inzercia, predaj, predám, bazár

predam - uplne nova elektrikarska izolacna paska

Kategória: Vybavenie dielne

predam - uplne nova elektrikarska izolacna paska, VDE-Isolierband, 2 rolky (zlto-zelena a modra), v oboch rolkach je 10ks, sirka 15mm, dlzka 10m, cena za rolku (t.j.za 10ks) je 10 eur plu postovne
predam - uplne nova elektrikarska izolacna paska
Podobné inzeráty
Náradie a rôzne drobnosti do dielne do záhrady na stavbu
Predám tieto nové nepoužité rôzne veci čo nám zostali, vhodné do záhrady dielne či na stavbu. Balík obsahuje: lopata čierna plechová, lopata hliníková, násada na lopatu, krompáč 2,5kg spolu aj s násadou, sekáč na ľad 20cm, násada na metlu 120cm, sada 4 plochých dlát na drevo, miešadlo na maltu M14, zubová stierka na lepidlo 2ks, rýchlospojky na vodu 3/4" 3ks, valec 24cm/8mm triplered na maľovanie, guľový ventil na vodu 1/2" prechodný, teflónová páska na tesnenie 4ks, lepiaca páska hliníková, lepiaca páska strieborná krycia, rúčka na fúrik, vrták strieborný do železa Herrman 12mm, vrták do betónu Projahn 12mm celková dĺžka 160mm a pracovná 110mm a hmoždinky. Cena je za všetko spolu. Snáď to niekto ešte využije. Pošlem aj na dobierku.
Náradie a rôzne drobnosti do dielne do záhrady na stavbu
Predám tieto nové nepoužité rôzne veci čo nám zostali, vhodné do záhrady dielne či na stavbu. Balík obsahuje: lopata čierna plechová, lopata hliníková, násada na lopatu, krompáč 2,5kg spolu aj s násadou, sekáč na ľad 20cm, násada na metlu 120cm, sada 4 plochých dlát na drevo, miešadlo na maltu M14, zubová stierka na lepidlo 2ks, rýchlospojky na vodu 3/4" 3ks, valec 24cm/8mm triplered na maľovanie, guľový ventil na vodu 1/2" prechodný, teflónová páska na tesnenie 4ks, lepiaca páska hliníková, lepiaca páska strieborná krycia, rúčka na fúrik, vrták strieborný do železa Herrman 12mm, vrták do betónu Projahn 12mm celková dĺžka 160mm a pracovná 110mm a hmoždinky. Cena je pevná a je za všetko spolu. Snáď to niekto ešte využije. Pošlem aj na dobierku.
Sada náradia v kufríku
Plynová pájkovačka Portasol PRO-50 Multimeter Náhradná baterka do multimetra Izolačná páska Sťahovacie pásiky 4x krížový šrobovák 3x plochý šrobovák Cín Kufrík Seahorse Náhradný plyn je čistý bután napríklad :
Paska TESA
Predam pasku TESA 4965 obojstrannu odolnu voči pretrhnutiu a vysokim teplotam,širka 30mm.TESA 4657 je vysoko kvalitná textilná páska s akrylátovou povrchovou úpravou širka 30mm a 50mm
Rezné karbokotúče,ALU páska
Predám kotuče priemer 125,150,230 Alu páska šírka 7.5,10 cm
Sada skrutkovačov elektrikárska
Predám novú sadu skrutkovačov elektrikársku