inzercia, predaj, predám, bazár

PREDAM SUSIC VLASOV S NAVLEKOM Made in Czechoslovakia

Kategória: Zberateľstvo

Predam susic vlasov EM 521 so susiacou helmou. V povodnom originalnom baleni spolu s drziakom na stenu, original navodom a zarucnym listom. Made in Czechoslovakia. Pre nadsencov retro/vintage/socializmu.
PREDAM SUSIC VLASOV S NAVLEKOM Made in Czechoslovakia
Podobné inzeráty
Retro sušič na vlasy, na trvalú - funkčne
Predám retro sušič vlasov plne funkčne kedysi sa to asi používalo aj na trvalú
Retro susic trvalej
Ponukam do zbierky retro susic vlasov, trvalej
KINDER kovové kovboji 1
..komplet MADE ITALY chrom - 14eur ..MADE ITALY altbruniert - 4eur ..MADE ITALY grunspan - 4eur ..MADE ITALY železo - 8eur ..MADE ITALY messing , kus - 4,50eur ..MADE ITALY altsilber , kus - 9eur /už nie su/
Časti vojenskej sovietskej uniformy a výstroje
Predám veci na uniformu ruského-sovietskeho vojaka RKKA červenej armády vz. 43 na reenacting, kluby vojenskej histórie zobrazujúce boje v 2. sv. vojne. Na postavu 175-180, obvod hrude 95 cm. Cena spolu 115,-€ Vhodná najmä pre Kluby vojenskej histórie a ich členov. Jednotlivo: spodky letné - 15 € košeľa letná - 15 € rukavice - predané Výstroj: Opasok – 25 € Ešus s návlekom - 25 € Poľná fľaša s návlekom a závesnikom na opasok - 28,- odznak Gvardija tesná povojna 25€
PREDAM RETRO ZEHLICKU ETA 242 Made in Czechoslovakia
Predam plne funkcnu retro zehlicku ETA 242. Made in Czechoslovakia. Pre nadsencov retro/vintage/socializmu. V original krabici s povodnym navodom a zarucnym listom z roku 1977.
PREDAM RETRO ZEHLICKU ETA 214 Made in Czechoslovakia
Predam plne funkcnu zehlicku ETA 214. Made in Czechoslovakia. V povodnej original krabici s original navodom. Vhodne pre zberatela/nadsenca socializmu/retro/vintage. Povodna cena za socializmu 150.-Kcs.