inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tento merač niečoho MPA

Kategória: Ostatné

Predám tento merač niečoho MPA
Predám tento merač niečoho MPA
Podobné inzeráty
Ponúkam na kvalitný merač hrúbky
Ponúkam na kvalitný merač hrúbky laku. Je s ním možné premerať hrúbku laku/farby na železných/oceľových a hliníkových povrchoch karosérie vozidla. Vďaka takémuto premeraniu laku viete ľahko odhaliť či vozidlo bolo prelakované, tmelené. Túto kontrolu je možné vykonať na všetkých kovových dieloch vozidla. Merač taktiež Detekuje či sa jedná o železný(Fe) alebo hlinikový(Al) diel- ideálne pri vozidlách na ktorých je od výroby hliniková kapota, avšak po nehodách/poškodeniach častokrát menená za kovovú repliku) Merač je nový a nakalibrovaný. CENA za požičanie -1 deň 10 € -2 dni 15 € -3 dni 20 € Viac dní podľa dohody. V prípade záujmu po dohode viem aj priamo vykonať merania na pristavenom vozidle so záznamom nameraných hodnôt, cena dohodou. V prípade záujmu všetko ukážem, vysvetlím zaškolím pre správne použitie. Vratná záloha 50 €. Merač je pred každým zapožičaním odkontrolovaný a skalibrovaný podľa kalibračných štítkov, preto odchýlka merania je menej ako 1%. PO DOHODE, MOŽNÝ AJ ODPREDAJ NOVÉHO PRÍSTROJA. Osobný odber v Bratislave alebo v Prešove . !!!LEN VOLAŤ, PISAŤ NA WHATS UP ALEBO SMS, NA MAIL NEREAGUJEM!!! Meranie laku, merač laku, merac hrubky laku
ZPA Ekoreg tlakový spínač TSA3S05M 0,27-0,44 MPa
Na predaj: ZPA Ekoreg tlakový spínač TSA3S05M 0,27-0,44 MPa s maticou 230/400V (nový zabalený) Tlakový spínač TSA3S05M slúži na spínanie trojfázových alebo jednofázových čerpadiel. Vlastnosti: - v spojení s čerpadlom slúži k udržiavaniu tlaku v tlakovej nádobe v požadovanom rozmedzí - jednoduchá regulovateľnosť zapínacieho a vypínacieho tlaku - ľuvovoľná pracovná poloha - vhodný pre vodu, oleje vzduch alebo iné neagresívne látky - vhodný pre povrchové aj ponorné čerpadlá - odolný vočí striekajúcej vode a prachu Technické parametre: - zapínací tlak - prednastavený na 0,27 MPa - vypínací tlak - prednastavený na 0,44 MPa - krytie - IP54 - pripojenie G 1/4" - teplota okolia - -10 ÷ 55 °C cena: 27€ Kontaktujte ma prosím mailom. Ďakujem.
Manometer
Predám Manometre nepoužité boli založené v sklade. Bulgaria 0-1 Mpa 6ks 5e/ks Bulgaria 0-600 kPa 1ks 5e/ks Chirana 0-1,6 Mpa 2ks 5e/ks Chirana 0-1 Mpa 1ks 5e Chirana 0-600 kPa 1ks 5e V prípade odberu všetkých 11ks cena spolu : 30euro.
Manometer
Predám Manometre nepoužité boli založené v sklade. Bulgaria 0-1 Mpa 6ks 5e/ks Bulgaria 0-600 kPa 1ks 5e/ks Chirana 0-1,6 Mpa 2ks 5e/ks Chirana 0-1 Mpa 1ks 5e
Merač dĺžky na mape
Predám nepoškodený, nepoužívaný merač dĺžky napr. na mape (zákruty, traverzy,...) ruskej (sovietskej) výroby. Meranie v mm a v palcoch. Merač je uložený v plastovej krabičke s návodom (v ruštine). K dispozícii mám 5ks. Cena:8€/ks+poštovné. Kontakt na e-mail. Platné do zmazania. Pozrite aj ďalšie moje inzeráty.
Predám rozvádzač vzduchu 0,8 MPa / Brzdič / BK3651
Predám rozvádzač vzduchu 0,8 MPa / Brzdič / BK3651 na vlečky a prívesy. Je starý, pravdepodobne funkčný, ale dlho stál a nebol používaný, takže lepšie ho poslať na repas. (repas stojí okolo 30-33eur, ale je potrebné dodať starý kompletný kus, nový stojí vyše 100eur...) Cena tohoto starého je 40eur. Volajte kedykoľvek na .