inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vianočné svetlá Zlatokov - Snehuliak

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Snehuliak.

Píšte na formulár nižšie.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Snehuliak
Podobné inzeráty
Vianočné svetlá snehuliak RETRO zlatokov
Ponúkam na predaj krásne retro vianočné svetielka značky zlatokov. Vianočné osvetlenie je v podobe snehuliakov. Žiarovky sú sklenené. Plne funkčné v pôvodnej krabici. Funguje na klasickú 220 V zástrčku. Email: freetime6813@ Posielam na dobierku, poštovné + 5 EUR. Osobný odber je možný u mňa.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška)
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška). Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové). Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na inernete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek... V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Aladin
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Aladin. Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové). Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na internete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek... V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška)
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Jela (Úle resp. Šiška). Reťaz má 12 žiaroviek + 2 náhradné žiarovky (20 Voltové). Objímky sú pre 20 V žiarovky typu Aladin, Calla (Zvonček), Diana, Hríbik, Jela, Krystal, Limba, Narcis, Perla, Reflex, Snehuliak, Stromček, Šiška, ktoré sa dajú kúpiť ako náhradné na bazoši alebo v e-shopoch na internete a každý rok si môžete v reťazi meniť rôzne typy žiaroviek... V prípade záujmu píšte na formulár (e-mail) nižšie.
Vianočné osvetlenie klasické žiarovky - Zlatokov Piešťany
Predám staré vianočné osvetlenie retro s klasickými žiarovkami, výroba Zlatokov Piešťany, pre toho, kto nechce vianočné LED svetlá a chce mať doma cez Vianoce príjemné svetielka dýchajúce nostalgiou. Cena dohodou alebo cenu navrhnite mailom.
Predám vianočné svetlá Zlatokov - Stromček
Predám vianočné retro svetlá na stromček značky Zlatokov - Stromček.