inzercia, predaj, predám, bazár

Predám úplne novú krásnu Bohemia karafu

Kategória: Sklo, keramika

Predám úplne novú, nepoužitú, krásnu,zabalenú Bohemia karafu na whisky,alkohol.
Harley karafa na whisky z kvalitného bezolovnatého krištáľu. Skutečný objem cca 550ml. Balené v tmavomodrej darčekovej krabici. Je možné umývať v umývačke riadu. Šírka karafy 111 mm, výška karafy 299 mm.Predávam z dôvodu nevyužitia.
Pôvodná cena 49€, moja cena 40€+poštovné.
Možný je aj osobný odber.
Predám úplne novú krásnu Bohemia karafu
Podobné inzeráty
Predám úplne novú, nepoužitú, krásnu Bohemia karafu
Predám úplne novú, nepoužitú, zabalenú, krásnu Bohemia karafu na whisky, alkohol. Predajná cena 49€. Predám ju z dôvodu nevyužitia. Moja cena 40€ + poštovné. Možný je aj osobný odber. Píšte mi prosím na email.
Predám úplne novú nepoužitù kryštáľovú karafu
Predám úplne novú nepoužitù krásnu kryštáľovú karafu Barley z kvalitného bezolovnatého kryštáľu Crystalite Bohemia na whisky.Objem 0,75L.Výška karafy 29,9cm, šírka 11, nepoužitá, rozbalenå iba na dosť ťažká váži skoro 2 kg. Pôvodná cena 49€. Moja cena 40+poštovné.Možný aj osobný odber.
Predám karafu na whisky
Predám karafu Safari od Bohemia crystal. Originálne balenie, ešte nepoužitá. Preferujem osobný odber
Predám karafu na whisky
Predám karafu Quadro od Bohemia crystal. Originálne balenie, ešte nepoužitá. Preferujem osobný odber
Predám úplne nový, nepoužitý, zabalený set na vodu Bohemia
Predám úplne nový, nepoužitý, zabalený, krásny Bohemia 3 dielny set na vodu.Set obsahuje karafu a 2 poháre na vodu. Cena za set 20€+ poštovné. Možný je aj osobný odber. Píšte mi prosím na email.Ďakujem
Retro karafa Bohemia
Ponúkam na predaj retro karafu Bohemia. Cena je 17,00€ + poštovné. Úhrada vopred na účet + poštovné, alebo osobný odber KE. Kontakt e-mailom, t.č. vymyslené Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.