inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ťažnú tyč na bicykel - TrailGator

Kategória: Bicykle

Predám ťažnú tyč na bicykel - TrailGator s komplet príslušenstvom.
Predám ťažnú tyč na bicykel - TrailGator
Podobné inzeráty
Ťažná tyč na detský bicykel - TrailGator
Preďám tyč na ťahanie/uchytenie detského bicykla. Ak máte drobca, ktorý už vie sedieť na bajku, ale ešte nezvláda dlhšie trasy, viete si takto výrazne predĺžiť akčný rádius :) A hlavne to bude baviť aj jeho, lebo ho môžete nechať šlapať, alebo pripojiť, podľa potreby. Výhoda tyče, oproti ťažkým lankám/gumám, je hlavne v tom, že je bicykel pevne pripevnený a dieťa je tak v lepšom bezpečí, napr. pri brzdení, čo je veľká výhoda v takom veku. Odskúšané :) Zariadenie je ako nové. Je to original TrailGator/Made in US. Nám už prcek vyrástol, takže sa už nepoužíva. Pôvodná cena 110 eur.
Predám ťažnú tyč na bicykel – TrailGator s komplet príslušen
Predám vodiacu tyč TRAIL-GATOR na pripojenie detského bicykla s komplet príslušenstvom. Skvelý pomocník pre dieťa na dlhšie trasy na bicykli. S pôvodným návodom na montáž. Kúpený v obchode, nie z druhej ruky. V balení sú všetky diely (nič nechýba). Osobný odber Bratislava. Dohoda možná.
Predam drziak k taz.tyci Trailgator.
Predam drziak k taz.tyci Trailgator.Sluzi k pripojeniu taznej tyci k druhemu bicyklu.Teda ak chcete pouzivat dva bicykle na tahanie.
Predam drziak k taz.tyci Trailgator.
Predam drziak k taz.tyci Trailgator.Sluzi k pripojeniu taznej tyci k druhemu bicyklu.Teda ak chcete pouzivat dva bicykle na tahanie.Jedna sa sa o zakruzkovanu cast zelenou farbou na obrazku.
Bicykel 14 a ťažná tyč Trail Gator
Popis k bicyklu U nas uz svoju misiu splnil, cize mozem garantovat ze vie naucit jazdit na bajku male deti. Idealne ak maju tak 3-4 roky, alebo do cca 105 cm. Aby im to islo lepsie, tak su k nemu aj pomocne kolieska. Nizsie pripajam aj specifikaciu, ak by niekoho zaujimala, ale necakajte ziadne foxy, alebo rockshoky, ani karbon, je to poctive zelezo, ale ucel splni, vsak tomu zodpoveda aj cena. RÁM DURAL 6061,8" VIDLICE OCEL Hi-Ten PŘEDSTAVEC OCEL Př.NÁBOJ STEEL Za.NÁBOJ TORPÉDO S BRZDOU RÁFKY REMERX DURAL,JEDNOSTĚNÝ PLÁŠŤ 14X2,125 Př.BRZDA CANTILEVER ALLOY PŘEVODNÍK ŽELEZNÝ,28T,89mm STŘEDOVÉ SLOŽENÍ ZAPOUZDŘENÁ ŘETĚZ KMC Z410 SEDLOVKA OCELOVÁ D:27,2mm,L:200mm SEDLO LEADER FOX PEDAL PLAST ZVONEK ANO KOLEČKA ANO HMOTNOST 9,3 kg Popis tyč - Trail Gator Tyč má všetky komponenty, plne funkčná. Cena: Bicykel - 90e Tyc - 80e SPOLU - 150e
Ťažna tyč
Predám ťažnú tyč pre detský bicykel. Značka peruzzo triangel