inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vaňu na nožičkách

Kategória: Ostatné

Vaňa na nožičkách, vintage retro vaňa, dekorácia
Predám vaňu na nožičkách
Podobné inzeráty
Predám retro vaňu
Predám retro vaňu na nožičkách vo veľmi dobrom stave vhodnú na chalupu. Osobný odber Ilava.
TEIKO Rohová vaňa + sifon + vanova bateria METALIA
Predám túto rohovú vaňu značky TEIKO spolu so sifónom a vaňovou batériou značky METALIA Vańa je na nožičkách. Vonkajsie rozmery su 160 x 100 cm. Cena za vanu bez baterie je 60 eur, s bateriou 80 eur.
TEIKO Rohová vaňa + sifon + vanova bateria METALIA
Predám túto rohovú vaňu značky TEIKO spolu so sifónom a vaňovou batériou značky METALIA Vańa je na nožičkách. Vonkajsie rozmery su 160 x 100 cm. Cena za vanu s bateriou 50 eur.
Predám Čistonovú Vaňu Polysan Tigra
Predám čistonovú vaňu Polysan Tigra Asymetrická vaňa 1500 mm × 750 mm, pravá, Heavy Shellbielu. Mám k tomu aj Polysan Príslušenstvo - Vaňová odtoková a prepadová súprava, dĺžka 475 mm. To je v cene. Pôvodná cena spolu za vaňu a odtok bola 390 Eur. Vaňa nebola ani rozbalená. Predám to za 130 Eur. rozmery: 1500 x 750 mm hĺbka: 460 mm materiál: akrylát, technológia Heavy Shell farba: biela objem: 180 l priemer odpadu: 52 mm k vani je nutné dokúpiť inštalačné nôžky (podstavec) tvar vane neumožňuje montáž vaňové súpravy s napúšťaním
Predám vaňu, umývadlo a wc
Predám vaňu(170cm) - 10€ umývadlo malé - 3€ (ak beriete vaňu - umývadlo je zdarma) Všetko zachovalé bez viditeľných poškodení. Miesto odberu Kuzmice.
Predám úplne novú vaňu RAVAK, 150x70 cm.
Predám úplne novú, nepoužitú vaňu RAVAK VANDA, 150x70, komplet s namontovanými nožičkami a sifónom. Vaňu som skompletoval, ale sme ju neosadili,nakoľko nám nesedela veľkosť a kúpili sme inú. K vani sú aj originál vaňové lišty RAVAK. P.C. 230 EUR. Dohoda na cene možná, po dohode možný dovoz v okolí.