inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tenisový vak(bag, taška)

Kategória: Tenis, squash, badminton

Predám takmer nový 3x použitý tenisový vak zn. BABOLAT. stav 10 /10. Jedna priehradka ma termo izoláciu ostatné vid foto. Cena 49€.Pošlem aj poštou poštovné hradí kupujúci. Tel.
Predám tenisový vak(bag, taška)
Podobné inzeráty
tenisový bag Wislon
Predám špičkový tenisový bag Wilson Tour, málo používaný, ako nový.Bag je na 12 rakiet, má 3 veľké priehradky (thermogard systém) a viacero bočných priehradiek. Používaný aj profesionálnymi hráčmi.
Batoh YONEX Pro Racket Bag  6 pcs
Batoh YONEX Pro Racket Bag 6 pcs Predám tašku na rakety Yonex Nová nepoužívaná, v 100% stave. Na 6 rakiet, 2 hlavné priehradky, bočná priehradka, priehradka na topánky Taška na rakety Tenisový bag Tenisová taška
Tenisový bag(taška) Head
Predám tenisový bag značky Head v dobrom stave, bez poškodení. Pc bola okolo 100€
Tenisový bag( taška) Head
Predám tenisový bag značky Head v dobrom stave, bez poškodení. Pc bola okolo 100€
Wilson PRO STAFF 3PK BAG
Predám tenisový vak Wilson na 3 rakety s nastaviteľnými ramennými popruhmi. Rozmer 76 x 36 x 12 cm, Jeden nedelený vnútorný priestor, Bočné vrecko na cennosti. Bez viditeľných známok používania. Osobný odber, prípadne po dohode (do 25 km) doveziem. Cena iba vak: 9 € Cena vak aj s tenisovou raketou Wilson Juice Junior 26", ktorá viditeľné známky pužívania má, ale s novým profi. výpletom: 19 €
Head Instinct MP a head tenisový bag
Čaute. Predám tenisovú raketu a tašku HEAD Instinct MP 300g 100inch veľkosť gripu 3 cena 40€ s prihliadnutím na používaný stav. Raketa síce je ošúchaná ako na fotke ale nie je prasknutá. Pnutie 24x23kg. Nový grip + pribalim aj 12m výpletu zahrnuté v cene. Tenisový bag HEAD ma 2 priehradky kde sa zmestia cca 3 rakety a nejaké príslušenstvo + malá kapsa na boku tašky. Cena 15€ Najlepšie osobný odber Košice okolie. Menšia dohoda možná.