inzercia, predaj, predám, bazár

Predám univerzálnu anténu na auto, 3 výškové nádstavce

Kategória: Tuning

Predám univerzálnu anténu na auto, 3 výškové nádstavce. Komplet balenie. Kontaktujte ma mailom prosím, Pošlem aj na dobierku + 3,90 eur.
Predám univerzálnu anténu na auto, 3 výškové nádstavce
Podobné inzeráty
Predam shark fin antenu
Predam shark fin antenu, novu. Instalacia bez zasahu do auta, ako na fotke.
Predám novú anténu žralok
Predám novú anténu žralok
Anténu SHARK univerzál
Predám čisto novú anténu SHARK univerzál
Výškově stavitelný podvozek H&R Superb 3 / Passat
Prodám sportovní, výškově stavitelný podvozek H&R monotube pro Superb III 4x4 (i Combi 4x4) / Passat 3C/3G (i 4X4). Je zánovní, najeto 3000 km. Cena: 995 EUR s DPH Původní cena: 1467,95 EUR s DPH) Kompatibilní s Superb III 4x4 limuzína i Combi, VW Passat 3C/3G 4x4 a Passat 3C/3G Variant (i 4x4), Touran, Tiguan a Audi TT Roadster Typ 8J/8S. - plynule nastavitelná výška - robustní lichoběžníkový závit pro nastavení výšky - zinko fosfátový obal tlumiče pro optimální ochranu proti korozi - kvalitní komponenty pro dlouhou životnost - jednoplášťové plynové tlumiče pro precizní ovladatelnost vozu
Mini auto anténa
Predám túto mini auto anténu k anténe je vela rôznych adaptérov čiže kompatibilita s vašim autom je zaistená. Cena anténky je 6€. Inštalácia je velmi jednoduchá starú vyšróbujete potom si vyberiete správny adaptér ktorý dostanete k anténke a našróbujete nazad na auto naozaj každý to zvládne. Pokiaľ bývate niekde v okolí nie je problém sa dohodnúť na osobnom odbere. Taktiež ale aj posielam na dobierku kde si k cene prirátajte 3.50€ (žiadnu platbu na účet vopred nepožadujem). Ak máte nejaké otázky kludne mi napíšte alebo zavolajte na tel čísle (). A nezabudnite si pozrieť môj profil pre ďalšie inzeráty ďakujem.
přední sedačky sklopné a nastavitelné i výškově
Prodám za symbolickou cenu dvě použitelné přední sedačky - včetně spodního rámu, nastavitelné nejen pojezdem a sklonem ..., ale i výškově, rovněž opěrka hlavy nastavitelné několika směry, sedačky jsou i sklopné - požitelné ve vozech coupé nebo vozech s rámy apod. Za symbolickou cenu 300,- Kč nebo možno v eurech uhradit. Blízko sk/cz hranic. Kontaktujte prosím mailem. Děkuji.