inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Thule Ride Along Mini detsku sedacku

Kategória: Bicykle

Predám kompletnú prednú sedačku na bike zn. THULE Ride Along Mini + predny ochranny Thule stit.
Predam Thule Ride Along Mini detsku sedacku
Podobné inzeráty
Detska sedacka Thule ride along mini + stit
Predam maximalne sikovnu prednu detsku sedacku Thule ride along mini. Mozne kupit aj so stitom, napr. proti hmyzu vyborna vec Cena sedacky: 100€ (nova 130€), stit 20€ (novy sa predava za 40€) Pohodlná a odolná detská cyklosedačka s montážou na predstavec riadítok zaručuje bezpečnú, jednoduchú a zábavnú jazdu, pri ktorej má dieťa rovnaký výhľad ako vy. VLASTNOSTI: - Sedačku upevníte behom niekoľkých sekúnd a rovnako rýchlo ju zložíte vďaka univerzálnemu rýchloupínaciemu držiaku, ktorý umožňuje montáž na bicykle s bežným predstavcom aj predstavcom typu ahead. - Nastaviteľné polstrované 5-bodové popruhy možno ľahko prispôsobiť a zaručujú tak dieťaťu maximálne bezpečie ako v bavlnke. - Dieťa rýchlo a ľahko zaistíte pomocou popruhu s bezpečnostnou prackou s veľkými tlačidlami, ktorú dieťa nedokáže uvoľniť. - Sedačka rastie spolu s dieťaťom vďaka nastaviteľným opierkam nôh a remienkom na uchytenie topánok, ktoré možno uvoľniť a utiahnuť jednou rukou. - Dieťa sa môže počas jazdy držať pohodlnej prednej zábrany. - Mäkká vložka má vodoodpudivú úpravu a je obojstranná, pričom každá strana je inak farebná. Možno ju vybrať a vyprať. - Sedačka je navrhnutá a testovaná na prevážanie detí vo veku od 9 mesiacov * do 3 rokov s hmotnosťou do 15 kg. * Použitie pre deti do 1 roka je potrebné konzultovať s pediatrom.
Thule infant sling (miminkovnik)
Predám novorodeneckú vložku do Thule cyklovozíkov. Kompatibilná s modelmi Thule Coaster XT, Thule Courier, Thule Chariot Cheetah XT, Thule Chariot Corsaire, Thule Chariot Cheetah, Thule Chariot Cougar, Thule Chariot CX, Thule Chariot Captain. Sú k nej aj šroby a tyčka do dvojvozika. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou na dobierku. Píšte prosím SMS/whatsapp.
Thule Chariot infant sling (miminkovnik)
Predám novorodeneckú vložku thule. Sporadicky používaná pri jednom dieťati. Artikel no Kompatibilná s modelmi Thule Coaster XT, Thule Courier, Thule Chariot Cheetah XT, Thule Chariot Corsaire, Thule Chariot Cheetah, Thule Chariot Cougar, Thule Chariot CX, Thule Chariot Captain.
Predám Thule Chariot Infant Sling miminkovník pre cyklovozík
Ponúkam na predaj 2ks "miminkovník" - vložku do športového kočíka / vozíka Thule Chariot Infant Sling, ktorú môžu používať bábätká, ktoré ešte nevedia sedieť bez opory vo veku 1 až 10 mesiacov, vážia menej ako 10 kg a nie sú dlhšie ako 75cm. Je to praktické závesné lôžko do vozíka , ktoré umožní vyviezť vaše bábätko na výlet skôr ako samo sedí. Môžete sa tak vrátiť k obľúbeným prechádzkam v prírode skôr ako dieťa dorastie do klasickej sedačky. Kompatibilita : Thule Chariot Šport, Thule Chariot Cross, Thule Chariot Cab, Thule Chariot Lite V ponuke dva kusy. Používané zhruba 4 mesiace. Mám k tomu aj orig. krabice a komplet dokumentáciu. Sú vyčistené. Obrázok zatiaľ ilustračný, v prípade záujmu pošlem detailné foto. Link od výrobcu: Predám aj jednotlivo. Cena za 1 ks 65,-€, za oba 120,-€
Cyklosedačka Thule Yepp Nexxt Mini
Predam tuto destku cyklodesacku Thule Yepp Nexxt Mini, detaily produktu na webstranke: Cena je pevna 90€. Len osobny odber v Bratislava (Zahorska Bystrica)
Predám Cyklosedačku Thule RideAlong Light Grey
Cyklosedačka Thule RideAlong Light Grey Predám málo používanú cyklosedačku Thule. Je určená pre deti do váhy 22 kg. velmi kvalitné prevedenie sedačky a taktiež ochrany dieťaťa. sedačka je vrátane sedacej výplne v dvoch farbách (šedá/ružová) možnosť nastavenia výšky, sklonu operadla, dĺžky od sedadla, taktiež dezpečnostných pasov a ochrany nôh. jednoduchá montáž kde základňa ostáva na bicykli a sedačka sa len zasunie do základne ktorá je uzamykateľná. ideálne osobný odber.