inzercia, predaj, predám, bazár

Predám veľmi málo používané dioptrické okuliare Ray-Ban

Kategória: Doplnky

Predám veľmi málo používané unisex dioptrické okuliare značky Ray-Ban. V ráme sú sklíčka s dioptriami 0,5 na ľavom oku a čisté sklo na pravom oku. Okuliare sú nepoškodené, a boli nosené veľmi sporadicky.

Dôvodom predaja je zmena dioptrií a kúpa nového rámu. Dioptrické okuliare sa mi teda povaľujú domu a sú pre mňa zybtočné. Po výmene skiel môžu ešte niekomu poslúžiť.

Pošlem aj na dobierku. Na cene sa vieme dohodnúť. Kontakt email alebo mobil. Pôvodná cena rámu bola cca 120 eur.
Predám veľmi málo používané  dioptrické okuliare Ray-Ban
Podobné inzeráty
Slnečne okuliare RB rozne druhy
Predám slnečne okuliare Ray ban: 1. Ray ban 3025 pilotky, veľkosť skla 58mm cena 19€ farba: zrkadlovo modre/zlatý rám Hnedé sklá/zlatý rám Strieborné sklá/strieborný rám čierne sklá/čierny rám obrázok číslo:2,3 2. Ray ban 2140, čierne sklá/čierny rám, cena 23 € obrázok číslo:4,5 3.Ray Ban Clubmaster 3016 čierne skla/zlatý rám, cena 23 € obrázok číslo:6,7 4. Ray Ban Erika, Hnedé sklá/zlate ušnice, čierne sklá/čierne ušnice, modré sklá/siv ušnice, cena 23 €, obrázok číslo:8,9 Každe balenie obsahuje kožený obal, handricku, a škatulu vsetko s logom RB. Pre viac info staci pisať alebo volať. Posielam na druhy den po objednani.
Predam slnecne okuliare Ray ban 3016 clubmaster
Predam slnecne okuliare Ray ban 3016 clubmaster ----------------------------------------- Okuliare su unisex teda vhodne pre muzov aj zeny. Stav: nove, nenosene Farebne prevedenie: zlate alebo cierne skla Cierny ram Obsah balenia je handricka, skatula, certifikat a kozeny obal, vsetko s logom ray ban -------------------------------- Pre viac info staci napisat. Cena plus postovne... Inzerat je aktualny pokial ho vidite. Krasne okuliare vhodne ako darcek. Ak mate zaujem o iny druh okuliarov ray ban staci pozriet moju ponuku.
Slnecne okuliare Ray ban erika
Slnecne okuliare Ray ban erika 4171 Predam slnecne okuliare Ray Ban erika 4171 Stav:nove Farebne prevedenie: hnede, cerne, modre skla a zlate usnivea strieborne usnice. Obsah balenia: kozene puzdro, handricka, skatula, certifikat vsetko s logom ray ban Pre viac info staci napisatbsms alebo mail. Cena + postovne... Posielam BB d na druhy den po objednani. Okuliare su vhodne ako darcek. Mam aj ine modely, staci pozriet ponuku.
Ray-Ban Hexagonal slnečné okuliare
Predám Slnečné okuliare Ray-Ban Hexagonal Flat Lenses RB3548N 001. V cene je aj kožené púzdro Ray-Ban. Farba rámu: Gold UV-filter 400, unisex. Veľmi málo používané a nepoškodé.
Okuliare Ray Ban unisex nové
Predám nové okuliare Slnečné okuliare Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 003/3F sú vhodné pre mužov aj ženy. Rám okuliarov Strieborná farba rámov skvele ladí so studeným odtieňom pleti a s ryšavými, sivými, bielymi alebo tmavými blond vlasmi. Rámy v tvare pilotiek sú ideálnou voľbou, ak máte hranatý, oválny alebo trojuholníkový typ tváre. Rám okuliarov je vyrobený z kovu, ktorý dobre drží tvar a ponúka vysokú pevnosť a unikátny vzhľad. Nastaviteľné sedielka umožňujú jemnú úpravu pozície a usadenie okuliarov. Nosové opierky sa prispôsobia tvaru nosa a zaistia tak väčší komfort pri nosení. Nastavenie sedielok by mal vždy vykonávať skúsený optik, aby neodbornou manipuláciou nedošlo k ich poškodeniu alebo odlomeniu. Okuliarové šošovky Modré sklá okuliarov mierne zvyšujú kontrast a minimalizujú svetelné odrazy. Ocenia ich tiež tenisti, lebo zdôrazňujú kontrast žltej tenisovej loptičky a bieleho pozadia. Okuliare disponujú gradientnými šošovkami, ktorých zafarbenie sa smerom dole plynule mení z tmavého na svetlejšie. Najtmavší odtieň v hornej časti umožňuje filtrovanie ostrého slnečného jasu a svetlejší odtieň v dolnej časti zaisťuje dostatočnú viditeľnosť. Táto úprava šošoviek poskytuje lepšiu orientáciu v priestore a je ideálna napríklad pre šoférov, ktorým dovoľuje jasnejšie videnie v spodnej časti zorného poľa a súčasne znižuje oslnenie zhora. Okuliarové šošovky týchto slnečných okuliarov sú vyrobené z kvalitného minerálneho skla, ktorého nespornou výhodou je mimoriadna odolnosť proti poškriabaniu. Minerálne sklo tiež vyniká najlepšími zobrazovacími vlastnosťami medzi ostatnými materiálmi používanými pri výrobe okuliarových šošoviek. Okuliare s UV 400 poskytujú 100 % ochranu pred škodlivým slnečným žiarením. Šošovky okuliarov obsahujú slnečný filter kategórie 2 (priepustnosť svetla 18 – 43%) – stredne tmavý filter vhodný do stredne silného slnečného žiarenia a na bežné nosenie. Príslušenstvo Okuliare dodávam s originálnym puzdrom. Handrička, ktorá je súčasťou balenia, je ideálna na čistenie a starostlivosť o okuliare. Cena za nové 112€
Predam slnecne okuliare Ray ban 3025 pilotky
Predam slnecne okuliare Ray ban 3025 pilotky Stav:nove Farebne prevedenie: Modre,zelene,hnede skla a zlate usnive. Strieborne skla a strieborne usnice, Cierne skla a cierne usnice Obsah balenia: kozene puzdro, handricka, skatula, certifikat vsetko s logom ray ban Pre viac info staci napisatbsms alebo mail. Cena + postovne... Posielam hned na druhy den po objednani. Okuliare su vhodne ako darcek. Mam aj ine modely, staci pozriet ponuku.