inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vianočnú fialovú dečku

Kategória: Doplnky

Predám vianočnú fialovú dečku, ako nová.
Predám vianočnú fialovú dečku
Podobné inzeráty
Vianočná pančucha MERY
Krásna vianočná pančucha MERY s obrázkom snehuliaka navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Vianočná pančucha MERY Štýlová vianočná pančucha MERY s 3D snehuliakom navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Prekvapte svoje deti a schovajte do nej maškrty na Mikuláša a vďaka možnosti zavesenia vám poslúži celé Vianoce ako dekorácia. Neváhajte a inšpirujte sa doplnkami z našej ponuky a vytvorte si tak kúzelnú vianočnú atmosféru. Materiál: 100% polyester Rozmery (V): 50 cm Farebné prevedenie: sivá / červená / biela SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ. NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné.
Vianočná pančucha SNOW
Krásna vianočná pančucha SNOW s obrázkom snehuliaka navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Vianočná pančucha SNOW Milá vianočná pančucha SNOW s 3D snehuliakom navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Prekvapte svoje deti a schovajte do nej maškrty na Mikuláša a vďaka možnosti zavesenia vám poslúži celé Vianoce ako dekorácia. Neváhajte a inšpirujte sa doplnkami z našej ponuky a vytvorte si tak čarovnú vianočnú atmosféru. Materiál: 100% polyester Rozmery (V): 50 cm Farebné prevedenie: biela / zlatá SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ. NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné.
Vianočná pančucha SNOW
Krásna vianočná pančucha SNOW s obrázkom snehuliaka navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Vianočná pančucha SNOW Milá vianočná pančucha SNOW s 3D snehuliakom navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Prekvapte svoje deti a schovajte do nej maškrty na Mikuláša a vďaka možnosti zavesenia vám poslúži celé Vianoce ako dekorácia. Neváhajte a inšpirujte sa doplnkami z našej ponuky a vytvorte si tak čarovnú vianočnú atmosféru. Materiál: 100% polyester Rozmery (V): 50 cm Farebné prevedenie: biela / zlatá SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ. NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné. POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Vianočná pančucha MERY
Krásna vianočná pančucha MERY s obrázkom snehuliaka navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Vianočná pančucha MERY Štýlová vianočná pančucha MERY s 3D snehuliakom navodí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Prekvapte svoje deti a schovajte do nej maškrty na Mikuláša a vďaka možnosti zavesenia vám poslúži celé Vianoce ako dekorácia. Neváhajte a inšpirujte sa doplnkami z našej ponuky a vytvorte si tak kúzelnú vianočnú atmosféru. Materiál: 100% polyester Rozmery (V): 50 cm Farebné prevedenie: sivá / červená / biela SKLADOM - DORUČÍME DO 5 DNÍ. NOVÉ, ZABALENÉ... Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné. POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Predám Vianočnú výzdobu
Predám Vianočnú výzdobu,výborný stav. Predávam ako sadu! Obsahuje:1x veľký závesný veniec, 1x malý závesný veniec, 2x vetvička, 6x malá vetvička (úplne nové), 6x snehuliak (úplne nové), 3x lyže (úplne nové). Cena za celú sadu 80€.
Predám krásnu vianočnú sviečku.
Predám krásnu vianočnú sviečku na foto. Cena 8,- eur+poštovné.