inzercia, predaj, predám, bazár

Predam tento set magnetickych koreniciek

Kategória: Potraviny

Predam tento set magnetickych koreniciek
Predam tento set magnetickych koreniciek
Podobné inzeráty
Tupperware Optimal metlička, súprava koreničiek
Ponúkam na predaj Tupperware: 1/ Optimal metličku na šľahanie marinády, omáčky, vajec, snehu, krémov. Šlahajte poľahky. Šlahajte do úplného vyšlahania. Používajte aj ako vyberač uvarených vajec alebo naparenej knedle. Cena 16 € + poštovné. 2/ súpravu koreničiek 2 ks trpaslík (2 x 100 ml) a 1 ks obor (1 x 250 ml), cena 19 € + poštovné. 3/ misky Šikula (500 ml), 2 ks. Cena 12 € + poštovné.
Tupperware Optimal metlička, súprava koreničiek
Ponúkam na predaj Tupperware: 1/ Optimal metličku na šľahanie marinády, omáčky, vajec, snehu, krémov. Šlahajte poľahky. Šlahajte do úplného vyšlahania. Používajte aj ako vyberač uvarených vajec alebo naparenej knedle. Cena 16 € + poštovné. 2/ súpravu koreničiek 2 ks trpaslík (2 x 100 ml) a 2 ks obor (1 x 250 ml), cena 26 € + poštovné. 3/ misky Šikula (500 ml), 2 ks. Cena 12 € + poštovné.
Koreničky
Predám úplne novú nerozbalenú sadu koreničiek v pôvodnom balení viď foto Pôvodná cena 35,90 EUR Dôvod predaja nevhodný darček Tel.
Tupperware Optimal metlička, univerzálna hitparáda 600 ml
Ponúkam na predaj Tupperware: 1/ Optimal metličku na šľahanie marinády, omáčky, vajec, snehu, krémov. Šlahajte poľahky. Šlahajte do úplného vyšlahania. Používajte aj ako vyberač uvarených vajec alebo naparenej knedle. Cena 16 € + poštovné. 2/ súpravu koreničiek 2 ks trpaslík (2 x 100 ml) a 1 ks obor (1 x 250 ml), cena 19 € + poštovné. 3/ univerzálnu hitparádu 600 ml. Cena 9 € + poštovné. 4/ misky Šikula (500 ml), 2 ks. Cena 12 € + poštovné.
Sushi set
Predam tento nikdy nepouzity sushi set.
Vianočné koláčiky + cheesecake
Blížia sa najkrajšie sviatky v roku, Vianoce. ☃️❄️ Aj tento rok radi pre Vás napečieme chutné vianočné koláčiky. Takže ak nemáte čas vypekať, my to s radosťou urobíme za Vás. Cena je uvedená za krabičku nakombinovaných koláčikov 50 kusov (cca 1,5kg) Tento rok sme si pre Vás pripravili aj DARČEKY za Vaše objednávky. ❗POZOR❗ Pri objednávke 2ks krabičiek, darček v podobe koláčikov (výber bude umožnený pri zadaní objednávky) Pri objednávke 3 a viac kusov krabičiek, darček v podobe domáceho vaječného likéru V ponuke aj samostatný cheesecake - na foto príchuť perník. Cena je 27€. Možnosť výberu príchute. Tešíme sa aj tento rok na Vaše objednávky.