inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tlačiareň Konica Minolta

Kategória: Ostatné - biela

Tlačiareň je plne funkčná. Predaj kvôli kúpe novej.
Predám tlačiareň Konica Minolta
Podobné inzeráty
Tlačiareň konica minolta bizhub 164
Predám túto tlačiareň konica minolta bizhub 164, na náhradné diely za symbolickú cenu. Je funkčná ale zle tlačí. Pravdepodobne laserový valec.
Konica Minolta bizhub C220
Multifunkčné zariadenie Konica Minolta bizhub C220 používané zachovalé, Cena 450 eur. odber v Senci, Poľná ulica pri rýchlom jednaní možná dohoda
Konica Minolta bizhub C220
Multifunkčné zariadenie Konica Minolta bizhub C220 používané zachovalé, Cena 150 eur. odber v Senci, Poľná ulica pri rýchlom jednaní možná dohoda
Predám farebnú tlačiareň HP
Predám tlačiareň značky HP Deskjet Ink Advantage 3525 tlačiareň je plne funkčná, akurát treba dokúpiť, resp. doplniť farebné náplne. predaj z dôvodu prechodu na novú tlačiareň. predávané spolu s príslušenstvom na foto. cena 25€ podmienka, osobný odber. v prípade urýchleného osobného odberu (do 24 hodín) cena 15€ kontakt mailom alebo telefonicky (call, sms, whatsapp)
Tlačiareň
Predám plnefunkčnú tlačiareň HP DeskJet 2720e. Tlačiareň obsahuje kopírku. Tlačí farebne aj čiernobielo - pripojenie na wifi. Tlačiareň je bielej farby a je ešte v záruke, používaná minimálne.
Tlačiareň Epson L7180
Predám tlačiareň Epson L7180. Tlačiareň je vo výbornom stave, veľa sa nepoužívala. Sú v nej už aj farebné tonery ktoré sa dajú jednoducho dokúpiť. Veľmi ľahko sa používa, ovládať ju zvládne každý a dá sa pripojiť aj na wifi. Bolo by dobré keby ste si pre ňu prišli do Topolčian. Pôvodna cena je 630€ predávam za 150€.