inzercia, predaj, predám, bazár

Predám tremolo pedál SurfyTrem

Kategória: Zvuková technika

Efektový pedál pre elektrické gitary
Tremolo
Rozšírená verzia štandardného SurfyTrem s rovnakými funkciami, ale v stereo
Reprodukuje zvuk slávneho "vibrato" kanála amerických vintage zosilňovačov
Dve rôzne nastavenia: Brownface a Blackface
Ovládanie hlasitosti na nastavenie úrovne signálu, keď je aktivované tremolo
Znížená hlučnosť pri prepínaní
Ovládanie: rýchlosť, intenzita, hlasitosť
Prepínač: hnedá/čierna
LED: Efekt zapnutý
Nožný spínač: Premostenie efektu
Stereo vstup: 2x 6,3 mm jack
Stereo výstup: 2x 6,3 mm jack
Pripojenie sieťového adaptéra: Dutá zástrčka: 5,5 x 2,1 mm, záporná polarita vo vnútri
Spotreba energie: 30 mA
Napájanie cez 9 V batériu alebo 9-12 V DC napájací zdroj (vhodný napájací zdroj Art.409939, nie je súčasťou dodávky)
Skutočný bypass
Rozmery (Š x H x V): 105 x 110 x 52 mm
Hmotnosť: 360 g
Predám tremolo pedál SurfyTrem
Podobné inzeráty
Predám gitarový pedál Galileo tremolo
Galileo je plne analógové optické tremolo s všestrannými reguláciami, ovládaním tempa a modulácie. Srdcom systému Galileo je interný analógový oscilátor, ktorý riadi vysokokvalitnú fotodiódu produkujúcu tremolo: aktivácia a deaktivácia tejto zhody umožňuje, aby bol tremolo efekt Galilea veľmi prirodzený bez skreslenia vstupného signálu.
Predám multiefekt processor ZOOM B3N + Expression Pedal
Predám ZOOM B3N vo výbornom stave. Plne funkčný. (110 eur) Dôvodom predaja je, že ich už nevyužívam. Basgitarový multiefekt so 67 efektami a možnosťou editovania pomocou PC alebo MACu. B3n ponúka na výber až zo 67 efektov, medzi ktorými je možné nájsť 19 dynamických efektov a filtrov, 15 typov overdriveu, 17 modulačných efektov, 11 efektov typu delay a reverb a mnohé iné. K dispozícii je aj vstavaný looper s 80 sekundovou pamäťou a automatický bubeník, ktorý je skvelou pomôckou pri cvičení a ponúka 68 vstavaných rytmov. Naraz je možné používať až 7 efektov, LINK : K nemu expression pedál ZOOM FP-02M- úplne nový. (35 eur) FP02M je robustný a všestranný a prenosný, vďaka čomu je ideálnym spoločníkom pre všetkých hráčov na gitare / basse na cestách. Celokovový podvozok je vysoko trvanlivý a pomáha udržiavať pedál bez povrchového poškodenia. Samotný výrazový pedál sa používa na ovládanie efektov a dynamických parametrov v reálnom čase, čo vám umožňuje jednoducho pridávať efekty. Expresný pedál môže byť použitý pre celý rad rôznych efektov a parametrov vrátane: hlasitosti, tónu, frekvencie spätnej väzby, frekvencie modulácie, delay, reverb a ďalších. Pedál bude fungovať aj v spojení s inými produktmi Zoom vrátane: pedálov pre gitarové efekty Zoom G1, G1X, B1, B1X, G2, B2 a A2. LINK : SPOLU za 135 eur Prípadne sa vieme dohodnúť.
Fender Tre-Verb reverb + tremolo
Predam Fender Tre-Verb, 2v1 gitarovy efekt pedal, kombinuje spring/plate reverb a tremolo. Dobra lacnejsia alternativa Strymon Flint alebo Keeley Hydra. Iba osobny odber Bratislava Petrzalka
Rozpredaj pedál bordu - lacné gitarové efekty.
Lacno takmer za polovičnú cenu predám málo iba doma používané gitarové efekty renovovaných značiek a to: Spoľahlivé gitarové efekty TC Electronic a to : * Reverb Skysurfer, * vzácny Digitalný delay The Proper Digitál, * a Tremolo Choka Tremolo - každý za 30 Euro ... Ďalej ponúkam profesionálny aktívny DI BOX Behringer GI 100 Ultra-G so simuláciou git. reproduktorov,s možným fantómovým napájaním. DI Box poskytuje impedanciu a prispôsobenie signálu pre priame pripojenie nástrojov k mixu / ako ZZ vstup / a zosíkov, resp. iné vychytávky... Cena 30 Euro ... Všetky efekty majú originál krabice ... Pri odbere min. 2 ks hradím poštovné...
earthquaker devices  Night wire v2 harmonic tremolo
Predám pedál earthquaker devices (EQD) Night wire v2 harmonic tremolo. Kúpený v muzikeri 11/2022 , v záruke a je v podstate úplne nový , pár krát použitý. Kompletné balenie a 100% stav. Pošlem aj na dobierku.
Behringer Digital Multi-FX FX600
predavam tento kompaktny multiefekt. sluzi ako chorus, delay,phaser, flanger, tremolo alebo pitch shifter. ja som vyuzival len chorus alebo tremolo. vsetko funguje ako ma. da sa vyskusat samozrejme a je mozna aj vymena za iny pedal. ponuknite.