inzercia, predaj, predám, bazár

Predam vazu, stojany na sviecku

Kategória: Doplnky

Predam dekoracnu vazu, 2 stojany na sviecky
Predam vazu, stojany na sviecku
Podobné inzeráty
LUXUSNÉ STOJANY NA KVETY zo 100 ročného AGATOVÉHO DREVA
LUXUSNÉ STOJANY NA KVETY zo 100 ročného AGATOVÉHO DREVA Predám luxusné stojany na kvety z cca 100 ročného agátového dreva. Agátové drevo je ošetrené tvrdiacim olejom používaným na drevené hračky. Spodná časť stojanu je tvorená skoseným trojuholníkom, ktorý je z dreva a je zaliaty epoxidom (použitý epoxid spĺňa požiadavky aj na použitie v potravinárstve). Vrchná časť je tvorená dreveným štvorcom farbeným farbou na drevené hračky. Rozmery: Výška: 112 cm, 73 cm, 54 cm. Hrúbka hranolu: 14 x 15 cm Cena spolu je 249 €. V prípade kúpy samostatne je cena za najvyšší stojan 120 €, stredný stojan 80 €, najmenší stojan 70 €. Stojany viem doručiť osobne priamo do domu na trase LV, ZM, Vráble, NR, Sereď, GA, SC, TT, BA. Volať
Svietnik na čajovú sviečku
-svietnik na čajovú sviečku v nostalgickom štýle, - materiál: syntetická hmota v kombinácií so sklom, - vhodná na čajovú sviečku, - rozmery: 26 cm x 11 cm.
Drevený svietnik Jin Jang na čajovú sviečku
Drevený svietnik Jin Jang na čajovú sviečku, lakovaný, dvojdielny, priemer 10cm, výška 17mm, priemer otvoru na sviečku 40mm, hĺbka otvoru 15mm, cena za 1ks (dvojdielny, na 2 sviečky), aj osobný odber MT.
Váza alebo svietnik pre sviečku
Predám domácu potrebu – vázu alebo Svidník pre sviečku, rozmery 10 cm krát 10 cm krát 10 cm
Predam vazu a svietnik
Predam keramicku vazu so svietnikom, original z Čiernej hory. Svietnik sa da pouzit aj na dlhu sviecku alebo aj na cajovu alebo len ako dekoracia. Vyska vazy 24 cm, vyska svietnika 22 cm. Kazdy jeden kus za 9 Eur.
Darujem vázu
Darujem peknu vázu za flašku prosecca a vonnú sviečku.