inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tlmiče ŠKODA,VW,AUDI

Kategória: Ostatné

Predám 2ks tlmiče vhodné na ŠKODA,VW,AUDI.
Cena 20€.
Predám tlmiče ŠKODA,VW,AUDI
Podobné inzeráty
Ochrana prednych tlmicov, ktore chrania kvalitu pruzenia
Predam aktivne vodeodolne pruzne ochrany prednych tlmicov na moto. Nove, zabalene. Pozor, toto NIE SU NAVLEKY na tlmice, kedy treba rozoberat predne vidlice a nasuvat rozne navleky, ale toto su ochrany prednych tlmicov na SUCHY ZIPS, ktorych montaz zaberie iba 2-3 minuty. Vychadzam vyhradne z vlastnej skusenosti po najazde viac ako 160 tis km na Honde NC700X / 750X, kedy mi predne tlmice netecu, ani neslzia a stale spolahlivo pracuju. Na foto 5-7 je moto po jazde v dazdi. Moto cela spinava, ale predne tlmice stale krasne vylestene aj po dazdi. Zakladna poziadavka na dlhodobu spolahlivu cinnost tlmicov a hlavne kvalitu pruzenia pri jazde je ukryta v CISTOTE TLMICOV a nezanasania si bordelu do tesneni a oleja. Pocas jazdy sa na tlmice nalepuje rozny hmyz, prach, spinava voda od aut pri, alebo po dazdi... Nasledne rozne male drobne necistoty vnikaju pod prachovky a tesnenia a postupne tlmice zvutra znehodnocuju. Tento drobny "bordel" vnika do vnutra prednych vidlic a znehodnocuje olej v tlmicoch, ktory vyrazne zhorsuje spravnu funkciu prednych tlmicov a pruzenia. Vysledkom su postupne zhorsene jazdne vlastnosti a komfort pri jazde a brzdeni. Aktivna ochrana tlmicov oproti pasivnej ochrane /bezna krytka z plastu/ spociva v ich neustalom jemnom lesteni v celej dlzke tlmica a tym tlmice neustale cistia. Jednoducha a rychla montaz ochrany prednych tlmicov pomocou suchych zipsov, ktore su v zadnej strane vidlic a nie su vidiet. Po nasadnuti na moto sa tlmice stlacia pod zatazou jazdca a su takmer uplne zakryte. Ochrany tlmicov su pruzne a neustale sa prisposobuju jazde a aktivne pracuju. Kratky typ 35mm /pre tlmice 42-43mm/, vyroba EU, iba som ich testoval, cena 12 eur/za par. Stredny typ 140mm /pre tlmice 40-50mm/ vyroba Thajwan, nove zabalene, cena 19 eur za par Pre majitelov Honda NC750/Integra750 model 2016-2020 este ZLAVA -1 eur pri kupe ochrany tlmicov + LED ziarovky na osvetlenie SPZ. Pozri viac moje inzeraty. Nechapem preco vyrobcovia moto na viacerych modeloch neobratenych prednych vidlic nedavaju od vyroby ZIADNU, alebo len slabu ochranu prednych tlmicov. Skusal som rozne ochrany tlmicov na moto Honda NC700X / NC750X pocas mojho doterajsieho najazdu viac ako 160 tis km, aby som cistotu tlmicov nemusel riesit, kedze TOTO su samocistiace ochrany prednych tlmicov. Osobny odber, alebo mozny dovoz az k Vam. Pozrite dalsie moje inzeraty - kliknite nizsie:
Samocistiace ochrany prednych tlmicov ktore chrania pruzenie
Predam aktivne samocistiace vodeodolne pruzne ochrany prednych tlmicov na moto. Nove, zabalene. Pozor, toto NIE SU NAVLEKY na tlmice, kedy treba rozoberat predne vidlice a nasuvat rozne navleky, ale toto su ochrany prednych tlmicov na SUCHY ZIPS, ktorych montaz zaberie iba 2-3 minuty. Vychadzam vyhradne z vlastnej skusenosti po najazde viac ako 160 tis km na Honde NC700X a 750X, kedy mi predne tlmice netecu, ani neslzia a stale spolahlivo pracuju. Na foto 5-7 je moto po jazde v dazdi. Moto cela spinava, ale predne tlmice stale krasne vylestene aj po dazdi. Zakladna poziadavka na dlhodobu spolahlivu cinnost tlmicov a hlavne kvalitu pruzenia pri jazde je v CISTOTE TLMICOV a nezanasania si bordelu do tesneni a oleja. Pocas jazdy sa na tlmice nalepuje rozny hmyz, prach, spinava voda od aut pri, alebo po dazdi... Nasledne rozne male drobne necistoty vnikaju pod prachovky a tesnenia a postupne tlmice zvutra znehodnocuju. Tento drobny "bordel" vnika do vnutra prednych vidlic a znehodnocuje olej v tlmicoch, ktory vyrazne zhorsuje spravnu funkciu prednych tlmicov a pruzenia. Vysledkom su postupne zhorsene jazdne vlastnosti a komfort pri jazde a brzdeni. Aktivna ochrana tlmicov oproti pasivnej ochrane /bezna krytka z plastu/ spociva v ich neustalom jemnom lesteni v celej dlzke tlmica a tym tlmice neustale cistia. Jednoducha a rychla montaz ochrany prednych tlmicov pomocou suchych zipsov. Po nasadnuti na moto sa tlmice stlacia pod zatazou jazdca a su takmer uplne zakryte. Ochrany tlmicov su pruzne a neustale sa prisposobuju jazde a aktivne pracuju. Kratky typ 35mm /pre tlmice 42-43mm/, vyroba EU, iba som ich testoval, cena 12 eur/za par. Stredny typ 140mm /pre tlmice 40-50mm/ vyroba Thajwan, nove zabalene, cena 19 eur za par Pre majitelov Honda NC750/Integra750 model 2016-2020 este ZLAVA -1 eur pri kupe ochrany tlmicov + LED ziarovky na osvetlenie SPZ. Pozri viac moje inzeraty. Nechapem preco vyrobcovia moto na viacerych modeloch neobratenych prednych vidlic nedavaju od vyroby ZIADNU, alebo len slabu ochranu prednych tlmicov. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
Samocistiace ochrany prednych tlmicov ktore chrania pruzenie
Predam aktivne samocistiace vodeodolne pruzne ochrany prednych tlmicov na moto. Nove, zabalene. Pozor, toto NIE SU NAVLEKY na tlmice, kedy treba rozoberat predne vidlice a nasuvat rozne navleky, ale toto su ochrany prednych tlmicov na SUCHY ZIPS, ktorych montaz zaberie iba 2-3 minuty. Vychadzam vyhradne z vlastnej skusenosti po najazde viac ako 160 tis km na Honde NC700X a 750X, kedy mi predne tlmice netecu, ani neslzia a stale spolahlivo pracuju. Na foto 5-7 je moto po jazde v dazdi. Moto cela spinava, ale predne tlmice stale krasne vylestene aj po dazdi. Zakladna poziadavka na dlhodobu spolahlivu cinnost tlmicov a hlavne kvalitu pruzenia pri jazde je v CISTOTE TLMICOV a nezanasania si bordelu do tesneni a oleja. Pocas jazdy sa na tlmice nalepuje rozny hmyz, prach, spinava voda od aut pri, alebo po dazdi... Nasledne rozne male drobne necistoty vnikaju pod prachovky a tesnenia a postupne tlmice zvutra znehodnocuju. Tento drobny ""bordel"" vnika do vnutra prednych vidlic a znehodnocuje olej v tlmicoch, ktory vyrazne zhorsuje spravnu funkciu prednych tlmicov a pruzenia. Vysledkom su postupne zhorsene jazdne vlastnosti a komfort pri jazde a brzdeni. Aktivna ochrana tlmicov oproti pasivnej ochrane /bezna krytka z plastu/ spociva v ich neustalom jemnom lesteni v celej dlzke tlmica a tym tlmice neustale cistia. Jednoducha a rychla montaz ochrany prednych tlmicov pomocou suchych zipsov. Po nasadnuti na moto sa tlmice stlacia pod zatazou jazdca a su takmer uplne zakryte. Ochrany tlmicov su pruzne a neustale sa prisposobuju jazde a aktivne pracuju. Kratky typ 35mm /pre tlmice 42-43mm/, vyroba EU, iba som ich testoval, cena 12 eur/za par. Stredny typ 140mm /pre tlmice 40-50mm/ vyroba Thajwan, nove zabalene, cena 19 eur za par Pre majitelov Honda NC750/Integra750 model 2016-2020 este ZLAVA -1 eur pri kupe ochrany tlmicov + LED ziarovky na osvetlenie SPZ. Pozri viac moje inzeraty. Nechapem preco vyrobcovia moto na viacerych modeloch neobratenych prednych vidlic nedavaju od vyroby ZIADNU, alebo len slabu ochranu prednych tlmicov. Osobny odber, postou, alebo moznost dovozu k Vam.
Katalógy Audi
Predám tieto originálne katalógy Audi: - Audi RS5, pevná väzba, 56 strán, Anglický jazyk, rok 2010 - Audi R8, brožovaná väzba, 94 strán, Nemecký jazyk, rok 2009 - Audi R8 Spyder, brožovaná väzba, 61 strán, Anglický jazyk, rok 2009 - Audi A6, brožovaná väzba, 124 strán, Slovenský jazyk, rok 2014 - Audi A7, brožovaná väzba, 112 strán, Slovenský jazyk, rok 2014 - Audi A8, brožovaná väzba, 108 strán, Slovenský jazyk, rok 2013 - Audi Q7, brožovaná väzba, 102 strán, Anglický jazyk, rok 2015 Cena je na vzájomnej dohode.
Bluetooth modul
Predám nepoužity bluetooth modul. Cena nového 20€ Preferujem osobný odber no pošlem aj na dobieru. Cena 10€ + dobierka Vhodné pre auta: Audi A3 2010- A4 / S4 2009-2010 Audi A6 05 / 2004-03 / 2011 (C6) A8 / S8 2005-2010 Allroad 2006-2010 Audi Q5 11 / 2008- Audi Q7 03 / 2006-02 / 2015 Audi R8 04 / 2007- Seat 2008- Škoda Roomster Škoda Superb 03 / 2008-08 / 2015 (II) Škoda Octavia 01 / 2009- 06/2013 (II) Škoda Yeti 05 / 2009- Volkswagen 2008- Volkswagen Eos Volkswagen Golf Volkswagen Jetta 04 / 2010- (VI) Volkswagen Passat 03 / 2005-10 / 2011 (B6) Volkswagen Passat 05 / 2008-01 / 2012 (CC) Volkswagen Tiguan Volkswagen Touareg 01 / 2010- (II)
Svadobne audi na svadbu A7/S7 prenajmi si ma
PRENAJMI SI MA :-) Ponúkam Vám na prenájom svoje krásne a reprezentatívne Audi v rade 7 ktoré je zárukou, že Vás na ceste k svadobnému obradu nikto neprehliadne. Auto Vám je k dispozícií s vodičom- v ponuke sú aj ŠPZ. Cena za prenájom svadobného auta: 100€ Prešov (do 4 hodin ) s vyzdobou Okolie Bardejov ,Poprad,Košice,Michalovce,Sobrance( po dohode ) Prenájom svadobného vozidla Audi rad 7 sportback . Príďte na Váš svadobný deň "D"v krásnom športovo-elegantnom vozidle značky Audi. Vozidlo sa prenajíma aj so šoférom a s výzdobou(ozdobné stuhy na kapote, kvetinová výzdoba a stužky na dverách) , ŠPZ- Mladomanželia, Neopakovateľnú atmosféru a krásne fotky Vám zabezpečí vaše Audi na svadby :) EXKLUSIVE: Dá sa urobiť výzdoba na želanie ak máte foto. plus doplatok podľa výzdoby Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať. Budem mať k autu aj šoféra? Samozrejme. Snažíme sa, aby váš zážitok zo svadby bol čo najlepší. Neobmedzené máte plne k dispozícii šoféra, aby ste vy mali čo najpríjemnejší deň a mohli svoju pozornosť venovať 100% svojmu svadobnému dňu. Bude auto už vyzdobené? Auto sa prenajíma aj s výzdobou. Ďakujem. :-) Svadobna audi, svadobne auto, auto na svadby, svadba, vyzdoba na svadbu, auto vyzdoba, audi na prenájom