inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ťažný popruh Races

Kategória: Tuning

Predám tento vzácny ťažný popruh na auto RACES, ktorý sa už nedá nikde zohnať :)
Farba je červená+mám k tomu originál šrubu s matkou to je automatický k tomu.
Je čisto nový len rozbalený... Dôvod predaja taký že červený mi nepasoval ku autu a mám v modrej farbe.
Cena: 10€ dohoda možná.
+Poštovné
Písať na email: marcelgalovic2@ alebo sms .

TAG: Tuning, autá, diely na auto, náhradné diely, ťažný popruh, ťažný hák, ťažné oko.
Predám ťažný popruh Races
Podobné inzeráty
Tlmič výfuku
Predám koncový tlmič výfuku, minimálne používaný. Možnosť stretnutia po trase NM - BA. Nerezový koncový tlmič RACES 22, vstup 2,25" (57mm)
Nový TUNING ťažný popruh SPARCO a Monster..
Značky ako na fotkách SPARCO, NOS,alebo Monster farby ako na obrázku, červená, sivá, modrá, čierna, zelená v balení je aj skrutkam alebo rychloupinacia paska na uchytenie Vhodné pre montáž na prednú alebo zadnú časť dĺžka 22 cm a šírka 5 cm pri odoslaní na dobierku je cena poštovného a balného 4 eura pri zaslaní peňazí na účet je cena poštovného a balného 1 euro tow strap sparco slovakia tažné oko je v cene 15 eur za kus osobný odber v Bratislave pri odbere dvoch kusov poštovné ZDARMA
Stifty a matice vhodné pre BMW ...
Kontakt na tel.č. Predám závodné odlahčene štifty a matice 1. KONVERZNÉ ŠTIFTY RACES PROFESSIONAL M12 X 1.5 75mm 2. SADA 20KS MATÍC EPMAN M12 X 1.5 ČÍSLO PRODUKTU: 56502 Carbonado Carbonado Značka je na trhu od roku 2010 a odvtedy si získala uznanie a veľkú skupinu spokojných užívateľov. Pozornosť venovaná detailom v každej fáze tvorby projektu, prísna kontrola kvality a dohľad nad výrobou podčiarkli jej úspech. Obojstranný závitový štift pre hliníkové disky M12x1,25 - TUV (EU)
4 bodové pásy RACES
Predám 4 bodové pásy, originál 5 ale piaty bod nieje, no používal som ich bez problémov ako 4 bodové, málo používané, možnosť poslať aj poštou ale k cene + cena poštovného.
Koncový nerezový tlmič
predám čisto nový nerezový tlmič značka Races 37 vstup 3” 76mm z certifikátom
HORNÁ ROZPERA / ROZPERNÁ TYČ ŠKODA FABIA
PREDÁM HORNÚ ROZPERNÚ TYČ MEDZI PREDNÉ TLMIČE RACES NA ŠKODU FABIU I.GENERACIE KÚPENÁ V RACESHOPE ZA 72€ NIKDY NEBOLA ZALOŽENÁ.