV Sila nášho čelného nakladača otvára nové príležitosti, zvyšuje efektivitu pracovnej sily a dáva kontrolu do vašich rúk. Ušetrite svoju energiu na neskôr a pomocou jednoduchých ovládacích prvkov ovládača prepínača zdvíhajte a spúšťajte bremená až do 227kg. Náš nakladač namontovaný na štvorkolku uľahčuje nakladanie čohokoľvek do vlečky, na korbu automobilu alebo hromadenie snehu vysoko. Čelný nakladač namontovaný na štvorkolke je napájaný samostatným akumulátorom(nie je súčasťou dodávky) môže byť tiež napájaný z akumulátora štvorkolky, má špeciálne navrhnuté odpružené zámky (súčasťou balenia), dokáže držať a zdvíhať 227kg viac ako 1,5 metra nad zemou. Tento robustný nakladač je vyrobený z ocele a hodí sa takmer pre každú značku a model ATV štvorkolky. Špecifikácie príslušenstva k ATV predného nakladača Náš hydraulický čelný nakladač má hneď spočiatku jednoduchú montáž. Navrhli sme tento čelný nakladač tak, aby vyhovoval všetkým terénnym vozidlám. Odporúčané minimum pre tento produkt je 400CC. Ak je vaša štvorkolka pod týmto rozsahom, kontaktujte nás priamo pre ďalšie informácie alebo pre vlastnú požiadavku. Okrem toho je dôležité, aby ste zavolali svojmu predajcovi štvorkolky ATV a skontrolovali, či pri použití nášho náradia nezaniká záruka na vašu štvorkolku ATV. Musíme vás tiež informovať, že maximálna rýchlosť jazdy s namontovaným príslušenstvom je 8 kilometrov za hodinu. Príručka hydraulického náradia je pre pohodlie zákazníka k dispozícii na našej webovej stránke. VYBAVENIE / MODEL ATV: HONDA KAWASAKI POLARIS SUZUKI YAMAHA BOMBARDIER ARTIC CAT ĎALŠIE STROJE BEZ ZNAČKY... Použitie čelného nakladača Údržba nehnuteľností - odvoz snehu, polená a iné ťažké náklady. Terénne úpravy - Preprava rastlín, stromov, kríkov, skál, spätného ťahania, kopania a rovnomerného vyrovnávania pôdy. Konské stajne - Vyčistite hnoj, stajne a prepravujte sudy alebo balíky sena. Lovci - preprava a nakladanie úlovkov
41368-Dražba pásového rýpadla NEW Holland E305
Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj pásové rýpadlo NEW HOLLAND E305. Parametre: Značka a typ vozidla: Pásové rypadlo NEW HOLLAND E305 Výrobca: NEW HOLLAND KOBELCO CONSTRU-CTION MACHINERY S.p.A - ITALIA Dátum prvej evidencie (rok výroby): 2007 Zdvihový objem valcov motora: 5900 cm3 Maximálny výkon motora/otáčky: 138 kW/2100 Predpísané palivo: nafta motorová Celková hmotnosť: 31600 kg Dátum prvej evidencie v SR: neuvedený Dátum prvého uvedenia do prevádzky: nezistený, zohľadnený: 1.1.2008 Dátum, ku ktorému je vypočítaná hodnota: 21.11.2022 Evidenčné číslo: neuvedenéFarba vozidla: neuvedenéTechnický preukaz č: neuvedené Osvedčenie OEV č: neuvedené Platnosť TK: nepovinná Platnosť emisnej kontroly: nepovinná V prípade ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.
41488-Dražba pásového rýpadla NEW Holland E305
Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj pásové rýpadlo NEW HOLLAND E305. Parametre: Značka a typ vozidla: Pásové rypadlo NEW HOLLAND E305 Výrobca: NEW HOLLAND KOBELCO CONSTRU-CTION MACHINERY S.p.A - ITALIA Dátum prvej evidencie (rok výroby): 2007 Zdvihový objem valcov motora: 5900 cm3 Maximálny výkon motora/otáčky: 138 kW/2100 Predpísané palivo: nafta motorová Celková hmotnosť: 31600 kg Dátum prvej evidencie v SR: neuvedený Dátum prvého uvedenia do prevádzky: nezistený, zohľadnený: 1.1.2008 Dátum, ku ktorému je vypočítaná hodnota: 21.11.2022 Evidenčné číslo: neuvedenéFarba vozidla: neuvedenéTechnický preukaz č: neuvedené Osvedčenie OEV č: neuvedené Platnosť TK: nepovinná Platnosť emisnej kontroly: nepovinná V prípade ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať.
Predám knihy
Predám knihy: -Alfie Bloom - Tajomstvo zakliateho hradu -John Green a David Levithan - Will Grayson, Will Grayson -Daniela Reichstädterová - Budeme si čítať -Terry Deary - Krvilační Aztékovia -Štefan Moravčík - Zlomjazýček -Kevin Emerson - Oliver Nocturno 2: Vražedné lúče slnka -Francesca Simon - Grázlik Gabo -New Headway Workbook -New Headway Student's Book -New Headway English Course -What's What -Matematika zbierka príkladov a testov -Zbierka príkladov a úloh z Matematiky - Žilinská univerzita -Súbor otázok testu všeobecných vedomostí na prijímacie konanie na bakalárske štúdium -(Yu)konský zápisník -Kráľ dubákov -Pod maskou -My ostatní tu len tak žijeme -Luca Caioli - Neymar -Matematika 1 a 2 -Zbierka úloh z matematiky - Fakulta PEDAS -Klasické rozprávky -7 zlatých rozprávok -Škola tuningu -Záhada dračieho trojuholníka -Osemsto míľ po Amazone -Kto uniesol žriebä Faraóna? -Čarovný mlynček rozprávok -Kniha s okienkami - Vynálezy -3-minutové rozprávky -Automobily snov -Sizyfos - Grécke báje == Stopy -Zlato z Portobela -Ostrov Pokladov -Dobrodružstvá gréka Melikla Každá kniha za 1,50€ Osobný odber Prešov alebo poštou. Prosím nevolať! Kontaktovať emailom.