inzercia, predaj, predám, bazár

Predam UZI SEMI AUTO

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam UZI SEMI AUTO, velmi dobry stav - vystrelenych cca 250 nabojov, vsetky vyrobne cisla rovnake, 4x zasobnik, Taska Falco Holsters, popruh, pridam cca 300ks streliva. Spolahlive, lacne a zabavne strielanie. ZP a NP samozrejme nutne. Prepis KE OKOLIE. Kulturne jednanie vedie k rozumnej dohode.
Predam UZI SEMI AUTO
Podobné inzeráty
Predam / vymenim UZI SEMI AUTO
Predam UZI SEMI AUTO, velmi dobry stav - vystrelenych cca 250 nabojov, vsetky vyrobne cisla rovnake, 4x zasobnik, Taska Falco Holsters, popruh, pridam cca 300ks streliva. Spolahlive, lacne a zabavne strielanie. ZP a NP samozrejme nutne. Prepis KE OKOLIE. Kulturne jednanie vedie k rozumnej dohode. Pripadne vymenim za CZ 455/457 s optikou, respektive doplatkom.
PREDAM TAKTICKE HODINKY UZI TRITIUM
PREDAM TAKTICKE HODINKY UZI, NOVY CAMO NÁRAMOK. DOBIERKA MOZNA.
Paralyzér 1,5miliona Voltov uzi
Predám nevyužitý paralyzr uzi sg 1500k .Paralyzér má napetie 1.5 miliona voltov. Behom dvoch sekúnd paralyzuje človeka a dokáže aj zabiť!! Nie je to žiafna hračka pre deti ale skúži na sebeobranu v núdzových situáciach. Má na boku poistku. Nie je to žiadna lacná kópia ale zbraň. Cena nového je 70€, moja cena 40.
TAKTICKE HODINKY UZI
PREDAM TAKTICKE HODINKY UZI, NOVY CAMO NÁRAMOK. DOBIERKA MOZNA.
FAB DEFENSE Nylon-polymér spojky na rozne typy zásobníkov
Nylonovo-polymérové spojky zásobníkov FAB MCE 11eur Polymérová spojka zásobníkov FAB TZ-M9 pre Uzi/Tavor 9eur Polymérová spojka zásobníkov FAB TZ-2 6eur Polymérová spojka zásobníkov FAB TZ-5 pre MP5 6eur
FAB DEFENSE spojky na rozne typy zásobníkov 50% zlava
Nylonovo-polymérové spojky zásobníkov FAB MCE z 22 eur na 11eur Polymérová spojka zásobníkov FAB TZ-M9 pre Uzi/Tavor z 18eur na 9eur Polymérová spojka zásobníkov FAB TZ-2 z 12 eur na 6eur