inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM VIBRAČNÉ STOLY A TREPNE

Kategória: Ostatné

Predám vibračné stoly a trepne na stĺpy na výrobu betónových skladaných plotov.

V dobrom stave, málo používané.

Vibračné stoly: 2 kusy = 1 kus za 990 eur

Trepne na stĺpy: Rozmer: 290cm (na 4 stĺpy), 30 kusov = 1 kus za 20 eur

Pre bližšie info som k dispozícií na čísle
PREDÁM VIBRAČNÉ STOLY A TREPNE
Podobné inzeráty
Šalovacie trepne debnenie
Predam šalovacie nazbíjané trepne Širka 30cm 40cm 50cm Podla poziadavky.
Nerezový stôl Nové Rôzne
Rôzne nerezové stoly na predaj Celú ponuku nájdete tu: Nerezové stoly poskytujú nielen pracovnú dosku ale aj možnosť využitia ďalšieho úložného priestoru. Z ponuky je možné vybrať si nerezové stoly aj so skrinkami, čím získate ďalší úložný priestor. K stolom sa dá dokúpiť rôzne príslušenstvo – smetný koš, zásuvky či kolečká. Stoly a príslušenstvo v ponuke je vyrábané z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a splní všetky Vaše vysoké nároky. kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
zasklievacie stoly
predám 2ks staršie zasklievacie stoly. stoly sú funkčné ale potrebuju menšie opravy. stoly sa dajú nakloniť z horizontály do vertikály pomocou piestov. bližšie info telefón.
Okrúhly rozkladací stôl
Predám Nový nerozbalený drevený stôl . Nevšedný retro dizajn Vám ponúkne stôl Olivia bianco od značky Signal. Stôl je v krásnej orechovej farbe a vrchná doska z dreva je vo farbe orechu. Rozkladací systém umožní že za stôl može usadnúť až 6 osôb. Stoly Signal: Stoly značky Signal sú charakteristické svojim prevažne moderným dizajnom, niektoré stoly obsahujú aj retro prvky. Stoly sú k dispozícií v neutrálnych farbách, vyrobené sú z dreva či kovu a ponúkajú kvalitné spracovanie s pevnou konštrukciou.Cena 595€ ponuknite!
štóly biele na stoly
Predám štóly na stoly. NOvé! Farba biela. Dlžka 2,80 cm, šírka 33 cm. Na predaj viac kusov. Dobre sa perú, aj žehlia. 1 ks 3 euro. Vhodné aj ako ozdoba na stoličku (vid,posledné 2 obrázky). Aj na dobierku.
Stoly stolicky
Predávam ručne vyrobené stoly a stolicky! 32 x stolicky a 8 x stolov Úplne jak nove Stoly z duboveho masívneho dreva Stolicky z 250€ na 55€ Stoly z 300€ na 95€