inzercia, predaj, predám, bazár

Predám umývačku riadu elektrolux .XXL

Kategória: Ostatné

Predám umyvačku 2x použitú na chate .Plne funkčná ,bez hrdze, ako nová .Cena 200eur. v rámci Žiliny za 50 eur doveziem,vynesiem zapojím,spustím.Neposielam kuriérom ani iné pre podvodníkom výhodné špekulácie.Buď osobný odber,alebo osobný dovoz po dohode telefonicky .
Predám umývačku riadu elektrolux .XXL
Podobné inzeráty
umývačka riadu elektrolux esf 4150
predám umývačku riadu, neodteká voda, cena dohodou
Umývačka riadu TT52T ABT
Predám zánovnú umývačku riadu TT52T ABT Pozri aj ostatné moje inzeráty Popis: Profesionálna umývačka riadu a skla TT 52 T ABT RM GASTRO je vybavená lisovanou vaňou, elektronicky riadeným dávkovačom umývacieho a oplachového prostriedku, veľkým farebným grafickým LED displejom na zobrazenie programov, ich priebehu, teploty umývania a oplachu. Umývačka RM GASTRO so systémom pozvoľného nábehu umývacích programov. Celonerezové prevedenie Rozmer koša: 500 x 500 mm Výška dverí: 385 mm Dvojplášťové celonerezové prevedenie Lisovaná vaňa 1x kôš na sklo, 1x kôš na príbory, 1x kôš na taniere Lisované podpery košov Nerezové otočné horné a dolné umývacie a oplachové ramená Dávkovač umývacieho a oplachového prostriedku riadený elektronicky Samočistiaci cyklus Regulovateľný termostat bojlera Termostop Vstavané odpadové čerpadlo -Parametre: Rozmery (š xhxv): 600 x 600 x 820 mm Hmotnosť: 59 kg Príkon: 7,9 kW Napätie: 400 V Bojler: 6 kW / 6 l Vaňa: 1,4 kW / 15 l Umývací cyklus: 2,2/60 – 90 – 180 sek. Kapacita: 60 / 40 / 20 košov / hodina Štandardné programy: ProSpeed - Krátky program pre ľahko zašpinený riad ProFessional - Štandardný umývací program pre bežný zašpinený riad ProTemp - Dlhý umývací program pre silne zašpinený riad ProDrain - Vypúšťací cyklus ProClean (samočistenie) - Čistí umývaciu komoru, voda cirkuluje a vypúšťa vaňu a bojler (80% obsahu) Špeciálne programy: ProEco - Program so zníženou spotrebou energie, umývanie pri nižšej teplote vody s menším množstvom ako pri bežných programoch. Dobré umývacie výsledky sú dosiahnuté predĺženým mechanickým umývaním. ProNew - Odporúčané pokiaľ chcete umývať s kompletnou výmenou vody v umývacom kúpeli, vhodné najmä pre kontinuálne umývanie mastného a špinavého riadu. Kompletná výmena vody vyžaduje dlhší umývací cyklus. ProLong - Jedná sa o rozšírený cyklus, trvanie sa mení v závislosti od modelu, je možné ho meniť stlačením START kedykoľvek počas umývania na prerušenie umývania a spustenie fázy oplachu. ProGlass - Program špecifický pre poháre zvláštneho tvaru. Doba cyklu je dlhšia, oplachovanie o 20% pri optimálnej teplote 65 °C. ProActive - Veľmi intenzívny cyklus umývania pre veľmi špinavý, dokonca aj pripálený zaschnutý riad. Program zahŕňa dve fázy umývania a dve fázy oplachu. ProSteel - Cyklus umývania príborov zahŕňa niekoľko fáz umývania pri stále vyššej teplote až 70 °C a konečný oplach pri teplote 85 °C. Spotreba vody je 5,5 litrov/cyklus a doba cyklu je 6 minút. ProSan - Tepelná dezinfekcia v súlade s EN ISO 15883 - 1/3; úroveň A0 nastaviteľná v rozmedzí 20 až 60. Umývanie pri teplote 72 °C a oplachovanie pri 85 °C. Doba cyklu je regulovaná elektronicky a závisí od zvolenej hodnoty A0 (a A0=30, cca 12 ') ProWater - Špecifický cyklus umývania pohárov s osmotickou vodou. Navrhnuté pre fungovanie s reverzným osmotickým filtrom WS140 s použitím umývacieho prostriedku Pro-
Predám stolovú umývačku riadu
Predám stolovú umývačku riadu ARDO vhodná na chatu, chalupu.
sada hrncov Zwilling 5ks nová
Predám sadu hrncov Zwilling 5ks nová nerozbalená Moderný riad z rady ZWILLING ® Quadro v praktickej súprave je vhodný nielen pre začínajúcich kuchárov. Prémiová kvalita nemeckého výrobcu je atraktívna aj pre tých, ktorí hľadajú profesionálnejší riad. Účinné vedenie tepla a dokonale tesniaca sklenená plochá pokrievka šetria energiu a čas. Vďaka priehľadnosti pokrievky máte absolútnu kontrolu nad celým procesom varenia. Leštený povrch s vysokým leskom je veľmi atraktívny, takže tento krásny riad môžete ľahko použiť aj pri servírovaní. Kuchynský riad najvyššej kvality z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10 Dokonale tesniaca sklenená pokrievka na energeticky úsporné a zdravé varenie Sendvičové dno SIGMA Classic pre efektívne vedenie tepla Hliníkové jadro dna mimoriadne rýchlo rozvádza absorbované teplo Magnetická spodná vrstva z nehrdzavejúcej ocele pre použitie na indukciu Nepálivé ergonomické rukoväte z nehrdzavejúcej ocele Vnútorná stupnica pre ľahšie meranie Moderný dizajn z leštenej nehrdzavejúcej ocele Široké okraje pre jednoduché a čisté vylievanie Vhodné pre všetky zdroje tepla Môže sa používať na zapekanie v rúre s pokrievkou do 180 °C Je možné ju umývať v umývačke riadu Dizajnéri spoločnosti ZWILLING J. A. Spoločnosť Henckels vybavila hrnce sendvičovým dnom SIGMA Classic, ktoré je oceňované pre svoju schopnosť variť s úsporou energie, keď je možné po zahriatí riadu znížiť prívod energie, čím sa šetrí životné prostredie. Dno SIGMA Classic sa skladá z troch vrstiev. Vnútorná vrstva z nehrdzavejúcej ocele 18/10 zaručuje jednoduchú údržbu, je hygienická, odolná proti poškriabaniu a neabsorbuje chute ani pachy. Silné hliníkové jadro teplo akumuluje, potom rýchlo a rovnomerne distribuuje. Tretia vrstva z tej najkvalitnejšej magnetickej chrómovej ocele potom umožní použitie riadu na indukciu. Meracia stupnica je vyznačená na vnútornej stene riadu. Hrnce z rady Quadro je možné používať na všetkých zdrojoch tepla vrátane indukčných varných dosiek, ako aj na zapekanie v rúre. Ďalšou silnou stránkou tohto riadu z nehrdzavejúcej ocele je dokonale tesniaca sklenená pokrievka, vďaka ktorej je možné skrátiť čas varenia. Suroviny si tak zachovajú viac vitamínov ako pri pomalšom varení. Nepálivé ergonomické rukoväte z nehrdzavejúcej ocele sú dostatočne veľké na pohodlnú a bezpečnú manipuláciu. Širší okraj nádob umožňuje presné vylievanie obsahu bez nehôd. Hrnce sú vnútri hladké, hygienické, chuťovo neutrálne a ľahko sa čistia. Upozornenie: pri manipulácií s rúrou je potrebné dbať na zvýšenú opatrnosť a používať kuchynskú chňapku.
Balík pánskeho oblečenia
Predám balík pánskeho oblečenia, košele dl.rukáv-čierna , ružová XXL, modrá , biela XL, biela kr. rukáv 43, kocka kr. ruk.XXL. Nohavice čierne 56. Reebok tepláky L, Jordan trojštvrťové nohavice L,o'neill tričko dl. rukáv XXL - dierka pod pazuchou. tri krát vrch dl. rukáv XXl a XL. Tričko kr.rukáv XL, 3 krát trenky L/XL. Mikiny thor steinar XXLa uncle sam L.Cena je 40 eur s poštovným.
Montessori hojdačka celobuková ihneď
Ihned k odoslaniu Dobry deň, ponúkame na predaj detské hojdačky, vlastnej výroby poctivo spracované, vhodná pre detičky od 12 mesiacov. Je to kvalitnejšie CELOBUKOVÉ prevedenie oproti bežne predávaným hojdačkám, kedy je na dosky použitý smrek či borovica . U našich hojdačiek používame latky z bukového dreva ,hojdačka je teda pevnejšia ,latky nepraskajú je bezpečnejšia a životnosť je prakticky neobmedzená. POZOR DôLEžITÉ!!! hrúbka bočnic a dosiek 18mm. Nepoctivý "výrobovia,dovozcovia" aby ušetrili používajú dosky a bočnice s menšou hrúbkou ako 18mm hojdačka má vtedy malú nosnosť a je náchylná na poškodenie či zlomenie!!! Deti milujú kolísanie, lezenie, šmýkanie čo im táto hojdačka do sýta umožní. Možno ju otočiť a je z nej preliezka , šmýkačka, prípadne pult ,tunel ,prehodením deky je z nej skrýša Vhodným doplnkom je preliezka „piklerovej triangel, modifikovaný 4 ramenný piklerovej triangel, /nájdete tiež v našej ponuke/ „ktorá ich kombináciou značne rozšíri možnosti použitia. Nosnosť až 120kg a ak ju otočíte poslúži na sedenie pre dospelého človeka. Hojdačku vyrobíme aj vo farebnom prevedení podľa želania, pošlite obrázok Vašu predstavu ak si nevyberiete z ponuky našej farebnice dúha, či pastel. Použité sú eko farby a vosky na detské hračky s atestom na styk s potravinami. V cene hojdačky je úprava voskom. K hojdačke sa dá dokúpiť polstrovanie z kvalitného bavlneného úpletu ktorý sa nežmolkuje, pričom sa dá vyzliecť a oprať cena 25 eur vo viacerých farbách Vyrábame viacero rozmerov hojdačiek vhodné aj pre väčšie detičky alebo pre 2 deti. Veľká hojdačka XXL poslúži rovnako malému drobcovi ,ale aj keď vyrastie , prípadne 2 naraz Do hojdačky XXL si ľahne aj dospelý človek, drobca budete mať na hrudi a hojdáte sa spolu :) Rozmery: veľ. L: 77 x 43 x 41 cm šttandart veľ. XL 84 x 44 x 41cm veľ.XXL 105 x 48 x 41 cm zvládne 2 deti ceny: veľ. L /bežný štandart/ -75€ veľ. XL - -90€ veľ.XXL /zvládne 2 deti/ -100€ farebný variant +10€ polstrovanie 25€ Dodanie: osobný odber Púchov kuriérom- 10€ Možnosť ,dovozu na trase PU-ZA-CA-Rajec-Makov-BY alebo po D1 -PU-IL-DCa-TN-PN-TT-BA Klik na moje meno a uvidíte ďalšie naše výrobky ""piklerovej triangel"" „učiaca veža“ „modifikovaný triangel“, „ štvorramenný triangel“ v prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. tel: ak nedvíham ozvem sa Email : topveza1@